ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. Guy.H12
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 3
    • פוסטים 7
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

Guy.H12

@Guy.H12

0
    מוניטין
    30
    צפיות בפרופיל
    7
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 4000216 גיל 56

Guy.H12 הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Guy.H12

• RE: מגבלת תיק גב בטיסות

תודה על התגובה המפורטת,

כן, כפי שאמרת התיק בעל מערכת גב שלא מתקפלת…. ומכאן נובע החשש שלי.

אני לא הולך להעמיס בו הרבה ציוד, ואני אדאג שהוא יהיה חצי ריק, אבל זה עדיין לא יעזור לי כל כך באם יעשו את הבדיקה של המידות….

פורסם בפורום צפון אמריקה
      Guy.H12
      Guy.H12
    • RE: מגבלת תיק גב בטיסות

תודה ! 🙂

פורסם בפורום צפון אמריקה
      Guy.H12
      Guy.H12
    • מגבלת תיק גב בטיסות

היי לכולם,

שאלה קטנה למנוסים מבינינו… 🙂

קניתי לאחרונה תיק טיולים בינוני (28 ליטר) של חברת דויטר:

תמונה של התיק [כאן]

התיק בגובה 55 ס”מ וברוחב 30 ס”מ.

מבדיקה בחברות התעופה שנטוס איתם (יונייטד / הוואיין אירליינס / אמריקן איירלינס) – חלקן מציינות מידות של תיק הגב, וחלקן כותבות שהוא צריך להיות מספיק קטן כדי להיכנס מתחת למושב.

מבדיקת המידות המופיעות באתר של יונייטד לדוגמא, התיק חורג מהמידות.. אבל גם תיק אחר, קטן יותר שיש לי (תיק סטודנט) עובר את המידות האלה...

מתייעץ אתכם מה כדאי לעשות?

פורסם בפורום צפון אמריקה
      Guy.H12
      Guy.H12
    • החזרת רכב לפני טיסת פנים

בטיול שלנו למערב ארצות הברית אנחנו מחזירים רכב בשדה התעופה LAX (לוס אנג’לס) לסוכנות הרץ – כאשר הטיסה ביום שני בשעה 9 בבוקר.

הגעה בשעה 7 בבוקר לסוכנות עצמה, התנהלות בהחזרת הרכב ונסיעה (בעזרת שאטל) לשדה (שראיתי שמרוחק קצת מהסוכנות) יספיק כדי להספיק לטיסה?

בנוסף אשמח לדעת אם יש לכם דברים שחשוב לזכור בעת לקיחת/החזרת הרכב מניסיונכם?

חוץ מלדאוג לעבור טוב על הרכב לפני שלוקחים אותו (פגיעות / מכות קיימות)

ולעשות צ’ק אין אונליין כדי לחסוך זמן

פורסם בפורום צפון אמריקה
      Guy.H12
      Guy.H12
    • RE: סיוע בתכנון שבועיים במערב ארצות הברית קיץ 2019

אני אכתוב את המסלול בצורה קצת יותר מפורטת ככה זה אולי ידגיש את הנושא שעליו אני מתעכב בתכנון כרגע:

29/07 – נחיתה בסן פרנסיסקו בצהריים (מניו יורק) לינה בסן פרנסיסקו.

30/07 – יציאה ליוסמיטי לינה ביוסמיטי.

31/07 – טיול ביוסמיטי לינה ביוסמיטי.

01/08 – יציאה לכיוון כביש 1 לינה במונטריי.

02/08 – כביש 1 לינה במורו ביי.

03/08 – לוס אנג’לס

04/08 – לוס אנג’לס

05/08 – לוס אנג’לס

(מכאן אני די תקוע בהרכבת הדברים בצורה הנכונה ביותר)

06/08 נסיעה לוגאס לינה בוגאס

07/08 נסיעה לפארק ציון ולינה בפארק ציון

08/08 נסיעה לפייג’ ולינה בפייג’

09/08 לייק פאוול / פרסת הסוס / אנטילופ לינה בפייג’ (חלק ממה שכתבתי ביום הזה אפשר שנעשה אפילו ב08/08)

10/08 עוד יום בפייג’? + גרנד קניון? לינה פייג’ / וגאס.

11/08 – וגאס

12/08 – וגאס

13/08 – וגאס

14/08 – וגאס

15/08 – טיסה לילוסטון (עדיין לא הוזמנה)

16/08 – ילוסטון

17/08 – ילוסטון

18/08 – ?

19/08 – ?

20/08 – טיסה לסן פרנסיסקו מ_____?

