אתונה
-
לא מצליח למצוא עלות של בדיקת קורונה וזמן קבלת תשובה ביוון (רודוס\ כריתים). האם למישו יש מידע?

-
כבר הודיעו על אפשרות כניסת תיירים לאיים(חוץ מהנסיינים ההולנדים)?
אמנם ממשלת יוון הכריזה על מחיר אחיד של 60€ לבדיקה, לפי מה שכתוב כאן, המחיר בכרתים: 89€ לבדיקה שניים ב-75€ לאחר מיקוח(לפני שנה), גם כאן יש כתובות ומחירים.
-
יקר אבל… נסבל איכשהו
-
כן, כמעט כמו המחיר בארץ (לא כולל טיסה).
-
אל תגזימי חח…
מלונות 4 כוכבים עם ציון טוב בעיר רודוס ראיתי עכשיו ב 800 ש”ח לסופש עוד שבועיים (וגם לעוד חודש) + בדיקה 500 שקל בערך (וחצי יום בזבוז)
עדיין במחיר סביר לחול .
הבעיה היא בטיסות. בנתיים אני לא מצא טיסות רודוס בסופ”ש וניראה כאילו הטיסות מתמלאות מהר על ידי אמיצים שמזמינים חודש מראש
(ל- 3 הסופשים הבאים המטוסים לרודוס מלאים) או שפשוט עד אמצע מאי יש מאט טיסות באופן כללי.
והרי נמל התעופה מגביל כמות טיסות בשל פעולות הממשלה.
לגבי מחירים אלו שראיתי באל על דרך איסתא היו במחיר 400-300 דולר עכשיו הם מוכרים טיסה ל 13-16 במאי ב 349 דולר לכרטיס.
נגיד ויאפשרו לפתוח עוד מטוס ויהיה ניתן להזמין שבוע וחצי-שבועיים מראש במחיר 400-300 זה יצא סופ”ש לזוג 2400 + 800 + 500 = 3700 שקל.
וואלה ממש כמו לפני פתיחת השמיים.
במצב הנתון כיום אני מוכן לשלם סכום כזה לרודוס או כריתים לשלוש לילות וימים כמעת מלאים (וגם בידיעה שכמה שעות מאחד הימים ילך לאיבוד)
-
אולי עד שיאפשרו כניסת תיירים, יהיו עוד טיסות של חברות נוספות.
ראיינאייר יתחילו לטוס ביוני(?) לכמה איים ביוון.
-
אבל היומהולדת של זוגתי באמצע מאי חח
-
-
תמתין ותפתיע אותה, בטיסה ומלון וטיול עיר בלונדון, זה אחלה הפתעה, אם יהיה הסדר עם אנגליה. אם לא תתפנקו בטיסה לסנטוריני. באמצע מאי מלון דירות בוטיק מול הקלדרה.
-
תמתין, כנראה חברות התעופה מישראל יבנו חבילה, שכוללת בדיקת קורונה לחזרה, ביוון למי שקונה חבילה, זה בד"כ משתלם. נסענו פעם עם חבילה מטבנת לרודוס, ברגע האחרון, היה משתלם אש. 5 כוכבים סופ"ש, שדרוגים מבצעים של הסוכנת ישר במלון, הסעה נוחה, לפעמיים זה מדתלם בחופשת בטן גב.
כרגע נראה שזה נקודת נץהחולשה במכירת חבילות, רב הסיכויים שהסוכנים יצאו חבילות בדיל עם בדיקת קורונה בחזרה. הייתי ממתין.
-
בגלל שמשהו ירצה לגזור קופון בחברת הנסיעות, זה יביא יוזמה ברוכה, ספק בדיקות קורונה ברודוס והאיים, הסוכן והדילר, יקבלו אחוזים כתווך, ובחבילה אתה מקבל מלון טיסה, העברה, וגם וואצ'ר לבדיקת קורונה, אם זה דיל מובנה, כנראה שיבואו למלון ויקחו בדיקה ממך, ולכן חסכת גם התרוצצות למקום הבדיקה.!!!!
זה היופי בקפיטלזם, צידו החיובי, עדוד יוזמה ורווח בצידה, שמביאה לשירות טוב לצרכן, וגם רווח ליזם ולנותני השירות.
לי כמעט ואין ספק , שכיוון שזו נקודת החולשה בכל נסיעה לחו"ל, הבדיקה בחזרה, כבר בטח עובדים על זה בסוכנויות הנסיעות.

צרת רבים, נחמת טיפשים, אבל יש פתרון...חחחח
-
-
כן בוודאות. מבצע החיסונים מתעצם קטדם לאנשים בתחום התיירות עד הקיץ יהיו קרוב לישראל.
יולי אוגוסט ספטמבר...חזק ביוון.
-
-
-
-
נכון, העלתי הודעה מהמנוי שלי באיגיאן, שקיבלתי במייל. הם מאפשרים הזמנה, וריבוקינג ללא דמי שינוי.
-
זה מלפני 8 חודשים המידע לא?
-
@Roco אמר:
"זה מלפני 8 חודשים המידע לא?”.
- איך עלית על זה?!
אם תמשיך לקרוא, תראה שלא הכל.
אבל כמו שאתה נוהג לכתוב: 'תביא מידע עדכני עם קישורים.'
-

ניראה על פי הגרף שהקורונה בירידה.
לדעתי זה רק בזכות הסגר ופחות בגלל מבצע החיסונים (שצריך אחוז יותר גבוהה שבאמת הוא יעבוד, 7 אחוז התחסנות מלאה זה בדיחה כרגע).
בדרך כלל אחרי שפותחים סגר אם אין אוכלוסייה מחוסנת התחלואה עולה אבל אני לא יכול לדעת מה יהיה (מי שרוצה לדון על כך אנא בשרשור המתאים של ה-הרהורים)