הדרקון הירוק
-
@kalda01 אמר:
עובדה שמותר לצאת מבידוד לעשות בדיקת קורונה
- בדיקות קורונה נעשות כדי לבדוק אם המבודד אינו נשא וכדי שניתן יהיה לשחרר אותו מבידוד, זה סיפור אחר מחיסון בזמן בידוד.
- לצאת מבידוד בלי שעשית בדיקה יוצאת שלילי עלולה להיות קצת מסוכנת כלפי אלה שנמצאים במרכז החיסונים.
- אתה יכול להתקשר למשרד הבריאות ולברר.
-
@aljaje אמר:
@kalda01 אמר:
- בדיקות קורונה נעשות כדי לבדוק אם המבודד אינו נשא וכדי שניתן יהיה לשחרר אותו מבידוד, זה סיפור אחר מחיסון בזמן בידוד.
- לצאת מבידוד בלי שעשית בדיקה יוצאת שלילי עלולה להיות קצת מסוכנת כלפי אלה שנמצאים במרכז החיסונים.
- אתה יכול להתקשר למשרד הבריאות ולברר.
זה בהחלט נכון, אבל כשמבודד יוצא לבדיקה, יכול להיות שהוא חיובי ואז מדביק את כל מי שבא איתו במגע...הרי התשובה השלילית לא ידועה מראש. אני ביחלט אבדוק את הסוגיה מול משרד הבריאות.
-
@יונה-וקשת אמר:
במכבי זה עובד אחרת.
במכבי בעיר כאן זה כן עובד ככה. אפשר להירשם לשאריות חיסונים בסוף היום, רק שלא ברור אם יהיו כאלו (נכון ללפני שבועיים).
-
@kalda01 אמר:
ברכב משלך במתחם רכבים, כלומר עם אפס מגע. מתחם חיסונים הוא ממש לא כזה, ואתה עלול להדביק את הנוכחים בבלגן שיש שם, שלא לדבר על העובדים שאינם ממוגנים כמו במגע עם חולים ומבודדים.
-
@kalda01
כן, נראה לי שעדיף לשאול שם.
-
@חבל אמר:
בריטניה לא תנפיק “דרכונים ירוקים”
מסתבר, שהיא גם לא תתיחס לדרכונים ירוקים של מדינות אחרות.
כמו כן, בריטניה דורשת בידוד בכניסה אליה וקנסות גבוהים למפרים.
נראה שהחגיגות על "הסכמי-תיירות" בכתבות היח”צ לא הועילו.
-
@keves160 אמר:
במכבי בעיר כאן זה כן עובד ככה.
המשפט שלי שציטטת התייחס לאפליקציה שבה ניתן לראות את התורים (כך שלא צריך לחפש ברשת). לגבי חיסונים בסוף היום, ציינתי שאצלנו אין כאלה. הנחתי שזה עשוי להשתנות מסניף לסניף.
-
@aljaje אמר:
*בהצלחה בבחינות.
תודה⚘
בינתיים מסתמן שאכן הצליחה

ללא מועדי ב', יישאר לה יותר זמן להתחסן (ולהיות קצת איתנו בבית, האוניברסיטה שלה בעיר אחרת).