תנאי היציאה והכניסה לישראל 3-2021, מידע ועדכונים.
-
בדיוק זו השאלה
יש לה דרכון כפול
היציאה מישראל היא עם דרכון ישראלי ולכן צריכה ועדת חריגים כדי לקבל רשות יציאה?
(הבעיה אינה בכניסה לצרפת כי שם יש לה את הדרכון הצרפתי)
אבל העובדה שהיא לא אזרח זר, אלא אזרחות כפולה- מחייבת אותה לחוק הישראלי
ומכאן ועדת חריגים לאישור יציאה ולא סתם...ביקור של אימא…
וכן היא מחוסנת/מחלימה.
-
“...מהיום אזרחים שיבקשו לצאת או להיכנס לארץ לא יזדקקו לאישור של ועדת חריגים, למעט מי שלא מחזיקים בדרכון ירוק ולא החלימו מקורונה - שיזדקקו לאישור הוועדה כדי לצאת מהארץ."
גם באתר כתוב(נראה שיש להם בעיות בניסוח):
עד לתאריך 20.3.21 תתאפשר יציאת נוסעים מישראל במקרים חריגים בלבד ולאחר קבלת אישור מוועדת חריגים. ההוראה לא חלה על אזרחים זרים הנמצאים בישראל ומבקשים לעזוב אותה ועל מי שמחזיקים בתעודת התחסנות או אישור מחלים שהונפקו על ידי משרד הבריאות בישראל.
-
לטיסות עד 20 למרץ יש צורך באישור ועדת חרדים, אחרי כן אין צורך.
הנה עוד קישור להוראות יציאה מישראל
המקור הרשמי, למיקוד אני ממליץ להעזר בהערות השוליים.
א. כל הנוסעים המבקשים לטוס מישראל נדרשים למלא טופס הצהרת נוסע יוצא מישראל במהלך 24 השעות שלפני הטיסה.
מציע לנסות להתקדם עם הטופס ולוודא שאין שאלות מפתיעות, אני לא ראיתי כאלה.
אפשר למלא כולל הגעה לאישור, לי היו שני אישורים כי דחיתי טיסה, לא עולה כסף לייצר אישור מיותר.
ב. לקבל אישור עליה לטיסה
ויש הערה (ההדגשה שלי): כל הנוסעים היוצאים מישראל ששהו מעל 72 שעות בישראל יידרשו להציג לנציג חברת התעופה לפני ההמראה תוצאת בדיקת PCR שלילית לנשאות לנגיף הקורונה. הוראה זו לא חלה על מי שמחזיק בתעודת התחסנות או אישור מחלים ישראליים.
-
תבין בסופו של יום גם האפדימיולוגים באמת רוצים שהמוטציות יתפשטו ויהיה חיסון עדר כיעד סופי, זו המטרה האמיתית. כל הויכוח איך ובאיזה קצב להשיג זאת.
החיסונים הם חיסון כללי, שמטרתו מניעה של תחלואה קשה ביחידת זמן מסוימת, פיק, וכן מניעה של תמותה רבה, והעיקר מניעה של קריסת מערכות הבריאות.
נראה לך שאם זה לא היה מביא לקריסת חדר מיון זה היה מעניין משהו?
בכל שנה היו מתים 6000 איש מסיבוכי שפעת למרות החיסונים.
ב2020, אפס 0, תמותה משפעת, 6000 כמעט מתים, מסבוכי קורונה.
תסיק את המסקנה בעצמך.
-

