איסלנד ביולי?
-
אז נגיד שהחלטתי לקחת סיכון עם כל ענייני הבדיקות וכו’, ונגיד שניתן יהיה להיכנס לאיסלנד ביולי (אולי כבר מותר עכשיו? לא יודעת...).
יש לי 10 ימים, 11 ברוטו, קונקשיין בלונדון, פרנקפורט או מה שיהיה.
השאלה שלי מופנית למי שהיה באיסלנד –
המסלול יהיה המסלול הטבעתי עם גיחה/שתיים/שלוש פנימה (או שניקח רכב מתאים לשטח או שנצטרף לטיול, אם יהיו כאלה) – על מה אפשר לוותר? מה לא מאוד ייחודי דווקא לאיסלנד? אין לי בעיה לישון כל לילה במקום אחר, אבל ברור לי ש-10 לילות יחייבו ויתורים.
תודה מראש, מובן שכל תובנה ומידע יתקבלו בהערכה
-
פוסט זה נמחק! -
הרבה מידע…. https://www.iceland.co.il/forum/
-
אם אתם בקטע של טרקים אז טרק לנדמנלוגאר - תורסמוק הוא בגדר חובה ואז 5 ימים נוספים באי ללא החלק המערבי.
אם לא אז תסתכל באתר שצויין לעיל , תראה מה מעניין אותך יותר ותחזור עם שאלות.
איסלנד מטריפה ומקנא במי שהולך לגלות זאת לראשונה

-
איסלנד מדהימה. בעשרה ימים אפשר סבוב מעגלי ללא האיים המערביים. כל יום חוויה ובעיקר השמש לא שוקעת אז הימים ארוכים. מצרפת את הבלוג שכתבתי לפני שנים
-
תודה רבה לכולם

הולכת לחרוש באתר שהומלץ, את הבלוג של מיכל מכירה כבר, ונעזרת גם בו.
אחזור עם שאלות ספציפיות, וגם עם תובנות לגבי קורונה, ברגע שיהיו לי.
-
אגב, לפני מס’ חודשים התפרץ שם הר געש נחמד ואם אתם בקטע של לראות לבה מקרוב ( לא מידי!) אז אולי כדאי לשלב את זה בטיול שכן הבנתי שיש סיורים למקום הזה ( מן הסתם הם לא זולים) -
תודה, בודקת...
-
לא צריך סיורים להר הגעש הפעיל , אפשר פשוט לנסוע לאזור ולצעוד לשם. זה לא רחוק מהבירה. יש בלוג חדש שמתאר את הטיול לשם.
-
-
-
-
כן, התכוונתי לטיולים מאורגנים עם מסוק מעל הר הגעש וכאלה…. -
תודה רבה
-
לא רוצה לעשות פרסומת, אבל היום בערב בחדשות(קושמרו-לא יודעת באיזה ערוץ), תהיה כתבה על איסלנד+הר הגעש, אם זה מעניין אותך.
-
באמת מעניין מה המצב באיסלנד. זו אולי התקופה היחידה שאין שם עומס מטיילים פסיכי. בכלל מותר לישראלים להיכנס? דברים פתוחים?
-
שאלה יפה.
לפי מה שקראתי, סך הכול די רגיל שם.
הכול פתוח, מעט מגבלות (סגירה בערב ב 10 או 11, קצת מגבלות תפוסה, כל אתרי המים למיניהם פתוחים רגיל).
נוהל קורונה – רגיל: אחת לפני+ טופס איסלנדי באנגלית שיש למלא, אחת לפני היציאה חזרה לישראל, אחת בנחיתה.
למחוסנים אין בידוד כמובן, יש להציג תעודת חיסון.
ובדיוק בגלל שאין עומד מטיילים פסיכי, החלטתי שזה היעד הנכון לסוע אליו.
-
תודה, החמצתי.
-
ומה לגבי מקומות לינה? הבנתי שמצאי המקומות הוא מועט ולכן צריך להזמין הרבה זמן מראש. אין בעיה למצוא עכשיו בהתראה יחסית קצרה?
-
אני בדיוק מתכנן לנסוע לשם ביולי. לי בערך 10-11 ימים ברוטו אבל מוריד יום הגעה וחזרה (בקונקשן) וצריך בהגעה יום בידוד עד התוצאות.
במקום להקיף אני עושה עד הדרום וחזרה ובנוסף עושה סטיות כמו לאיי ווסטמן וטיולי גיפים לפנים האי: לנדמנלאוגר ותורסמורק ואולי לאקי.
חלק מהימים בטח יהיה גשם מטורף ואז יש יתרת ימים להספיק גם ביום למחרת.
כן הזמנתי כבר ממקומות אטרקטיביים בעיני (כמו לינה ממש ליד מפל סקוגפוס הענק) והזמנתי רכב.