21/08 – סן פרנסיסקו

22/08 – סן פרנסיסקו

23/08 – סן פרנסיסקו

24/08 – טיסה חזרה לארץ מסן פרנסיסקו (הוזמנה) 

מה שאני לא כ”כ יודע איך למלא בצורה הטובה ביותר זה כל הימים אחרי לוס אנג’לס (חשבתי שזה יהיה עדיף לנוח בווגאס אחרי סיבוב הפארקים באזור וגאס ולפני ילוסטון  [גם מאזן קצת ברצף הפארקים אם ווגאס הייתה לפני הסיבוב] – מה גם שאת הטיסה לילוסטון ככל הנראה נעשה מוגאס)

אנחנו יודעים שבאזור של ציון, ופייג’ יש אפשרות לטייל גם ב: ברייס קניון, עמק המוות, מוניומנט וואלי, (סקויה?) אבל כמו שכתבתי למעלה הם מקומות בעדיפות שנייה ונשמח אם יש לאנשים הצעות נוספות למקומות אחרים באזור בהם שווה וכדאי לנו לטייל.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      Guy.H12
      Guy.H12
    • RE: סיוע בתכנון שבועיים במערב ארצות הברית קיץ 2019

@jardine 

הנסיעה הזו היא נסיעה סבירה מהבוקר עד הלילה? או שאצטרך לעצור ללינה בדרך, חשבנו לקחת טיסה מוגאס לילוסטון כדי להרוויח זמן ולחסוך נסיעה קשה כזו.

לוגאס אני מתכנן בעקרון 4 לילות, עקרונית המקומות שכתבתי באופציה שנייה שהם: ברייס קניון, מוניומנט וואלי, עמק המוות, סן דייגו, טיטון – קצת פחות “מושכים” אותנו. נשמח לשמוע על עוד מקומות באזור שאתם ממליצים עליהם שלא הזכרתי.

@עמיחי13 

כתבתי שבסוף הטיול אנחנו מתכננים להגיע מילוסטון ל4 לילות בסן פרנסיסקו לפני הטיסה חזרה לארץ שהיא משם. והסברתי למעלה למה העברתי את השהות שלנו שם מההתחלה לסוף (לפחות מאיך שהסתדר לנו המסלול זה היה נראה כמבנה יותר טוב – זה היה בעיקר בגלל שאחרי הטיסה מילוסטון לסן פרנסיסקו אני רוצה לבטחון לקחת כמה לילות לפני ולא להגיע למצב של איחור לטיסה לארץ ולכן דחיתי את השהות שם לסוף המסלול).

תודה לכל העוזרים!

פורסם בפורום צפון אמריקה
      Guy.H12
      Guy.H12
    • סיוע בתכנון שבועיים במערב ארצות הברית קיץ 2019

שלום לכולם, 

אני מתכנן טיול (אנחנו זוג, בני 25) ביולי/אוגוסט 2019 במערב ארה”ב, אחרי הרבה קריאה והתייעצויות עם אנשים הגעתי פחות או יותר לסגירת המסלול בחלקו הראשון ונותר לי למקם את הסדר הנכון לפארקים ולערים שאני מתכנן בחלק השני, ופה בדיוק אני אשמח לעזרתכם.

כרגע מה שאני די סגור עליו זה:

לילה ראשון – סן פרנסיסקו (אחרי 5 ימים בניו יורק)

2 לילות  – יוסמיטי

לילה אחד – מונטריי

לילה אחד – מורו ביי

3 לילות – לוס אנג’לס

=============================

מכאן אני אשמח לעזרתכם בתכנון המשך הטיול.

(המקומות המרכזיים בהם אני רוצה לבקר: לאס וגאס (עדיפות לאמצע שבוע), פארק ציון, אנטילופ, לייק פאוול, פרסת הסוס, גרנד קניון – ומהאזור הזה תכנון לתפוס טיסה לילוסטון ומשם לסן פרנסיסקו)

(מקומות בעדיפות שנייה: ברייס קניון, מוניומנט וואלי, עמק המוות, סן דייגו, טיטון)

הלילה האחרון בלוס אנג’לס הוא בתאריך 05/08/2019.

בתאריך 24/08/2019 יש לי טיסה מסן פרנסיסקו לארץ (כלומר יש לי 15-14 לילות למלא כאשר אני לוקח בחשבון שאני מגיע לסן פרנסיסקו 3-4 לילות לפני ה24/08 כדי לטייל שם, הסיבה שהחלטתי לטייל בסן פרנסיסקו בסוף הטיול ולא בהתחלה מכיוון שהתכנון הוא להגיע מאזור וגאס לילוסטון ומשם לחזור לסן פרנסיסקו לטיסה לארץ – הסדר הזה היה נראה לנו הגיוני יותר מאשר לטייל בסן פרנסיסקו ואז ביולוסטון ומשם לצאת לשאר הטיול במערב ארה”ב – אך אנחנו נשמח לשמוע המלצות אחרות).

אשמח לעזרה מנסיונכם על הסדר האופטימלי של המשך הטיול, ובכלל הערות והמלצות על המסלול.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      Guy.H12
      Guy.H12