חזוס כריסטוס!
-
אם אינה תושבת קבע בישראל, לא תיהיה בעיה, אם תושבת קבע צריכה ועדה.
הסעיף האחרון מסכם את הכל, הועדה תחליט.
הכי טוב לשלוח בקשה לועדה לדעתי.
זה כיסוי מצוין במקרה של ספק, הכי טוב שיש אישור ביד.
להגיע לשדה עם כרטיס מזוודה ובדיקת קורונה, ולא לעלות למטוס זה אופציה ממש גרועה.
לכן המסקנה על פי הבנתי פשוטה,
בעצם כל מי שנושא דרכון ישראלי ודרכון זר צריך ועדה, כי גם כדי להוכיח שאינו תושב קבע בישראל הוא חייב ועדה, וזה מתחבר לעניין החובה להציג דרכון ישראלי ביציאה ובכניסה לישראל. לכן המסקנה המתבקשת, חובה לפנות לועדה.
המקרה היחיד לדעתי שאינו צריך ועדה, בעלת אזרחות זרה שאינו בעל אזרחות ישראלית.
-
@Roco אמר:
תבין בסופו של יום גם האפדימיולוגים באמת רוצים שהמוטציות יתפשטו ויהיה חיסון עדר כיעד סופי, זו המטרה האמיתית. כל הויכוח איך ובאיזה קצב להשיג זאת.
החיסונים הם חיסון כללי, שמטרתו מניעה של תחלואה קשה ביחידת זמן מסוימת, פיק, וכן מניעה של תמותה רבה, והעיקר מניעה של קריסת מערכות הבריאות.
נראה לך שאם זה לא היה מביא לקריסת חדר מיון זה היה מעניין משהו?
בכל שנה היו מתים 6000 איש מסיבוכי שפעת למרות החיסונים.
ב2020, אפס 0, תמותה משפעת, 6000 כמעט מתים, מסבוכי קורונה.
תסיק את המסקנה בעצמך.
ממש לא, ככה לא עובדים עם חיסונים.
מחסנים מספיק אוכלוסיה כדי שהחיסון יביא לחסינות עדר, לא כדי שיחלו ואז מהמחלה תהיה חסינות עדר.
ככל שיש פחות תחלואה יש פחות מוטציות, האפידימיולוגים רוצים פחות תחלואה, לא יותר תחלואה.
בהתנהלות בנתב”ג כמעט בכל השלבים אין הגיון רפואי/מדעי.
יכול להיות שיש הגיון פוליטי, בהגיון פוליטי אני מבין פחות.
-
@Roco אמר:
מה?! למה שהם ירצו תחלואה גבוהה מהתפשטות? הם רוצים חסינות עדר כי כולנו נשמח לכזו, אבל לא במחיר מתים רבים, ובינתיים גם לא ידוע אם הנוגדנים ממחלה מחזיקים לאורך זמן רב.
גם לא ברור לי מאיפה נתוני התמותה משפעת שהבאת (וגם “למרות החיסונים” – לשפעת הרבה פחות מתחסנים מדי שנה ממה שהתחסנו לקורונה).
-
ציינתי שיש אמצעים להגעה לחסינות עדר, והמרכזי שהם הוא גם
החיסונים הוא אמצעי, בנוסף למחלימים.
כידי למנוע הגעה לחסינות עדר טבעית כביכול עם תחלואה גבוהה בלתי נשלטת, ועם הרבה מתים.
וכמובן סכנת קריסה של מערכת האשפוז.
מה שקורה עם הקורונה ולא קרה עם השפעת למשל.
-
אני אנסה להגביל את עצמי לאופציה של ישראלים לצאת לטייל בחו”ל, כולל גם אחוז מסוים של קיטורים על מגבלות שנראות לי לא הגיוניות,
ואני אנסה להימנע מדיונים אפידימיולוגיים.
לא מבטיח להצליח, מבטיח לנסות
-
גם אני, לזה נועד השרשור במקור.
בכל מקרה, התקנות גם כך לא ממש נקבעות רק על פי הדרישות האפדימיולוגיות.
-
-
פוסט זה נמחק! -
@Roco אמר:
יציאת מצרים הפוכה.......חידוש הורס. ,

נ.ב. שכחת שעברו דרך עבר הירדן,בדרך לארץ המובטחת- לפני הכניסה לארץ, היא ירדן של היום.
אז אולי היוצאים למצרים בהפוך, יצאו דרך מעבר אלנבי, לירדן, ומשם למצרים.

מסתבר שגם עכשיו ממשלת ישראל סוגרת את מעבר טאבה,
והדרך שנותרה לישראלי להגיע לסיני היא דרך ירדן, כך לפחות טוענים הישראלים שרוצים לרדת לסיני.
אלא אם מדובר על הגעה דרך איסטנבול או דרך ניו יורק.
-
המספרים שרשמת קצת הרבה שגויים.
במבט לאחור למי שהכיר את תרחיש הייחוס הלאומי שהוצג בהבט היקף התמותה הצפוי יכול לנשום לרווחה .
במבחן התוצאה הגורמים המטפלים הצליחו לא רע בכלל.
השאלה מה המחיר ?
לדעתי קיבלנו הנחה מהאחראי על המחלה שם למעלה.
-
ווי--- אי אפשר להישאר בתחום התוכן של תיירות?
אין מספיק אתרים,קבוצות,מערכות שאפשר לשפוך את ההגיגים האפידמיולוגים ,פוליטיים, ואחרים?
ראו זאת כהוצאת כרטיס צהוב
מספיק!
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
בהחלט צודקת,
רק הבעיה שמרכיב מרכזי בהבנת השינויים לגבי ההחלטות יוצאים נכנסים והגבלות מתקשר כל הזמן לעניין תחלואה, קורונה, נדבקים, לכן זה קצת גולש, בכל מקרה קנינו מסיר שומנים לכיריים למקרה גלישת יתר.
ערב טוב.