תודה לעונים ושאלה נוספת....:Reגם באיזור ברילוצ`ה אפשר לעשות דברים בטווח זמנים קצר יחסית.
מה שכן, לגבי הלינה בטורס דל פיינה, כדאי מאוד לודא שהפארק והבקתות שבו באמת פתוחים למטיילים מוקדם השנה. לפני שנתיים הפארק נפתח מאוד מאוחר יחסית בגלל שלגים שלא נמסו, וגם זה באופן חלקי.
נתקלתי בלא מעט אנשים שתוכניות שלהם השתבשו בגלל זה.
המלצות לקניית כרטיס טיסה לארגנטינה:Reהיי אסי
אם עדין לא קנית כרטיס טיסה הייתי מציעה לך לברר בחברת ``יש תיירות`` נראה לי שיוכלו לבנות לך טיסה נוחה.
במידה ולא יהיה להם מחירים לדעתי יוכלו לומר לך מתי להיות איתם בקשר על מנת להשיג את הדיל הכי טוב.
הזמנתי דרכם עכשיו לחודש אוגוסט (אמנם זו לא ה עונה לארגנטינה אבל החופש הגדול מייקר את המחירים בצורה מטורפת) ב-1100 בשעה שאחרים רצו 1700 ומעלה
כלל וכלל לא נכוןהחופים בטיירונה הם מהיפים שראיתי, וראיתי הרבה.
דווקא בסנתה מרתה אין חופים מלהיבים.
החוף בטגנגה לא יפה, אך יש הטוענים שהאווירה שם טובה.
בנוסף יש חוף מדהים ביופיו ליד קרטחנה (הגעה בסירה מהעיר)
אלו הם החופים אליהם הולכים רוב התיירים\ ובעיקר הישראלים.
ישנם עוד מספר חופים לא פחות יפים (ואף יותר):
capo de la vela הנמצא בצפון מערב המדינה (באזור הגבול עם ונצואלה ) חופים בסגנון סיני (מדברי)
capurgana באזור הגבול עם פנמה (יותר דומה לטיירונה)
אלה המומלצים ביותר. ישנם עוד כמה חופים אך לדעתי אלו יספיקו
כןאני יכול להבין את ההיגיון שעמד מול מי שהציע לך נחיתה בברזיל : מבחינת מסלול טיול זה הגיוני ברזיל ארגנטינה וכו (מבחינת סדר המדינות והמשכיות בטיול )
אבל כפי שציינו יש לקחת בחשבון את גורמי מזג האויר
דצמבר ינואר הינם החודשים האידיאלים לטייל בפטגוניה (דרום ארגנטינה / צילה )
ולכן כדאי לנצל זאת, אח``כ להמשיך לצפון ארגנטינה צילה ומשם להמשיך לברזיל
אם הזמן מאפשר לך ניתן להמשיך אחרי ברזיל לאנדיות
תודה לבר...תודה לך בר,שאת שולחת אליי ,אבל אני לא מוכר כרטיסים לכדורגל ולרוב אני גם ממליץ ללכת לרכוש או בקופה של אחת הקבוצות או באיצטדיון ביום המשחק. יש גם חברה שדרכם אפשר לרכוש את הכרטיס כלל הסעה הלוך וחזור למרות שזה יותר יקר ישנם רבים שכן נעזרים בשרות שלהם או בגלל שפשוט יותר נוח או שבאמת אי אפשר לרכוש כרטיסים יותר. לא מזמן דווקא ה``אשימו `` אותי כמה בנות שהמלצתי להן לרכוש באיצטדיוןוכשלא היה קנו מספסר ו...הכרטיסים היו מזויפים והן חזרו להוסטל בלי משחק ....
טרק קשה, בעיקר לישבןאם רוצים לבקר רק בסלאר עצמו, אפשר לעשות זאת בטיול יום מאויוני. אם רוצים לבקר גם בסביבה היפה, אז אופיינית זה שלושה ימים, לא משנה אם מתחילים מאויוני, טופיסה, או סן פדרו שבצ`ילה (וסיום באויוני).