גם אני ממליצה להתרכז באחת מהן, אין לי המלצה מובהקת על אחת על פני השניה, שתיהן מדהימות, בשתיהן הנופים די דומים (נגיד אזור האלפים), אבל הבדל אחד משמעותי ביותר בינהן- אוסטריה זולה עשרות מונים משוויץ.
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי amysh
-
RE: אוסטריה-שוויץפורסם בפורום אירופה
-
RE: שאלות על קאפריפורסם בפורום טיולי משפחות
סעו לקפרי בלי המערה הכחולה. אי מדהים, המון מה לראות וזה לוקח את כל היום! צאו מוקדם. אנחנו לקחנו את המעבורת של 11 ולא הספקנו לעלות להר סלרנו לצערנו. כי היה תור ארוך למיניבוס שעולה לאנה קפרי, וכל דבר לקח המון זמן.
באנה קפרי יש שביל נופי מהמם שיוצא ליד תחנת הרכבל להר סלרנו, מצד שמאל היכן שיש דוכנים.
-
RE: דרום איטליה עם שני ילדים בני חמש - האם מתאים?פורסם בפורום טיולי משפחות
למה להיות בנפולי? עיר מגעילה, מוזנחת והומה מאוד.
סעו ישר לסורנטו וטיילנו באזור המדהים הזה.
בפסח האחרון טיילנו עם בת 4 והיה מוצלח. אין שם שום אטרקציה יעודית לילדים, אפילו גינת שעשועים מצאנו רק אחת בסורנטו, אבל היא התלהבה מאוד מהשייט לקפרי, מהאוטובוס לאנה קפרי, מהים (ואם אתם נוסעים בעונה שאפשר להכנס לים אז בכלל...), מהגלידות, פיצות ופסטות.
אם אתם מטיילים עם עגלה (אנחנו עדיין עם עגלה וכך יהיה גם בטיול הבא שהיא תהיה בת 5+, זה הכי נוח וקל)- בסורנטו אפשרי עם עגלה. בפוזיטנו ממש לא. לקפרי גם לא לקחנו עגלה (נראה לנו מסורבל מדי באניה ובאוטובוס). הילדה שלנו קצת מפונקת בהליכות, יש מתלוננת. אז היו מדי פעם תלונות אבל שרדנו את זה.
סעו, אזור מדהים, תהנו.
-
RE: טיול (השלג) שלנו לטירולפורסם בפורום טיולי משפחות
תמונות אני אוסיף בערב מהבית.
יעדנו ליום זה- בהמלצת גיל- wilder Kaiser- העיירה סול והעליה ברכבל ממנה לפסגת hoha salve ובתחנה הראשונה הר המים המכושפים (או הר המכשפות כמו שלפעמים קוראים לו בארץ). היה יום מקסים, בהיר לגמרי, שמש, חם, ממש הזענו בחולצות ארוכות דקות.
הגענו לסול בקלות וגם לרכבל. הבחורה בקופה אומרת לי 12 מעלות לפסגה. לקחנו איתנו את כל "בגדי הסקי" שהבאנו.
החלטנו לעלות קודם לפסגה גם כדי לא לפספס את מזג האויר הנפלא אם פתאום ישתנה, וגם ידענו שהבת שלנו לא תסכים לעזוב את התחנה הראשונה על שלל האטרקציות שם. אבל נתקענו לרבע שעה בתחנה הראשונה כי היתה סדנת יצירת פרחים מבד קרפ (הפרחים שמקשטים איתם את הפרות). אז עצרנו לזה (מקסים) והמשכנו למעלה לפסגה.
-
ותמונות מהתחנה האמצעית משביל הרגליים היחפות
וגם מגינת השעשועים והנוף
הבת שלי מתנדנדת מול המסעדה עם ילדה אוסטרית. יש צורך להסביר מי האוסטרית?

-
RE: סיכום ורשמים מסוכות באוסטריהפורסם בפורום טיולי משפחות
יופי של טיול אין על אוסטריה!
אנחנו היינו בשבוע של ראש השנה והיה לנו מזג אויר נהדר וזכינו לשלג הראשון בעונה!
