בדיקת קורונה
-
אולי נשאלה השאלה הזו כאן ובכל זאת, האם מישהו או מישהי יודעים האם תוצאות בדיקת הקורונה בקופת חולים “מכבי” מספיק טובה להשתמש בה בנתב”ג ובעליה למטוס מכיוון שתוצאת הבדיקה ניתנות בשפה האנגלית עם כל הנתונים המזהים את הנבדק וניתן להדפיס את התוצאות.
תודה ושבוע טוב
-
אם אני לא טועה הרי שמי שמבצע בדיקת קורונה לפני טיסה יכול לעשות זאת רק בבתי חולים ומרפאות פרטיות בעלות של כמעט 300 שקלים ולא בקופות החולים. לא יקבלו את זה. על האישור אמור להיות גם מספר הדרכון אני חושבת.
-
-
יש הבדל בין מחוסן ללא מחוסן. אם אתם מחוסנים, אפשר הבדיקה בקופ"ח,מי שלא מחוסן חייב בבדיקה לפי הנחיות משרד הבריאות, וזאת כיוון שמי שמחוסן לא חייב בבדיקה לצאת מהארץ, בדיקת הקורונה נדרשת ע"י ארה"ב ויש להציג תוצאות בנתב"ג לפני העלייה לטיסה לארה"ב
-
תודה לכולכם וחופשות נעימות -
אם אתם גרים קרוב לנתב”ג אז הבדיקה בנתב”ג מעל 14 שעות ממש משתלמת מבחינה כספית.
-
החובה בבדיקה לפני טיסה מגיעה מהמדינה אליה אתה טס. לא בטוחה שקשור אם אתה מחוסן או לא מחוסן. שוב, לפי מה שאני קראתי, מי שצריך לעשות בדיקת קורונה לפני טיסה חייב בבית חולים ובתשלום. אולי ההנחיות פשוט לא ברורות...
-
אני ועוד תור ארוך ארוך עשינו בדיקה בנתב”ג ב 48 שקלים, המעבדה מוכרת בין לאומית.
-
כמה זמן צריך להמתין לתשובה
האם מדינות מקבלות את הבדיקה הזו? אני נוסעת ( מחזיקה אצבעות שאכן ניסע) ליוון – האם זה מקובל כמו PCR?
-
בדיקת check to Fly זאת בדיקת PCR, אלא אם את מדברת על בדיקה אחרת.
אין שום הבדל בין בדיקת PCR הזו לבדיקת PCR במעבדה אחרת.
ככל שאני יודע מבחינת הכרה אין שום הבדל בינה לבין בדיקה במעבדה אחרת.
אני השתמשתי בשירות שלהם כשטסתי.
-
זה מה שמצאתי באתר של משרד הבריאות האמריקאי...חושב שזה מסביר איזו בדיקה הם רוצים ומה אמור להיות רשום בה כולל זיהוי הנבדק
https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/travelers/pdf/Airline_Testing_Order_Checklist-p.pdf