תודה רבה למי שענה!
החלטתי שאני אסע מבודפשט ווינה לברלין מהסיבה שזו עיר שמתאימה יותר לצעירים וזולה יחסית כמו שאמרתם. משם אני אמשיך לאמסטרדם ושם אסיים. לונדון הייתי לפני שנה אז היא פחות רלוונטית
תודה רבה למי שענה!
החלטתי שאני אסע מבודפשט ווינה לברלין מהסיבה שזו עיר שמתאימה יותר לצעירים וזולה יחסית כמו שאמרתם. משם אני אמשיך לאמסטרדם ושם אסיים. לונדון הייתי לפני שנה אז היא פחות רלוונטית
תחילת נובמבר אני מתחיל.
חייל משוחרר אחרי הצבא, טיילתי לבד במזרח חודשיים. ככה שיש לי את הניסיון בלטייל לבד… במזרח ישנתי בדורמסים, ראיתי שגם באירופה יש את זה. מתחיל לעבוד לקראת אמצע-סוף נובמבר ככה שיש לי שבועיים, מתנייד ברכבות/אוטובוסים וגם אם יש אז טיסות זולות ליעדים יחסית קרובים באירופה.
מחפש ערים ל״צעירים״ עם חיי לילה טובים ובין היתר שיהיה מעניין להסתובב בעיר ביום ועוד…
חוץ מבודפשט וכנראה וינה דיי גמיש לשמוע איזה ערים מומלצות.
אמסטרדם הבנתי שיש חיי לילה, בנוסף הבנתי שהעיר מאוד מעניינת (מוזיאון אנה פראנק ועוד). אשמח לשמוע מה את ממליצה. תודה!
שלום לכולם!
אני מתחיל עבודה בזמן הקרוב, יש לי בדיוק שבועיים לטיול באירופה עד תחילת העבודה, החלטתי לנצל אותם. אני בחור ספונטני אחרי צבא ומטייל לבד ככה שאני יכול לסיים יעד אחד ביומיים שלושה ולקפל בקלות ליעד הבא. אני מחפש ערים לצעירים ואם אפשר לשלב גם נופים בין היתר.
מי שעשה דבר דומה, הייתי רוצה לשמוע מה אתם חושבים על המסלול, הייתם מורידים עיר לטובת יוצר זמן בעיר אחרת? מחליפים לערים אחרות?
אני מתחיל בבודפשט יומיים הבנתי שאפשר לנצל את העיר בין יומיים שלושה
משם עובר לוינה, כי זה פשוט יעד קרוב- שעתיים וחצי נסיעה ברכבת, להיות שם שלושה ימים.
משם לפראג, יומיים- קרוב לוינה והבנתי עיר נחמדה
אמסטרדם 4 ימים
בוקרשט 3 ימים
קניתי כבר כרטיס לבודפשט משם אני מאוד גמיש. אשמח לשמוע המלצות
@גילי-ט אמר:
היי,
מצרף טבלת עלויות לטיול תרמילאי שהכנו לפני כשנתיים. זה משהו ממוצע שייתן כיוון, לא מדע מדויק.
(המספרים הם בדולר אמריקאי)
תודה !
שלום לכולם, בעוד חודש אני מתכוון לטוס לאזור דרום המזרח לחודשיים (אזור תאילנד וכו) אני אשמח לדעת כמה דברים:
(חייל משוחרר)
תודה לעונים!