-
יצאנו לכיוון אוסטריה, בדרך עצרנו לקפה ולקנות את מדבקת האוטוסטרדות של אוסטריה בתחנת דלק על האוטוסטדרה (לא היה לנו מושג מתי עברנו מגרמניה לאוסטריה, אין שום שילוט למעט שלט ממש קטנטן שקל לפספס אותו בנסיעה מהירה- "ברוכים הבאים לרפובליקה האוסטרית".
מהאוטוסטרדה יש נוף נפלא, וגם מבית הקפה שצמוד אליו, איך לא, גינת שעשועים מגניבה. הבת שלי נהנתה שם מאוד. מכיון שהבת שלי סובלת קצת מבחילות בנסיעות וגם מחוסר סבלנות משווע החלטנו מראש שבטיול הזה עושים עצירות ארוכות בשבילה, וגם משחררים את הטאבלט כמה שתרצה, וגם הבאתי סוכריות מכל המינים. העיקר שתהיה נסיעה שקטה ונעימה (וזה עבד).
-
RE: הם לא עובדים שם באוסטריה?פורסם בפורום טיולי משפחות
לי- אני ממליצה בחום על עמק זילר או עמק אוץ ובמנותק לחלוטין מהמקומות שכתבת שתטיילו בהם.
ב-4 ימים בטירול לא הייתי מבזבזת זמן יקר על אינסברוק המשעממת, בינונית, אוירת נכאים, ממש לא אהבנו. המרכז בה קטן ולא מספיק מרשים כדי לבזבז עליה זמן.
אני אתקדם עם סיפור הטיול שלי ותראי היכן טילנו. אם רוצים לראות שלג ממליצה בחום על ההינטרטוקס בעמק זילר. או על זולדן והקרחונים שם (בעמק אוץ, גם טוב לאקווה דום וגם יש מסלול הליכה מדהים מנידרטאי, אני אכתוב עליו בהמשך הטיול שלנו ובכלל אוץ עיר מקסימה וכיפית. ממליצה.
אם ישנים בעמק זילר ממליצה לישון במאירהופן.
-
RE: אזהרה, RENTALCARS.COMפורסם בפורום טיולי משפחותאזהרה, RENTALCARS.COM
גם לי יש נסיון טוב עם רנטאלקארס בשתי ההשכרות האחרונות שכרנו דרכם והיה מצוין ואמין. אפילו! בתחילה קניתי מהם החזר השתתפות עצמית. כשהגענו לסוכנות בחו"ל- שם הציעו לנו לקנות אצלם ביטול השתתפות עצמית ושרנטאלקארס יחזירו לנו מה ששילמנו עבור החזר ההשתפות העצמית וכך היה! קיבלנו מרנטאלקארס את הכסף חזרה בלי שום בעייה ומייד.
ההשכרה האחרונה בוצעה דרך אורן מרום הנפלא והסבלני שבאמת דאג שאבין כל פרט בתנאים ודאג לעסקה טובה, בטוח אשכיר דרכו גם בטיול הבא.
דוקא עם קאר-רנט יש לי נסיון רע
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי amysh
-
RE: קיץ 2020: טירול וצפון איטליהפורסם בפורום טיולי משפחות
אני לא ממליצה.. לכל אחת מהמדינות המדהימות האלה (לדעתי הכי מדהימות שיש) מגיע טיול משלו. בכל אחת מהן אפשר לטייל חודשים על גבי חודשים. תבחרו אחת מהשתיים ותעניקו לה טיול יפה של שבועיים. המרחקים גדולים מאוד, תמצאו את עצמכם המון בנסיעות ופחות מטיילים וחווים. זו דעתי. גם הקנס יהיה גדול מאוד. אלו לא 2 ערים שונות באותה מדינה, אלא 2 מדינות שונות. שמעתי שמשלמים גם 500 יורו קנס.
-
RE: מחפשת רעיונות לקיץ 2020פורסם בפורום טיולי משפחות
הי אביבית מה העניינים?
