שלום,
אנחנו טסים בסופ”ש לאגם גארדה לשבוע עם תינוקת ופעוט בן שנתיים וחצי לריזורט ליד ריבה דל גארדיה ללא אפשרות לביטול.
כרגע לרוע המזל התחזית מדברת על גשם כל השבוע. יש לכם הצעות מה לעשות בימים הגשומים?
תודה רבה,
מיטל.
שלום,
אנחנו טסים בסופ”ש לאגם גארדה לשבוע עם תינוקת ופעוט בן שנתיים וחצי לריזורט ליד ריבה דל גארדיה ללא אפשרות לביטול.
כרגע לרוע המזל התחזית מדברת על גשם כל השבוע. יש לכם הצעות מה לעשות בימים הגשומים?
תודה רבה,
מיטל.
אוקיי אני אחדד את השאלה
אם לא לוקחים רכב נהיה עם ערמות ציוד (שתי מזוודות גדולות, שני טיולונים ושני קטנטנים) ואז איפה כדאי להתאכסן?
האם מחוץ לונציה? במרכז העיר?
יש בכלל דרך פשוטה להגיע למלונות במרכז? זה יהיה בשבילנו בלתי אפשרי להתנייד עם הציוד הזה בין אמצעי תחבורה.
תודה שוב!
שלום,
אנחנו נוסעים בסוף מאי ל10 ימים לאיזור אגם גרדה עם המראה ונחיתה בונציה (אין טיסות ישירות לורונה בתקופה הזו). מאחר ולא הייתי אף פעם בונציה רצינו לבלות שם שני לילות. הבעיה שאנחנו עם שני קטנטנים (חצי שנה ושנתיים וחצי) וכמות ציוד בהתאם. האם לכן כדאי לשכור אותו בשדה התעופה (בעיקר למטרת אחסון הציוד)? ואם שוכרים אוטו האם אפשרי ללון במרכז העיר (האם יש איפה לחנות שם) או שמומלץ ללון מחוץ לעיר ולנסוע לגיחות למרכז?.
אשמח לשמוע ממישהו שעשה זאת.
תודה רבה, מיטל.
תודה רבה, על הטיפים המועילים!
דרך סוויסה המחיר של הטיסה הוא באמת 320 דולר לשני כיוונים כאשר באתר האינטרנט של yeti המחיר הוא 147$ לכיוון.
הוא מציע פורטר בעלות של 15$ ליום, עלות פרמיט+TIMI ב4490 רופי. האם שווה להתמקח? או לקבל הצעה מסוכנות אחרת?
יש המלצה לחנות מטיילים טובה עם ציוד איכותי?
הי,
אני טסה שבוע הבא לנפאל לטרק האוורסט ומתכננת להתחיל אותו בטיסה ללוקלה. האם יש יתרון בלהזמין את הטיסה מסוכן לעומת ישירות מהאתר של החברה? כי שמתי לב שהמחיר באתר נמוך יותר מסוויסא. כמו כן, מה העלות בממוצע של יום בטרק? וגם האם כדאי לקנות ציוד מטיילים בקטמנדו (מעיל/פליז) או לבוא מצוידת מהארץ?
תודה רבה, מיטל