כיסוי תרמיל - איזה כדאי:ReI`m not sure, but can you check for a full-cover that has a `zipper` for fast opening. They were selling them once in Lametayel. It doesn`t look like the normal `sac`, but it`s very convinient. (I`m still using mine).
SOS INSURANCE FROM USA:ReSTA Insurance (like our ISTA in Israel:
http://www.statravel.com/Statravel/travelinsurance/ti_InternationalInsurance.aspx?MenuID=5001
You don`t have to be a student Student Travel Insurance in the US
כספומטים באקוודור:Reמשהו חשוב לגבי כרטיסי אשראי-לוקחים המון עמלה ובמחשבה לאחור הייתי לוקחת כרטיס למקרה חרום והשאר טרוולס.
בכל דרום אמריקה(כולל אקוודור) אוהבים כרטיסי אשראי ואפשר לשלם איתם...אבל-הם תמיד יעדיפו מזומן וגם ייקחו ממך פחות כסף.
צ`ילה בספטמבראפשר, אני ממליץ להתמקד בחלקים היותר צפוניים- מז''א פחות קר.
חצי האי ואלדז נמצא בארגנטינה, ונראה לי שהנסיה אליו תהיה ארוכה, תראו כמה זה חשוב לכם...
אלקנה
טרקים בדרום אמריקההיי צחי, אז ככה, כמובן שיש את הטרקים המתויירים, שלהם אתה יכול לקחת פורטר/חמר.
אבל יש טרקים לא מתויירים, שאני לא יודעת אם תמיד אפשר לקחת חמר.
נכון זה קשה לסחוב את המוצ`ילה על הגב כל הזמן, אבל זה תלוי בכושר שלך.
אני עשיתי טרקים שהם לא מתויירים, למרות ש
סכנות בברזיל-צ`ילה-ארגנטינה:Reבברזיל וגם בארגנטינה יש איזורים שהמקומיים לא נוהגים להסתובב בהם בכלל ו/או בשעות הלילה.
הדרך הכי בטוחה להמנע מצרות היא לנהוג כמוהם.
אם את מסתובבת במרכז העיר, באיזורים תיירותיים ובאיזורים שביררת שהם בטוחים (בטוריסט אינפורמיישן , אצל בעל האכסניה ואצל מכרים
חוף באיזור סאן פאולו- ברזיל:Re...SO THE BEST CHOICE IS UBATUBA!!
THERE YOU CAN VISIT SOME BEACHES .
i CAN RECOMEND YOU A NICE POSADA (SMALL HOTEL) THAT CALLED ana doce PHONE NO.012 38420102 LOCATED INlazaro beach.
ANOTHER TIP -IN THE CENTER OF UBATUBA LOOK F
ביטוח נוסעים:Reבשום אופן אל תסתפק בביטוח של כרטיסי האשראי- הכיוסי שלהם למקרה של בדיקות בבתי חולים ואמבולטורי לא מספיק ונמוך מאד מאד.
חייבים ביטוח מלא .
לגבי ביטוח רפואי הייתיממליץ לך בחום ללכת על ביטוח התרמילאים שנמכר באיסתא - שהוא הטוב ביותר הקיים כיום.
שינוי יעד עם איבריה:Reמה שקובע הוא סוג הכרטיס כפי שזה מצוין בקוד שהוא חלק ממספר הכרטיס,הכרטיס שלי היה פתוח ל 3 חדשים עם עצירה בדרך חזרה במדריד. שיניתי את מועד החזרה בשני הקטעים במשרדי איבריה בקיטו.הפקידה טענה שאין ביכולתה לעשות זאת. כאשר האוקטבות עלו יצאה מנהלת הסניף שמעה במה
שלושה שבועות בדרום אמריקה?:Rei would recommend you going to Colombia,
where you can see in 3 weeks many kinds of things
if you want more details you can email me
im living now in colombia, and i have many information about it becouse i traveled here a lot
Good Luck
Yadid
לאלא, ממש לא כדאי. זה כבבבבבבבד 🙂 אלה שני אזורים גאוגרפיים שונים, וכמו שלא היית נוסעת לאירופה עם ספר על אסיה רק בגלל שהן קרובות, באותה מידה אין סיבה לקחת ספר אחד לכסות אלפי קילומטרים ויותר.
מאותה סיבה, כנראה, אין הנדבוק ואין לונלי פלנט שמכסה גם את המרכז ו