בא לי לכתוב לך איטליה, כי , א’ היא מדהימה!, יש בה ככ הרבה מה לראות, לא הייתם, והיא שונה מכל המקומות שהייתם בהם. אנחנו מתים על איטליה. אבל באמת מאוד חם שם באוגוסט וצפוף (למרות שאחותי היתה לפני 3 שנים בגרדה ודולומיטים ביולי ואמרה שהיה סבבה...)
האלפים הצרפתים גם מדהים , ושונה מהיכן שהייתם. זה יעד פופולארי לטיולי משפחות אז בטוח יש שם אטרקציות לילדים. אין לי מידע על זה כי היינו שם בזוג- אזור מדהים.
מה עם שוויץ? חוץ מזה שהיא יקרה (ויש לזה פתרונות- בלי מסעדות, לעלות על הרכבלים הפחות יקרים, לנו בסוף יצא עלות טיול זהה לטיולים אחרים כי חסכנו במה שכתבתי), ושם מזג אויר מעולה בקיץ, מרחקים קצרים, והרבה אטרקציות לילדים.
-
מחפשת מקומות חדשים לטייל בהם במילנו, אגם קומו ואגםפורסם בפורום טיולי משפחות
מאג’ורה.
לא המקומות הידועים והמוכרים. מקומות פחות ידועים, פחות פופולארים. יש לנו די והותר זמן בכל אחד מהם.
תודה מראש.
-
RE: רשמים בטיול צפון איטליה אוגוסט 2018פורסם בפורום טיולי משפחות
את בטוחה שנחתתם במלפנסה טרמינל 1? איזי ג’ט נוחתת במלפנסה בטרמינל 2
-
RE: לישון במילנו או קומו?פורסם בפורום טיולי משפחות
תודה. בא לי לחוות את העיר גם בערב, ולהרגיש קצת טיול עירוני, ולכן ההתלבטות. יש לך לינק או פרטים של הדירה בה ישנתם בקומו?
-
RE: דרום איטליה בשבועפורסם בפורום אירופה
עשי נו טיול דומה מאוד לפני שנתיים. הקדשנו לרומא יומיים (לי זה היה ביקור שלישי, לבעלי ביקור ראשון, דחסנו הרבה ביומיים, ויתרנו על הותיקן, ברומא הולכים ברגל ממקום למקום אז הצלחנו להספיק הרבה ביומיים, ואכן היא שווה ומגיע לה 4 ימים לפחות).
מרומא נסענו ברכבת לנפולי (כדי לחסוך נהיגה ארוכה) ובנפולי בתחנת הרכבת שכרנו רכב ונסענו לסורנטו שם ישנו. עשינו בנפולי סיבוב קצר כדי להגיע לפיצה מיקלה האגדית- ממש לא אהבתי את העיר.
גם אני ממליצה לישון בסורנטו, נוחה גאוגרפית, עיר משגעת ומאוד כיפית בערבים. ממליצה על מלון grand hotel hermitage עם חניה חינם ושאטלים חינם למרכז סורנטו.
-
RE: שניים חומוס אחד ספגטי - חזרנו מהגארדולומיטיםפורסם בפורום טיולי משפחות
גיל מקסים! אכן הילד גדל ונשאר מתוק מתוק. נדמה לי שהילדים שלנו באותו גיל (6?).
אנחנו טיילנו שם לפני 3 שנים, לדעתי אזור מהמם, לא חושבת שהוא סובל מיחסי ציבור נחותים בפורום או בכלל.
אגב, אנחנו לפני טיול נוסף בצפון איטליה- הפעם חוזרים לאגם קומו ומאגו’רה וגם נקדיש זמן למילנו, נעזרת בסיפור הטיול שלך לשם.
-
לישון במילנו או קומו?פורסם בפורום טיולי משפחות
אנחנו נטייל באגם קומו ובאגם מאגו'רה. רוצים להקדיש יומיים למילנו. כדאי להזמין לינה בתוך מילנו או להמשיך את הלינה בקומו ולנסוע ברכבת למילנו יומיים? אם במילנו- לא נישן ממש במרכז כי המלונות יקרים אלא נישן במרחק נסיעה במטרו.
נוסעים עם 2 בנותינו (6, 3 חודשים)
אז מה דעתכם?