כשירות לגולשים בפורום, בו אני נעזרת רבות, ברצוני לפרסם אזהרה מפני שימוש בשירותי GoToGate (אתר האינטרנט) להזמנת טיסות זולות.
הזמנתי דרכם זוג כרטיסים לפראג וחזרה, והמחיר היה זול יותר בכמה עשרות דולרים מהזמנה ישירות דרך חברת התעופה.
הוספתי דמי early check in לשני הכיוונים, כי היה לי חשוב לבחור את המושבים כך שנשב ביחד.
לא קיבלתי את השירות הזה. הצ’ק אין המוקדם היה אמור להפתח 24 שעות לפני הטיסה. האתר פשוט לא עבד. כ- 12 שעות לפני כל טיסה קיבלתי מייל שאומר:
Because of a technical error we were unable to check you in. As time is getting short we therefore advise you to check in at the airport. You can do so with the booking reference you received in your confirmation e-mail.
בשדה התעופה לכן עמדתי בתורים הארוכים, וגם לא ישבנו ביחד (היה תור מקוצר למי שכן עשה צ’ק אין מוקדם, כך שמסתבר שמי שהזמין דרך חברת התעופה – יכל לעשות זאת).
לאחר שחזרתי, כתבתי להם ודרשתי החזר של הכסף ששולם עבור הצ’ק אין המוקדם, והתשובה שקיבלתי:
This product is an administrative fee and is non refundable.
כלומר את הטיסה קיבלתי. השירות לא מתקבל על הדעת.
רק לאחר שזה קרה נכנסתי לטריפ אדוויזור כדי לכתוב עליהם אזהרה, ומצאתי שאני לא היחידה – עוד אנשים מתלוננים ששילמו על אקסטרות שלא קיבלו.
אז קודם כל אני ממליצה לא לרכוש דרכם כלל. חשבתי שאני חוסכת כמה עשרות דולרים, אך לבסוף לא חסכתי בגלל התשלום עבור השירות שלא קיבלתי.
ומי שכן רוכש דרכם – שירכוש רק את הטיסה עצמה, ולא יוסיף אף אקסטרה, ולא יצפה לשום שירות.