קשה להתחרות ברבגוניות של דרום אמריקה - הערים השוקקות של ארגנטינה, החופים הנפלאים של ברזיל, הטבע של פרו - התרבויות של בוליביה... מטיילים מכל הסוגים כבר הבינו - אין כמו הקסם הלטיני. מנהלת:רעות
``גלפגוס לעניים``:Reהכוונה היא לחצי האי פרקס בפרו.
האמת היא שאין כל קשר בין איזור זה לגלפגוס ועצם ``הענקת`` השם מעידה על בורות מחלטת.
שם זה נועד על מנת שמסמני ה`V` ואילו שלא סובלים לוותר על משהו ש`צריך` יוכלו להרגיע את מצפונם על שלא ביקרו בגלפגוס.
כן!!!:ReEvery word is true.
I have been traveling {alone{ for 2 months now. I{m having a great time and I{m hardly alone,
I traveled with a friend 4 3 months and it was also big fun, yet less free
Have fun
עלות השהייההאמת היא שהגעתי מקולומביה לפני יומיים בדיוק ואני רק יכול להגיד לך שעלות השהייה תלויה באדם עצמו. אני לדוגמא ביזבזתי 1200 דולר בחודש בו הייתי שם מהסיבה הפשוטה שחייתי שם בבתי דירות ודרישותיי היו גבוהות יחסית. לעומת זאת אלו שחיו בתנאים של מוצ`ילרים ביבזו 600
ויזות מדרום אמריקה לארה``ב!:Reאהלן
אני ניסיתי להוציא ויזה לארה''ב בבוליביה, בהתחלה זה נראה כאילו אפשר - קבעו לי ראיון והכל נראה טוב ויפה, כמובן שלפני הכל לקחו לי 65 דולר... הגעתי לראיון והם לא הבינו מה אני רוצה מהם, מהתחלה לא היה לי סיכוי, אי אפשר להוציא ויזה שלא מהארץ!!!
בהצלחה! ו
מוצ`ילה:Relisten and listen good
you don´t but don´t need any fucking mochila
you need a troly and nada mas
i am traveling for 11 month and i can tell you that it really bulshit and you probably understand it very good while you will travel
have fun
איזו מדינה בדרא``מ הכי שווה?:Rei was in all sauth america in 1999-2000
i didnt find one place better than anouther
place.
the must important its the people that you travel
with them or more the locals when you know
spanish.
i liked chile and equador becouse i had
a lots of stor
שקעים בפרואם זכרוני אינו מטעני, ברוב המקומות יש שקעים שמתאיםמים לתקעים עם שני פינים עגולים.
אם זה קריטי אז אפשר לקנות מתאמים לכל התצורות האפשריות
אלקנה
calafate - el chalten:Rethere are 2 busses a day, one in 18:00 and one in 7:30 you should book one ahead, i recommend booking the one in 18:00 so you can go out to chalten just when you return from the perito moreno glacier so you wont spend a useless night in calafate
dudi
לימוד ספרדית במכון לידידותהיתרון של לימודי ספרדית/פורטוגזית במכון הוא שמלבד שיעורי הדקדוק שמשלבים גם אוצר מילים, הם מארגנים גם שיעורי דיבורימוס בקבוצות כך שאפשר לתרגל מאוד את הדיבור ולהעשיר את אוצר המילים...
למדתי שם פעם ונהנתי מאוד.
ממליץ
חיסונים בדרום אמריקה:Reיש לי בעיה דומה עם חבר שרוצה להצטרף בהתראה קצרה. השאלה היא אם את החיסון השני של צהבת B אפשר לעשות במקום כמו סנטיאגו (היעד הראשון שלנו) שאמורה להיות עיר מודרנית ומפותחת?