טוב, תיאום ציפיות זה חשוב... אם יש למישהו רעיון לגיוון של פעילות מעבר למסלולי טיול רגליים בטבע, אשמח. זו מטרת החלק הזה של הטיול כמובן, אבל בכל זאת לא נטייל ברצף ארבעה ימים שלמים. יום אחד נקדיש לרפטינג וקניונינג. עוד רעיונות? שוב תודה
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי ליבי א
-
RE: עיירות באיזור ESPOTפורסם בפורום אירופה
-
עיירות באיזור ESPOTפורסם בפורום אירופה
שלום למומחי הפורום, והפעם - הפירנאים בדגש על אגואסטורטס...
בין הטיולים בטבע אני מחפשת לתכנן חצי יום או יום של שיטוט בעיירות קטנות, שאני מדמיינת שיש באיזור.. לא יודעת אם בצדק, אז אשמח לעזרתכם. אנחנו לנים באספוט כך שאזור בוי קצת רחוק למטרה הזו. האם מישהו מכיר איפה יכול להיות רלבנטי ונחמד? תודה!
-
שאלות למסלול בקוסטה ריקהפורסם בפורום מרכז אמריקה
שוב נעזרת בפורום המצויין לחידוד המסלול בטיול המשפחתי המתקרב (הלוואי, טפו טפו טפו), עם שתי שאלות: א. נוסעים ברכב מפוארטו ויאחו ללה פורטונה, נסיעה לא קצרה של 5.5 שעות. האם יש למנוסים רעיונות לעצירה נחמדה בדרך?
ב. מתכננים להיות באיזור ארנל 3 ימים. האם מסלולי הליכה בהר ארנל עצמו מומלצים? קראתי בבלוגים חוות דעת פושרות על טיולים רגליים באיזור. אחת האפשרויות שאני שוקלת כתחליף היא סיור בשיט בקאניו נגרו. נהיה לפני כן בטורטוגרו, ואני תוהה אם זה לא דומה מדי, מבחינת הרעיון של סיור שיט לצפיה בבעלי חיים, שאני מבינה שמומלץ גם שם.
המון תודה למשיבים
-
RE: הר הגעש פואס ומפלי לה-פאז - טיול מאורגן או עצמאי?פורסם בפורום מרכז אמריקה
@גדליהו-מהגרעין המון תודה. עשית לנו סדר. נשכור נהג ליום הזה כדי לא להסתבך עם השכרת רכב בשלב הזה (נוסעים אחרי זה לטורטוגרו והתכוונו לשכור רכב רק לאחר מכן). העלות יוצאת נמוכה משמעותית מסיור מודרך ואכן מאפשרת להתנהל יותר בקצב שלנו.
-
הר הגעש פואס ומפלי לה-פאז - טיול מאורגן או עצמאי?פורסם בפורום מרכז אמריקה
שלום למטיילים,
מתכננים להגיע לקוסטה ריקה באוגוסט, הורים עם בני 12, 15, 18 ומנסים לתכנן את תחילת הטיול. הבנתי שטיול יום מאלחואלה לפואס ולה-פאז הוא התחלה טובה. אני מנסה להבין האם יש יתרון משמעותי לסיור מהסוג המאורגן או שהגיוני לעשות יום כזה כמו שאנחנו רגילים, באופן עצמאי. מצד אחד, לא התכוונתי לשכור רכב בשלב הזה (אלא אחרי גיחה לטורטגורו), וסיור חוסך עלות רכב. מצד שני, אני רואה שהסיורים כוללים ביקורים במטעי קפה, שלא דחוף לי עדיין לעשות בתחילת הטיול שלנו. ועוד נקודה שלא ברורה לי - אני רואה שהסיורים המודרכים שאני מוצאת מגיעים אל ההר רק בשעות הבוקר המאוחרות, ומבינה שבזמן הזה ההר בדרך כלל מעונן, כך שהראות לא טובה. בקיצור, האם יש יתרון שאני מפספסת לטיולים המודרכים באיזור הזה או שאפשר לוותר? המון תודה!
-
RE: רעיונות לעצירה בין רוקאמאדור לשאמוניהמון תודה לכל המשיבים. זה אכן הולך להיות מאתגר, שלא לומר אולי קשה, אך כרגע הלינות כבר סגורות, ולכן יהיה יום עם נהיגה רבה. עם זאת, הרעיונות שלכם עזרו מאוד. נראה לי שנאמץ את le mont dore לעצירה קצרה באגם. לא טיול, רק פיקניק, ובהמשך עצירת התרעננות נוספת בעיירה קרובה יותר לג’נבה. אדווח לכם על התוצאות, בהנחה שנשרוד כדי לספרפורסם בפורום טיולי משפחות
-
רעיונות לעצירה בין רוקאמאדור לשאמוניפורסם בפורום טיולי משפחות
שלום לכולם,
ממש תיכף נוסעים לשבועיים בצרפת, עם שני כוכבים – אחד בדורדון (לנים ברוקאמדור) והשני בשאמוני. האתגר הוא שבירת הנסיעה הארוכה בין שני האיזורים. באנסי ובג’נבה כבר ביקרנו בעבר, ובאופן עקרוני מדובר במשפחה שיותר אוהבת טבע ופחות אוהבת ערים. על המפה מצאתי פארקים לאומיים, אבל קשה לי להתרשם מהאטרקטיביות שלהם. אשמח מאוד לרעיונות למקווה מים, תצפיות, או כל דבר אחר שנמצא בערך באמצע הדרך. תודה רבה!
-
RE: התייעצות עם מומחי צרפתפורסם בפורום אירופה
דבר קטן ששכחתי… מעדיפים מאוד פורמט של טיול עם שני מוקדים, ולא מעבר בין מקומות לינה רבים.
שוב תודה!
-
התייעצות עם מומחי צרפתפורסם בפורום אירופה
היי כולם,
מתכננים לנסוע באוגוסט לשבועיים – טיסה הלוך וחזור מג’נבה. הורים עם ילדים בני 9, 12, 15, חובבי טבע. טיילנו בעבר ביחד באוסטריה, איטליה, שווייץ, ארה”ב.. ומה עם האלפים הצרפתיים? אז זה יעד ברור. מה שלא ברור לי זה האם ואיך לחבר לאיזור נוסף בצרפת (גילוי נאות: לא מכירה כלום במדינה חוץ מהבירה
)אשמח לרעיונות.
המון תודה!