ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. maykristal84
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 4
    • פוסטים 8
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

maykristal84

@maykristal84

0
    מוניטין
    37
    צפיות בפרופיל
    8
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 268450 גיל 56

maykristal84 הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי maykristal84

• אגם גארדה

שלום,

אנחנו טסים בסופ”ש לאגם גארדה לשבוע עם תינוקת ופעוט בן שנתיים וחצי לריזורט ליד ריבה דל גארדיה ללא אפשרות לביטול.

כרגע לרוע המזל התחזית מדברת על גשם כל השבוע.  יש לכם הצעות מה לעשות בימים הגשומים? 

תודה רבה,

מיטל. 

פורסם בפורום טיולי משפחות
      maykristal84
      maykristal84
    • RE: ונציה עם רכב שכור

@אוליב-י

אוקיי אני אחדד את השאלה 🙂 אם לא לוקחים רכב נהיה עם ערמות ציוד (שתי מזוודות גדולות, שני טיולונים ושני קטנטנים) ואז איפה כדאי להתאכסן?

האם מחוץ לונציה? במרכז העיר?

יש בכלל דרך פשוטה להגיע למלונות במרכז? זה יהיה בשבילנו בלתי אפשרי להתנייד עם הציוד הזה בין אמצעי תחבורה.

תודה שוב!

maykristal84
      maykristal84
    • ונציה עם רכב שכור

שלום,

אנחנו נוסעים בסוף מאי ל10 ימים לאיזור אגם גרדה עם המראה ונחיתה בונציה (אין טיסות ישירות לורונה בתקופה הזו). מאחר ולא הייתי אף פעם בונציה רצינו לבלות שם שני לילות. הבעיה שאנחנו עם שני קטנטנים (חצי שנה ושנתיים וחצי) וכמות ציוד בהתאם. האם לכן כדאי לשכור אותו בשדה התעופה (בעיקר למטרת אחסון הציוד)? ואם שוכרים אוטו האם אפשרי ללון במרכז העיר (האם יש איפה לחנות שם) או שמומלץ ללון מחוץ לעיר ולנסוע לגיחות למרכז?.

אשמח לשמוע ממישהו שעשה זאת.

תודה רבה, מיטל. 

maykristal84
      maykristal84
    • RE: טרק אוורסט בייס קמפ
      טרק אוורסט בייס קמפ

תודה רבה, על הטיפים המועילים! 

דרך סוויסה המחיר של הטיסה הוא באמת 320 דולר לשני כיוונים כאשר באתר האינטרנט של yeti המחיר הוא 147$ לכיוון. 

הוא מציע פורטר בעלות של 15$ ליום, עלות פרמיט+TIMI  ב4490 רופי. האם שווה להתמקח? או לקבל הצעה מסוכנות אחרת?

יש המלצה לחנות מטיילים טובה עם ציוד איכותי?

פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      maykristal84
      maykristal84
    • טרק אוורסט בייס קמפ

הי,

אני טסה שבוע הבא לנפאל לטרק האוורסט ומתכננת להתחיל אותו בטיסה ללוקלה. האם יש יתרון בלהזמין את הטיסה מסוכן לעומת ישירות מהאתר של החברה? כי שמתי לב שהמחיר באתר נמוך יותר מסוויסא. כמו כן, מה העלות בממוצע של יום בטרק? וגם האם כדאי לקנות ציוד מטיילים בקטמנדו (מעיל/פליז) או לבוא מצוידת מהארץ?

תודה רבה, מיטל

maykristal84
      maykristal84
    • RE: טרקים בסין וטיבט
      טרקים בסין וטיבט:Re
      ומבחינת הגיוון (בהנחה שאני עושה את ידינג ודצין) איזה טרק עדיף לדעתך? איזה הכי יפה? ואם אני מוותרת על גנדן והולכת על קאילש או מחנה הבסיס של האוורסט, כמה ימים זה דורש מעבר ל4 של גנדן-סמיה, וכמה עלות נוספת?
      ושוב תודה, מיטל
      maykristal84
      maykristal84
    • RE: טרקים בסין וטיבט
      טרקים בסין וטיבט:Re
      תודה!, וגם, לדעתך עדיף לעשות את הטרק גנדן-סמיה, או טרקים יותר מרוחקים כמו מחנה הבסיס של האוורסט? קאילש? אם יצא לך לשמוע/לעשות?
      maykristal84
      maykristal84
    • טרקים בסין וטיבט
      שלום, רציתי לדעת אם נדרש שק שינה ואוהל לטרקים בסין וטיבט בדגש על הטרקים בדצין, ידינג (אם תהיה פתוחה) והטרק מגנדן לסמיה. אם כן האם עדיף לקנות בארץ או שם? ואיפה עושים את זה? (הלונלי לא מפרט על זה יותר מדי)
      בתודה, מיטל.
      maykristal84
      maykristal84