ביטוח נסיעות
-
בוקר טוב לכולם
אודה להמלצתכם על חברת ביטוח נסיעות.
מתכנן טיול לאירופה, 12 יום.
תודה
-
אם היינו ב 2019 הייתי אומר לך להשוות מחירים כי הפוליסות היו די אחידות והיית צריך זכוכית מגדלת כדי למצוא הבדלים ( גובה כיסוי, השתתפות עצמית וכו’ ). מעבר למחיר תבדוק אם קיימת החרגה לקורונה בביטול וקיצור הנסיעה ובאופן כללי מה הכיסוי שניתן לגבי זה כי זה עניין מהותי. אם יש לךכרטיס אשראי ויזה אז אתה מקבל 5 ימים חינם בהראל.
-
הייתי נזהר מבטוחי חינם בכרטיס האשראי.
אני הייתי ועושה ביטוח פרטי שמכיל את המירב של הכיסויים.
היום זה יותר מורכב בגלל כל נושא קורונה וטרם ביצעתי רכישה שכזו.
-
לא התכוונתי לביטוח של כרטיס האשראי. כתבתי שמי שמחזיק כרטיס ויזה זכאי ל 5 ימים בחינם בחברת ביטוח הראל. גם כתבתי שהדגש צריך להיות בבדיקת נושא הכיסוי בעקבות הקורונה חוץ מהפרמיה.
-
תודה רבה -
אין ביטוח של כרטיסי אשראי, הביטוח הוא בחברות הביטוח הרגילות כשחברת האשראי משמשת כמתווך.
פעמים רבות, בעיקר בכרטיסים המועדפים, פוליסת הביטוח טובה יותר מפוליסת הביטוח הבסיסית שנמכרת תמורת כסף באותה חברת ביטוח.
בקיצור אין כזה כלל שאומר שאם שילמת יותר סימן שהביטוח שלך טוב יותר, יכול להיות להיפך, צריך לבדוק ספציפית את התאמת הפוליסה לנתונים של המטייל הספציפי ולמאפייני הטיול עצמו.
-
אין ביטוח של חברת אשראי, אבל יש הטבות בביטוח נסיעות למחזיקי כרטיסים בינלאומיים, לכל סוג כרטיס הטבות שונות -
@nirsade34 אמר:
בוקר טוב לכולם
אודה להמלצתכם על חברת ביטוח נסיעות.
מתכנן טיול לאירופה, 12 יום.
תודה
כמו שאמרו יש צורך לעשות שופינג. כל מה שידענו על ביטוח נסיעות לפני הקורונה השתנה ולכל חברה נוסחאות שונות.
הכנס לאתרים של הראל, הפניקס, כלל ומגדל ובדוק.
שים לב לכיסוי הקורונה. כן חיסון לא חיסון.
אם אתה חבר קופ''ח כללית, בדוק דרכם.
-
תודה רוני , בהחלט אבדוק.
-
הערה, ששוחתי פעם עם נציג של הראל, דרך הקופה, ולחוד בלי הקשר לקופה, הסביר לי הנציג שזו אמנם אותה םוליסה, אבל יש הבדל בסכומי הכיסוי! בפוליסה דרך הקופה משלמים פחות אמנם, אבל סכום הכיסוי נמוך יותר, לעומת אותה פוליסה ללא הקופה, יתכן שכיום בקורונה, זה מאוד מהותי. מה שהיה לא הכי מחוייב בטיסות לפני הקורונה.
כדאי לבדוק.
-
בגדול, מה שהיה - כבר לא.
החשבונות האקטואריים של חברות הביטוח חטפו זעזוע נוכח השונות בתפוצות הקורונה בעולם.
עד לפני כחודש ביטוח לארה''ב לא הוצע (תלוי בגיל) ואם הוצע הפרמיה היתה כפולה במחיר.
וזו רק דוגמא שאני עקבתי אחריה כי זה מה עניין אותי (אני עכשיו בבוסטון).
כשאתה נכנס לאתר חברת ביטוח, או פונה לסוכן, השאלה הראשונה היא '' לאן'' ורק השניה היא הגיל.
שוב חוזר אומר - רק שופינג עצמי יראה אתה המצב, וגם זה נכון רק להרגע.
-
!Welcome -
צילום מדהים... אני מעריץ של תיעוד הסטורי כמובן גם של התיעוד של יום הניצחון.
כמובן שתיעוד הוא גם חלק מביטוח הנסיעות לחול שכך אפשר לתעד ראיות לקראת תביעה אפשרית.