משלוש יוצאת (דירה) אחת.
וכנראה שהחזקתם לי אצבעות ממש חזק.
כפי שאפשר להבין מהכותרת, אני כבר לא חוששת מהדירה.
חזרנו מ 18 ימים נפלאים ומגוונים בבלגיה והולנד.
הדירה באמסטרדם היתה פ י ג ו ז י ת.
נמצאת ברחוב מרכזי (Prinsengracht 860-1, Amsterdam City Centre, 1017 JN Amsterdam, Netherlands), קומה ראשונה מול תעלה – נוף משגע.
שני חדרים ע נ ק י י ם. התמונות בבוקינג לא עושות חסד עם הדירה.
התמונה בבוקינג מראה חדר עם קירות עץ. במציאות הכל מחודש (הקירות האח והריצפה). בתקרה יש פיסול של דמויות בעץ. אפילו גילינו דלתות סמויות בדירה (משאירה לדמיון שלכם כדי לא לקלקל למי שמתכוון להגיע לדירה). צמוד לחדר יש חדר מקלחת ושירותים גדול וחדש. המטבח חדש ומאובזר בכל מה שצריך כולל מכונת נספרסו (וקפסולות). החדר השני אף הוא גדול מאוד ובתוכו יש כיור ומקלחת (כנראה על מנת להוזיל עלויות ארנונה) והשירותים נמצאים מחוץ לחדר.
הכניסה לדירה היא מקומה 0. הולכים במסדרון ועולים במדרגות תלולות (החסרון היחיד בדירה. אבל נתקלתי בעוד הרבה מקומות בהולנד עם מדרגות מאוד תלולות).
הקיצר ממש נהננו בדירה.
סיכום הלינות האחרות שלנו:
התחלנו מכפר הנופש SUNCLASS SURBUY שם לנו 3 לילות.
קיבלנו בונגלו (כך קוראים לדירות) פרטי שצריך לעלות אליו בכ 25 מדרגות. קומת הקרקע חביבה וכוללת מטבחונציק, פינת אוכל, סלון, מרפסת גדולה וחדר מקלחון שירותים לאנשים מאוד קטנים ודקים (במחשבה שנייה גם להם היה בטוח קשה להתנהל בצפיפות הזו). אפילו כשהילדים שלי בני 10 ו 11 ישבו על האסלה וסגרו את הדלת הרגלים שלהם נגעו בדלת. כשהתכופפנו לכיור לרחוץ שיניים הישבן שלנו נשק את הקיר הקפוא מאחור.
בקומה מעל (שהעליה אליה באמצעות מעין סולם) יש שני חדרי שינה. כשהחלטנו לישון פשוט עלינו למיטות וזהו. לא לקחנו איתנו כלום למעלה.
הנקודה החיובית במקום הזה היא שהוא נמצא באמצע שומקום ואין כ”כ קשר עם הדיירים האחרים וזה ממש כייף.
בנוסף הבריכה בפארק הנופש היתה בשיפוצים בזמן שהותנו. הקיצר לא הייתי חוזרת לשם.
מקום הלינה השני היה מלון DE KROON חמש דקות הליכה מאפטלינג. גם שם החדרים בקומה ראשונה אליה מובילות מדרגות צרות (בירידה צריך ממש לשים לב לא ליפול כי כל כף הרגל לא נכנסת במדרגה). המלון ממש נחמד וגם הצוות. וארוחת הבוקר פשוטה (לא צריך יותר מזה). הקירבה לאפטלינג ברגל שווה הכל.
מקום הלינה השלישי היה באמסטרדם.
מקום הלינה הרביעי היה מלון נובוטל בהאג Novotel Den Haag City Centre. פשוט פינוק. קיבלנו חדר לארבע ממש גדול וארוחת הבוקר מפנקת במיוחד. המלון ממוקם בלב של המרכז.
משם עברנו לשבוע בכפר הנופש DE EEMHOF. חייבת לציין שפארק המים ממש שווה. מאוד נהננו בו. וגם האווירה בכפר מאוד נחמדה. אני אישית לא אהבתי את התיקרה הנמוכה ואת המיזרונים הטובעניים. אבל מה זה לעומת הברווזים שיצאו מהנחל בבוקר לבקר אותנו ולגעגע לנו.
והשוס של הטיול היה מקום הלינה האחרון – מלון Grand Hotel Du Sablon בברוז’.
המלון נמצא בלב המרכז של ברוז. לא רחוק ממנו נמצאת חניה בתשלום.
ציפינו לקבל חדר אחד ולמעשה קיבלנו דירה ענקית. הכניסה מובילה לסלון ענקי מעוצב בקפידה. לידו חדר ארונות גדול, שני חדרי שינה גדולים עם טלויזיות, חדר שירותים וחדר אמבטיה. הכל מעוצב בטוב טעם. המסדרונות בין הדירות השונות מעוצבים אף הם בטוב טעם. פשוט נעים לטייל בהם. יש בהם אזורי ישיבה נעימים. הצוות מקסים, ארוחת הבוקר מפנקת. זה היה סיום מושלם לטיול מקסים.