קשה להתחרות ברבגוניות של דרום אמריקה - הערים השוקקות של ארגנטינה, החופים הנפלאים של ברזיל, הטבע של פרו - התרבויות של בוליביה... מטיילים מכל הסוגים כבר הבינו - אין כמו הקסם הלטיני. מנהלת:רעות
כרטיס צעיר של איסתא:Reלי יש כרטיס צעיר של איסתא ולחבר שלי כרטיס סטודנט של איסתא, אני יכולה להגיד לך שלא קיבלתי שום הנחות עם הכרטיס צעיר וחבר שלי היחידי שקיבל הנחה של 25$ בטרק של מאצ`ו פיצ`ו. לדעתי הכרטיס צעיר לא שווה. חזרתי לא מזמן מדרא''מ ובכל מקום שהצגתי אותו הם לא מכירים בכ
כלי נגינה מדרום אמריקה:Reאם עדיין לא נסעת ואתה רוצה כלי נגינה:
אני למשל קניתי בריימבאו( זה נמצא בכל מקום בדרום אמריקה במיוחד בברזיל), זה כלי נגינה בקאפוארה.
קניתי עוד כלי אבל לא יעזור כי שכחתי איך קוראים לו.
אבל שתגיע לשם מבטיחה שתמצא.
נ.ב בריימבאו בארץ יחסית יקר אני קניתי את
לחבר שק``ש לתיק יום?:Reאם תשימי לב, גם בתיקים הפשוטים ביותר בלי מערכת גב (אבל לא באלו של ג`אנספורט עם העור בחלק התחתון), יש בתחתית התיק שני פלסטיקים כאלו שחורים.
מטרתם היא לאפשר העברה של שתי רצועות בתוכם. אם את קונה שתי רצועות עם קליפס לסגירה, את יכולה להשחילן בפלסטיק ולחבר כך
רשיון נהיגה בברזיל:Re1. רשיון נהיגה בינ''ל יכול למנוע ממך בעיות כי הוא יותר מוכר ומקובל. כבר עצרו אותי משטרה פה ולמרות שלא היתה בעיה עם הרשיון הישראלי שלי, זה עדיין פתח לשוטרים מושחתים לנסות ולחלוב ממך כסף.
2. לראות עברית אין בעיה. לכתוב זה הסיפור גם במקומות ''ישראלים'' נדיר
מר אור, יש מי שמנהל את הפוואף אחד לא שם את מר אור להיות הצנזור של הפורום הזה
יש אנשים די טובים שמנהלים את הפורום , הם יחליטו מה
טוב או לא טוב.אם להוריד פרסומת או לא.
דרום אמריקה בחודשיים ?:Reלא כתבתם מתי אתם נוסעים. אם זה בעונה המתאימה (אוקטובר והלאה) הייתי נוסעת לארגנטינה. הזדמנות להנות מהמדינה המדהימה הזו כאשר היא עדיין זולה.
בעונה החמה אפשר לרדת על דרום פטגוניה וארץ האש - ממש אין שם מרכזים עירוניים והנופים משו משו.
מחפשת ספר טוב ללימוד ספרדית:Reגם אני הייתי בדילמה הזאת לפני הנסיעה. הקורסים באמת יקרים מידי. מה עושים:
ממליצה מאוד על ערכת הלימוד של פרולוג (ספרדית ללמוד ולהבין-ספר לימוד עם 4 קלטות, יש גם גירסת תקליטורים) לא להתבלבל עם שיחון! כי זה ממש לא מספיק.
הערכה עולה בסביבות 200 ש''ח. תאמי
מה זה משופר?אבי,
מי שעונה לך על ממוצע של 600-650 זה באמת טיול תרמילאים מהסקלה הזולה - אם במשופר אתה מתכוון לחדרי מלון יותר טובים, ליותר אטרקציות, טיסה מדי פעם או שכירת רכב - אז בהחלט תעלה ל 800-1000
עוד דבר שקובע זה אורך הטיול - ככל שהטיול יותר קצר כך הוא יותר ''מר
כדאי לנסוע לברזיל?:ReShalom laxem
You are welcome to visit HELICONIA . Unique experience in the jongle: www.amazonheliconia.com.
[email protected]
Witing for you.
Kol tuv
Ahuvia nevo