ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

בריטניה הודיעה משהו על מדיניותה כלפי תיירים

פורום אירופה
    15
    85
    11599
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • חבל
      חבל @Roco נערך לאחרונה על ידי

@Roco

בדיקה עצמית זה לא נקרא כיסוי… זה לא אמין  זה נאיבי

בדיקה עצמית ושליחה בדואר לי זה נשמע בדיחה

קורונה היא מדביקה יותר ממחלות אחרות.  גם אני לא האמנתי שאני אדבק. אבל זה קרה  על אף הכל.

בישראל הבדיקות היו דווקא ע”י אנשים מנוסים.  כ”כ המעקב אחרי החולים כלל טלפון יומי מרופא .

תוך כמה שעות היה  על הדלת שלי מד סטורליזציה . כ"כ מעקב שאין הפרת בידוד.

מטייל_4142318 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
      • שקד
        שקד @חבל נערך לאחרונה על ידי

@חבל

אני לא רוצה לדברר את ממשלת אנגליה והחלטותיה, אני כן יכולה להגיד לך שבדיקות עצמיות זה לא דבר נדיר כאן. אם יש לך תסמינים ואין לך איך להגיע למרכז בדיקה אתה יכול להזמין בדיקה הביתה ולעשות אותה בעצמך. בחלק מהמקרים גם את הבדיקות המהירות השגרתיות עושים לבד בבית. אני לא יודעת להגיד לך אם זה טוב או לא טוב, אני כן יודעת להגיד לך שזה מה שעושים ושזה מקובל.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • מטייל_4142318
          מטייל_4142318 @חבל נערך לאחרונה על ידי מטייל_4142318

@חבל

במדינה שאפשר להסתדר בה בלי רכב בכלל, אתה לא רוצה חולי קורונה שהולכים להיבדק שיסתובבו באוטובוסים ומטרו וידביקו עוד.

@שקד תודה על כל המידע שאת נותנת כאן.

שקד תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • שקד
            שקד @מטייל_4142318 נערך לאחרונה על ידי

@מטייל_4142318

א. אין בעד מה.
            ב. זהו, שלא תמיד אפשר להסתדר בנוחות בלי רכב. בעיר שלי יש מרכז בדיקות להולכי רגל או לרוכבי אופניים. הוא נמצא כשעה הליכה או כ-20 דקות באופניים (אחרי עליה אימתנית) מאיפה שאני גרה. זה לא דבר מעשי למישהו חולה, בטח לא במחלה שמתבטאת בקשיי נשימה ובחולשה קשה. גם את המרכז הזה פתחו אחרי כמה חודשים, שבהם היה מרכז בדיקות בדרייב אין בלבד. כששנת הלימודים התחילה בסתיו שעבר אנשים היו צריכים לנסוע שעה ויותר באוטו כדי להיבדק, בוודאי באזורים כפריים. זו הסיבה למה יש מערך בדיקות עצמיות. מהניסיון שלי, גם בישראל קשה להגיע לבדיקות בלי אוטו  באזורים מסוימים (לפחות).

ג. למרות כל זה, אני לא חושבת שרמאויות כאלה הן דבר נפוץ. קודם כל, כי זה לא באמת מיועד לנחילי תיירים. דבר שני, ממי תייר יבקש לעבור על החוק ככה? מעובד במלון? ואנחנו מדברים כאן רק על נוסעים שמגיעים מפחות מ-10 מדינות בסה״כ, בכולן תחלואה מאוד נמוכה, כל הנוסעים האלה חייבים גם בבדיקה לפני הטיסה. אם מדובר בתושב מקומי שחזר מחו״ל, שוב, ממדינה עם תחלואה מאוד נמוכה - אם שבוע אחר כך הוא יתחיל לפתח תסמינים ומחלה פעילה הוא בכל מקרה יצטרך להבדק שוב ומצבו לא יהיה שונה ממצבו של מישהו אחר שסתם ככה נדבק. מי שמגיע ממדינות כתומות גם ככה צריך 10 ימי בידוד.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
            • דוקטור דו ליטל
              דוקטור דו ליטל @חבל נערך לאחרונה על ידי

@חבל אמר:

@שקד

לא בדיוק ברור לי מה עובר על האנגלים מה זה הבדיקות העצמיות הללו

יתכן אדם לא אחראי שהוא יודע שהוא חולה קורונה. ולא ירצה לדפוק לעצמו את הטיול את הטיול /הפרנסה.       

הוא יתן את המטוש לחברו, שידוע לו שהוא בריא בצורה וודאית. וישלח בדואר .

בישראל ה”חברה” קצת יותר משופשפים .  בדיקות עצמיות  זה רק בדיקות הריון...

אדם חולה מראש לא יכול לעלות על הטיסה לאנגליה כי הוא נבדק לפני הטיסה,

לפני שהחיסונים נתנו את האפקט שלהם עשרות אלפי ישראלים התנדבו ובאו למתחמי הדרייב אין כל יום כדי להבדק למרות שהם לא היו חייבים, אז בבריטניה אנשים עושים בדיקה עצמית, מסתבר שאנשים נורמטיבים מגלים אחריות לבריאות של עצמם ושל סביבתם, כולל ישראלים.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
              • 1
              • 2
              • 3
              • 4
              • 5
              • 5 / 5
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון