המשך ההתפתחויות באל על
-
כאן נמחקו הערות, תגובות, וכל היתר.
מזכירה שוב- רק מידע עדכני ורלוונטי לנושא התפתחויות באל על
לא פרשנות
לא נבואה
לא אמונה.
ולכלל הגולשים---ממש לא חייבים להגיב לכל הערה ומשפט שמקפיץ לנו את הפיוז.
-
פרטים מלאים של ההסכם שנחתם אתמול עם המדינה כפי שדווח לבורסה
בפועל, עכשיו ממתינים לאישור הממשלה, שדווח שיתבצע ביום ראשון הקרוב. נראה...
-
-
רק לשים לב- חוב לנוסעים זה גם וואוצ'רים שניתנו במקום החזר
-
-
פוסט זה נמחק! -
-
-
מתוך הכתבה ציינו במפורש באל על :
אל על: "חזרה הדרגתית של עובדים מחל"ת תהיה בהתאם להיקף הטיסות המתוכננות.
כאן נמחק משפט עתידני ודיעה אישית לא רלוונטית.
-
@נוסע-מתמיד אמר:
ניחוש שלי, מספר העובדים שיוחזרו מחל”ת לצורך הזה יהיה בקורלציה למספר התביעות בבית דין לתביעות קטנות.
אחרת מה בוער להם? לשלם יותר משכורות כדי להחזיר ללקוחות כסף? למה? רק כדי לשמור חוק?
-
-
פוסט זה נמחק! -
-
https://www.ynet.co.il/economy/article/H1CmnTYVu אל על פרסמה את ההפסדים שלה לשנת 2020 . וגם ביושר רב את חובה כלפי הלקוחות שרכשו כרטיסים – 238 מיליון דולר. זה מראה על כוונות ונכונות להחזרת הכסף או המרת הכרטיסים למועד אחר. לפי מנהלי החברה אל על תצא בשנת 2022 לפעילות רווחית כך שנושא החזרת הכספים ללקוחות שירצו בכך הוא לא רחוק כל כך.אני חושב שהציטוט הבא מהכתבה מבהיר לעיני כל את מה אל על מייצגת –
"אל על נחשבת בעיני כל למוביל הלאומי של ישראל ולמותג אייקוני בקרב לקוחותיה, ונהנית ממועדון לקוחות חזק, ועם התשתיות הנוכחיות ועם צי המטוסים הצעיר והאטרקטיבי החברה תשוב לפסים של צמיחה ורווחיות"
-
נכונות=מחויבותהחןב לנוסעים נכתב, כי ככה הם מחויבים לפי כללי חשבונאות בדו”ח סוף שנה.
כל חברה מחוייבת לכתוב על היקף החובות/התחייבויות שלה.
זה לא מראה בהכרח על איך היא מצפה אם בכלל ‘להעלים’ את החבות הזו.
לצורך הדוגמא- ל-יס (חברת השידורים בלווין) יש חובות של מליארדים שהסיכוי שהיא תחזיר בעתיד הקרוב די נמוך. זה גם האינטרס של בזק למזג איתה פעילות, כי אז תוכל לקזז מיסוי על הפסדים אלה.
-
-
-
מה הבעיה עם התגמולים ?
הם הרוויחו אותם ביושר ?
יש פה עבירה כל שהיא ?
אני מפרגן .. הלוואי עלי.
כל עוד זה חוקי. לי אין התנגדות.
-
שוב .
האם יש פה עבירות שבגינן אפשר הגיש כתב אישום ?
אם לא אז אולי זה לא הוגן אבל אם החוק מאפשר זאת אז איך אומרים "חוקי אבל מסריח" וממשיכים הלאה.
כל אדם או חברה זכאי כל עוד לא הוכח אחרת. זה כלל ברזל בדמוקרטיה.
כאן נמחקה הודעה על “אני מניח”… ונבואה עתידנית .
-
*לא הוספתי: בהמשך לדבריך.
אם אמרת סדר עדיפויות למתן משכורות גבוהות לחלק מהבכירים שלא היתה להם תעסוקה רבה בשנת 2020 – כן.