ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. stamari2
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 2
    • פוסטים 8
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

stamari2

@stamari2

0
    מוניטין
    7
    צפיות בפרופיל
    8
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 260207 גיל 56

stamari2 הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי stamari2

• RE: סקי באפריל בצרפת לבת מתחילה ולאמה שגלשה מזמן

@drporat

תודה רבה על התשובה המפורטת והברורה. עכשיו צריכה רק להחליט.😊

פורסם בפורום סקי וסנובורד
      stamari2
      stamari2

@stamari2

כלומר, בלי הדרכה בעברית.

stamari2
      stamari2

יש גם לה פלאן 2100 אבל בלי הדרכה בעברית ואולי בתקופה זו של השנה גם ככה יהיו הרבה ישראלים.

stamari2
      stamari2

מדובר על 10/4 – 17/4. המלון בואל טורנס שמוצע ע”י סקידיל נראה די גרוע בבוקינג. אני מחפשת הדרכה בעברית לאו דווקא בגלל ההדרכה אלא יותר בשביל החברה לבת בעברית. אני תוהה אם “שווה” ללון בגובה 1,750 כדי להגיע לאזור של ארק 2000 ואם זה לא יהיה מסובך מידי/מתסכל בתקופה זו (למשל, הליכה למעלית במקום גלישה). והאם בקלאב “יטרחו” לקחת את התלמידים לאזור ה- 2000 במידה ואין מספיק שלג באזור ה- 1600, כלומר מה המדיניות שלהם במקרה כזה. שאלתי את הנציגות בארץ אבל לא היתה להן תשובה.

בפינגווין כבר בדקתי קודם ואין באפריל.

stamari2
      stamari2
    • סקי באפריל בצרפת לבת מתחילה ולאמה שגלשה מזמן

שלום לכולם,

אני בודקת אפשרות לסקי בשבוע הראשון של חופשת פסח של בי”ס עבורי ובתי שתהיה כמעט בת 12. אני יודעת שזה כבר נחשב לסוף העונה ולכן כדאי אתר גבוה. היה לי נסיון טוב בעבר עם קלאב מד באיים לה פלאן (שאגב כבר נסגר) ןלכן אני כן רוצה קלאב מד וגם את ההדרכה בעברית (או לפחות תרגום לעברית). לאו דווקא בגלל ההדרכה בעברית אלא בגלל שעובדה זו כנראה תבטיח חברים ישראלים עבור הבת. האתרים האפשריים הם אלפ דואז (1850 מ) ולז ארק פנורמה (1750 מ). על אלפ דואז כבר קראתי ושמעתי שיש משטח ומסלולים למתחילים מאד קרובים. כמו כן מעלית מאד קרובה. אבל אם אין תנאי שלג טובים (וזה סיכון באפריל) אז אין כמעט מסלולים ירוקים/כחולים בגובה. לגבי לז ארק פנורמה, באתר של קלאב מד כתוב שה- Out הוא 2 דקות גלישה עד המעלית. אם יהיו תנאי שלג ממש על הפנים בגובה הזה, האם זה אומר שיהיה צורך ללכת את המרחק הזה ברגל עם הציוד? יכול להיות שבמקרה זה תהיה הסעה למעלית? לעומת זאת, ראיתי במפת המסלולים שיש דווקא מסלולים ירוקים וכחולים מעל גובה 2,000. לא חייבת דווקא את הסקי in/out אבל השאלה היא מה האלטרנטיבה. לז ארק פנורמה הוא מועדון חדש מ- 2018. אם מישהו הספיק להיות בו ויכול לחוות דיעה, אשמח וכמו כן,  מה עדיף. לא מצאתי מקום אחר עם הדרכה בעברית בתאריכים האלו (חוץ מסקידיל בואל טורנס במלון עם ציון 7.1). בדקתי גם את התאריכים של פורים אבל המחיר אז מאד גבוה. 

תודה, שרון

stamari2
      stamari2
    • RE: עצירה ללינה בין אתונה לאריסטי
      אם עדיין לא טסתם, ממליצה על דיאקפוטו (diakopto), כשעתיים נסיעה מאתונה, בצפון הפלפונז ודי על אם הדרך. יש שם אטרקציה של רכבת עתיקה הנוסעת לקלבריטה, עיירה מעניינת בפני עצמה. אפשר הלוך חזור ברכבת. הפלפונז גם אזור שווה ביותר. פרגה מרוחקת כ- 4 שעות נסיעה מאתונה והגעה אליה והיא גם קצת סטייה מהדרך לאריסטי.
      פורסם בפורום טיולי משפחות
      stamari2
      stamari2
    • RE: טרק בהרים בהריון
      טרק בהרים בהריון
      הי אנט,

תודה על התשובה. בדקתי שוב את המסלול ומסתבר שלמעשה הגובה המקסימלי הוא 2,600 מ'. אחת הנקודות ללינה היא בגובה 2,500 מ'. אכן בעברי טרקתי בגבהים של כ- 5,000 מ' בפרו ללא כל בעיות. האם זה עדיין בסדר?

תודה, שרון
      פורסם בפורום בריאות
      stamari2
      stamari2
    • טרק בהרים בהריון
      שלום,

בעלי ואני נוסעים בחגים לארצות הבלקן(בולגריה, מקדוניה, אלבניה ויוון, לא בטוח שכולן, המסלול עוד לא סגור...) לתקופה של כ- 4 שבועות. בתקופה זו אהיה בשבועות 16-19. ההריון עד עכשיו תקין.
      בבולגריה, אנחנו מתלבטים אם לטרק בהרי הפירין, טרק בן 3 ימים. הגובה המקסימלי שאליו נגיע הוא 2,000 מטר. סגנון הטיול הוא "מבקתה לבקתה" כך שלא צריך לשאת משקל גדול מידי על הגב: רק בגדים וקצת אוכל.
      אני בת 38, הריון ראשון, בכושר טוב, עושה ספורט באופן קבוע (אירובי מתון, עיצוב ושחייה) וגם יש לי נסיון בטיולים מסוג זה.
      האם יש בעיה עם הגובה וסגנון הטיול?

תודה, שרון
      פורסם בפורום בריאות
      stamari2
      stamari2