המשך ההתפתחויות באל על
-
-
-
-
האם מישהו כבר קיבל החזר על טיסות שבוטלו בספטמבר 2020 ? -
@kalda01
אני עוד לא קיבלתי על אוגוסט

יש מישהו שקיבל על יוני, יולי או אוגוסט?
-
-
-
מכירה עוד אפרילים שלא קיבלו אגורה.
לא מבינה איך לא התרוממה מזמן תביעה גדולה נגד אל על – שלא רק שלא משלמת את חובה ללקוחות אלא מרמה את הכנסת (70% שולמו, הא?)
-
לרמות את הכנסת זה במיין סטרים בימנו.
לא סיפרו להם שדובאי ירוקה כשהיתה מזמן אדומה?
-
@kalda01 אמר:
לא סיפרו להם שדובאי ירוקה כשהיתה מזמן אדומה?
מה זה קשור לרמייה? כל אדם יכול להסתכל בנתונים העולמיים, הם מפורסמים ברשת. אם הכנסת או הממשלה בחרו להתעלם מזה או לא להסתכל בנתונים, זו אשמתן, לא אשמת מישהו אחר.
-
ב 30 לדצמבר בשרשור הזה נתתי
קישורים שכללו
כתבה על תביעה יצוגית שכבר הוגשה
קישור לקבוצה שמתגבשת להגשת תביעה
אבל לטעמי הכי חשוב אפשרות קלילה ופשוטה לתביעה אישית, אני לא מבין למה לשבת ולחכות שאולי מישהו יארגן כסף מאל על (ואולי בינתיים לא יהיה כסף אם החברה תגיע לחדלות פירעון) כשממש קל לתבוע אישית וכנראה לקבל את הכסף בקרוב,
להערכתי (שמבוססת על מקרים ששמעתי עליהם) ברגע שמוגשת תביעה נגד אל על החברה מנסה להגיע מהר מאוד לפשרה של החזרת הכסף כדי להימנע מפיצויים של למעלה מ 10,000 שקלים (מעבר למחיר הכרטיס).
-
זה לא בשבילי!
אני לא מחכה.
(ואין לי כרטיסים מושהים בשום חברה )
אבל--יש אנשים שנפגעו מאל על ואני קוראת ושומעת אין סוף טרוניות ולא מבינה למה לא מזיזים את הישבן להגשות תביעות.
ואם תביעות מוגשות?-למה לא שומעים פסקי הדין בתקשורת?
-
תביעה בבית הדין לתביעות קטנות היא אכן הפתרון המהיר והקל ביותר לראות את כספך בחזרה.
הרבה אנשים נרתעים מהגשת תביעה כזאת מסיבותיהם, אבל אני מניחה, ללא ידיעה אישית, כי יש גם כאלה שתבעו, וכספם הושב להם, אולי במסגרת הסדר פשרה (למשל שיקבלו חזרה את הכסף ששילמו עבור הכרטיסים שרכשו בלבד, ללא פיצוי מכוח חוק טיבי).
מדוע אנחנו לא שומעים על פסקי דין?
הניחוש שלי הוא שלא מגיעים לשלב הזה בכלל. מדוע שאל על תלך להתגושש בבית המשפט עם לקוח כאשר הדין כל כך ברור לטובתו? אני מניחה שכאשר מגיע כתב התביעה לאל על היא יוצרת קשר ישיר עם התובע, ומשיבה לו את כספו בכפוף לכך שיבטל את התביעה ושיחתום לה על כתב ויתור וסילוק. לא אתפלא אם יש גם סעיף סודיות בהסדר כזה. כך נשמר השקט.
שוב, לא מידיעה אישית, רק מתוך הפעלת הגיון.
-
שאלת איך לא הרימו תביעה, אז עניתי ואפילו הרחבתי.
איפשהו אני מקווה שאולי נפגעים יקחו את המידע מהקישורים ויעשו את מה שצריך לעשות
אני מניח שברגע שמישהו מזיז את עכוזו ומגיש תביעה אל על מזדרזת להציע פשרה כדי לא להגיע לפסק דין.
-
גם אני מקווה שיגישו ויקבלו.
זו המטרה שלי בהקפצת הדיון הספציפי הזה בתוך כלל השרשור לגבי אל על (הכי בבית וכו)
-
-
@נוסע-מתמיד אמר:
נדחה ערעור הטייסים. האם ההלוואה הגדולה תתקדם או שיצוץ משהו חדש?נחמד שקוראים “הלוואה” לסכום שבסופו של דבר יהיה כנראה כמעט כולו מענק, מענק מכיסו של משלם המיסים הישראלי
-
מפורט יותר במצגת לשוק ההון שפורסמה באתר הבורסה אתמול לקראת ההנפקה שהתחילה אתמול ותסתיים היום.
-
-
@נוסע-מתמיד אמר:
“היו"ר דוד ברודט: "מעריך שעד פסח נסיים את קבלת ההלוואה ואז נשיב את יתרת הכסף ללקוחות"
אל תעצור את נשימתך