ועדיין לא ברור לי מדוע לא ניתן להתייחס לשאלות שלי כלשונן.
קראתי הרבה וזה מה שהוצאתי…
אשמח להתייחסיות למה ששאלתי
או למסלול חליפי שנראה לכם יותר מתאים
ועדיין לא ברור לי מדוע לא ניתן להתייחס לשאלות שלי כלשונן.
קראתי הרבה וזה מה שהוצאתי…
אשמח להתייחסיות למה ששאלתי
או למסלול חליפי שנראה לכם יותר מתאים
על איזה מהאגמים ניתן לוותר?
איזה עיירות כדאי להוסיף?
איזה מקניונים ניתן לוותר? קלמרקלאם, salzchklamm’ ליכטנשטייןקאלם, זיגמונד טון, seisenbergklamm ?
אין בעיה עכשיו בזמן קורונה לעבור מאוסטריה לגרמניה?
להלן התוכנית שלנו על פי ימים נשמח להערות האם זה לא עמוס? האם יש מקומות עם הליכה מאומצת? החלוקה הגיונית?
נלון בסביבות אגם צל אם זה משם נסיעה למעבר גרוסגלוקנר , מה ניתן לשלב עוד ביום הזה שלא יהיה עמוס נסיעות?
כמה זמן זה הביקור במעבר ?
@roikaנשמח אם תעזרו לנו לחלק את האתרים שציינתי במודעה לימים שלא יהיה עומס נסיעות ושנוכל להנות מהאתרים בנחת
כמו כן היכן מומלץ ללון במסלול כזה? כוכב? או כל פעם עיירה אחרת?-
@יונית על פי הצעתך עשיתי רשימת אתרים לביקור
אשמח אם תחלקי זאת לימים עבורנו היכן כדאי ללון ועל מה ניתן לוותר בשל הקושי הפיזי.- כרגע לא סגור לנו מספר ימי טיול. הכוונה לסוע ממש בסוף אוגוסט, תחילת ספטמבר. נחיתה בוינה.
אגם traunsee אגם langbathsee’ אגם offensee אגם wolfgang (כולל עליה ברכבל ואו עליה ברכבת להר שפרברג
5 fingers
haltshtatt
אגם gosausee
נקיק lammerkalm
דאכשטיין
מצודת הוהנוורפן
נקיק salzchklamm
מפלי גולינג
נקיק lichtenstein
עליה ברכבל לאגם הלבן והירוק
מעבר grosglokner
נקיק sigmond thun
אגם צלאמזה
סכר קאפרון
קיצשטיינהורן
מפלי קרימל
קניון vorderkaserklamm וקניון seisenbergklamm
מצודת הוהנוורטן
blumtatutal
זלצבורג
בחיפוש אחרי המלצות מסלול , נתקלנו בטיולים של משפחות . אנחנו , זוג בגילאי 65 -מחפשים מסלול בלי אטרקציות לילדים, בלי הרבה נסיעה כל יום ועם הליכות לא קשות.
נשמח לשמוע המלצות למסלולים באיזור זלצבורג וטירול.. לרשותנו 14 ימי נסיעה בתחילת ספטמבר.
נוסעים ל8 ימים מלאים במרץ.נוחתים ביום ראשון צהרים במדריד. רוצים להמשיך ישירות לסיביליה ברכבת מהירה. ולישון בסיביליה ביום ראשון .לאחר 2 לילות בסיביליה רוצים לעלות ברכבת למדריד ושם לבלות ע יום ראשון -כולל במדריד עם קפיצה של יום אחד לטולדו.
האם התוכנית ראלית?
האם צריך להזמין מראש מהארץ כרטיסים לרכבות? מה עוד כדאי להזמין מראש?