מדינות חובה לבקר בחודשיים
-
שלום לכולם, בעוד חודש אני מתכוון לטוס לאזור דרום המזרח לחודשיים (אזור תאילנד וכו) אני אשמח לדעת כמה דברים:
- איזה ארצות הן ארצות שמומלץ לטייל בהן בחודשיים האלה?
- כמה זמן מומלץ להיות בכל מדינה בהחנה שניצלתי ומיציתי את המדינה?
- כמה כסף צריך לטיול כזה, הכל כולל הכל בהנחה שאני חיי אורח חיים טוב אבל לא מוציא יותר מידיי?
(חייל משוחרר)
תודה לעונים!
-
היי,
מצרף טבלת עלויות לטיול תרמילאי שהכנו לפני כשנתיים. זה משהו ממוצע שייתן כיוון, לא מדע מדויק.
(המספרים הם בדולר אמריקאי)

-
בחודשיים כדאי להסתפק במדינה אחת או שתיים. -
@גילי-ט אמר:
היי,
מצרף טבלת עלויות לטיול תרמילאי שהכנו לפני כשנתיים. זה משהו ממוצע שייתן כיוון, לא מדע מדויק.
(המספרים הם בדולר אמריקאי)

תודה !
-
יש איזה מסלול מומלץ? מאיפה להתחיל וכמה זמן להיות בכל מקום? -
אני מתכנן לטוס סוף החודש הזה לשלושה חודשים ( גם חייל משוחרר)
תלוי בתקציב שלך אם כי לפי מה שאני ראיתי וקראתי עד כה זה לא מכשול גדול, כנ”ל המזג אוויר לא מהווה כ”כ בעיה (ברוב המקומות לפחות עד עונת המונסונים)
מבחינת מדינות תתעניין ותראה מה מושך אותך, אני מתחיל בפיליפינים שזה יותר טיול רגוע ופחות טרקים באיזור מכיוון שמורכב מהרבה איים וחופים, אחרי זה אני שוקל להמשיך למיאנמר/לאוס/קמבודיה אולי תיאלנד אבל תסתכל ותחקור יש הרבה מדינות ואופי משלהן.
אני אגיד לך כרגע אני לדוגמא שוקל אם בכלל להגיע לתיאלנד שכן את כל הקטע של האיים והחופים אני כבר מקבל בפיליפינים ואני מעוניין להמשיך יותר לטיולים (מיאנמר לדוגמא) אבל אני מסתייג ואומר שכרגע אין לי שום כרטיס יציאה מהפיליפינים כי קשה לדעת באמת כמה אני אוהב ואם אני אמצה את העניין.
-
ללא כרטיס יציאה מהפיליפינים, לא תוכל בכלל להכנס למדינה. -
תודה על הדאגה, כבר יש כרטיס טיסה להונג קונג (פשוט אהיה שם כמה ימים ורק אז אמשיך לכן לא ציינתי את זה)
-
פוסט זה נמחק! -
שר זבוב תבלה
-
תודה על התשובות !