מחיר השכרת רכב כפול מלפני שנתיים
-
לסיכום מכרו לנו כל הזמן שהשנה חופשה בחו”ל תעלה זול כי לא יהיו הרבה תיירים
בינתיים השכרת רכב כפול שניים!
בדיקות קורונה אפילו למחלימים עוד 500-1000 ש”ח לנפש!
-
מי "מכר" שטיול לחול יהיה זול השנה ?
אני מציע שתתבע אותו !
כל מוצר שנמכר הוא מוצע למכירה בהתאם להיצע וביקוש.
יש ביקוש המחיר עולה.
אין ביקוש המחיר יורד.
ובסוף הקונה מחליט מתאים לו בכל מחיר אז הוא רוכש. או שמוותר.
אני דווקא מתרשם שהמחירים לא כל כך השתנו . השכרת הרכב עדיין זולה להחריד ומעצבנת שרק בחול אפשר לשכור מרצדס אס ב 100 יורו ליום. בארץ לא היה ניתן גם ב 1000 יורו.
הטיסות הסדירות נותרו על תעריפם הקבוע ובתי המלון גם שם אולי עלייה קלה של עשרות עד מאות בודדות של יורו לחדר ללילה . לא משהו מפחיד.
-
@יוסי_3306923 אמר:
לסיכום מכרו לנו כל הזמן שהשנה חופשה בחו”ל תעלה זול כי לא יהיו הרבה תיירים
בינתיים השכרת רכב כפול שניים!
בדיקות קורונה אפילו למחלימים עוד 500-1000 ש”ח לנפש!
מישהו הבטיח לך שבכל מקום ובכל תנאי כל פרמטר בטיול יהיה זול יותר?
מי?
-
פוסט זה נמחק! -
בנוסף יש לשים לב להשכרה חד כיוונית בין מדינות, הקנס הוא עצום! בין 600-1100 יורו!! מוגזם!
שימו לב לזה אם אתם מתכוונים לעבור בין מדינות
-
-
ביררתי לגבי השכרה באיטליה והחזרה באוסטריה, והדמי החזרה ביורופקאר 1100 יורו וסיקסט היו הכי זולים 690 יורו.
ממש מוגזם, לפני שנתיים זה לא היה ככה...
-
האמת איטליה לא לקחתי ולא החזרתי . בשאר המדינות לא הייתה בעיה כמו אוסטריה גרמניה שוויץ צרפת בלגיה הולנד.
ישנה בעייה אחרת . שלא ניתן לשכור רכב לדוגמא מגרמניה ולהחזיר בארץ אחרת.
רכבים ברמה לדוגמא מרצדס אס 560 לימוזין. או ב. מ. וו 750 לימוזין . פעם שעברה רציתי לשדרג למרצדס הלימוזין והם לא היו מוכנים גם לא תמורת קנס. וזה מוזר כי אני לא מחזיר את הרכב במדינת עולם שלישית או מדינות מזרח אירופה אלה בשוויץ.
וזה קצת מעצבן..
-
אני לא יודע אם נכון לקרוא לזה קנס, זהו תשלום לחברת ההשכרה שצריכה להחזיר את הרכב.
יש מדינות שלחברת ההשכרה אין בעיה בהחזרת הרכב ולכן אין תשלום כזה, יש מדינות שהעלות נמוכה, יש מדינות שהיא גבוהה, יש מדינות שאי אפשר לערוך בינן השכרה חד כיוונית ויש מדינות שאליהן חברות ההשכרה בכלל לא מאפשרות מעבר גבול – גם אם בסוף מחזירים את הרכב במקום הלקיחה, לפעמים לסוג מסויים של רכבים ולפעמים לכל הרכבים – ולא בהכרח מדובר במדינות אוייבות, למשל קשה עד בלתי אפשרי להעביר רכב מיוון לכמה מדינות בצפונה.
לכן כדאי לבדוק את התנאים להשכרה חד כיוונית טרם רכישת כרטיס טיסה, מכיוון שהעלויות לא סימטריות לפעמים השכרה חד כיוונית באותו מסלול רק בכיוון ההפוך יכולה להיות זולה הרבה יותר.
-
בעיתות קורונה ממילא עדיף לדעתי לנהל את הטיול בתוך מדינה אחת בלבד. מוריד את הסיכונים האפשריים של הבדלים במדיניות הקורונה וסגירת גבולות