מאי 2022 באורגון
-
הי.
אשמח להתייעץ על תאריך קצת רחוק… אבל כיף לחלום.
נראה כי אם כל מצב הקוביד יחלוף או יהפך סביר עד שנה הבאה, אני אגיע לפורטלנד במאי 2022 לכנס של מספר ימים מטעם העבודה. אני ארצה לשלב עוד טיול רכוב של כשבוע בסביבה הקרובה באופן סביר
(אורגון וושינגטון). באורגון הייתי בעבר בקרייטר, בחופים הדרומיים ובבנד, אז אעדיף להתמקד בחלק הצפוני ואולי קצת וושינגטון. לא ארצה לטוס לעיר אחרת, אלא לצאת מפורטלנד ולחזור אליה.
אשמח לשמוע רעיונות לטיול רכוב כזה לזוג מבוגרים, לא שומרים שבת, מתגלגל אפשרי וקמפינג אפשרי.
תודה
-
יש את החלק הצפוני של חופי אורגון שהוא מאוד חביב.
יש את איזור הר הוד. צריך לבדוק מזג אויר במאי.
אפשר להמשיך צפוני לכיוון וושינגטון.
מוקדם מידי לטיול בהר ריינר, אבל משערת שפארק אולימפיק יכול להוות אופציה טובה לטיול -
תודה אילת, אם יש עוד רעיונות אשמח לשמוע
-
החופים הצפוניים גם נחמדים. אני מניח שאת מתכוונת לכל מה שצפונית ללינקולן סיטי . נקודות למשל לציון. חוף אקולה המאוד יפה, מפעל הגבינות בטילמוק. העיירה קנון ביץ וכמובן אסטוריה. יחסית זה יהיה סגנון דומה למה שראיתם בדרום. לדעתי זה תמיד יפה ועשינו את זה בשני טיולים שונים. בהמשך צפונה בוושינגטון היינו בעיירה לונג ביץ. גם אזור נחמד. בשבוע אני חושב שאולי יש סיכוי שאפילו תוכלו לעשות סיבוב באזור קווינולט של פארק אולימפיק.
אם אתם נשארים יותר באזור פורטלנד ולמשל עושים את אזור נהר קולומביה מזרחה אפשר גם להגיע עד הר סנט הלנס בוושינגטון.
לגבי קמפינג במאי תצטרכו להיות גמישים. בשנתיים האחרונות מאי היה די יבש ואנשים גם עשו קמפינג לפחות לקראת הסוף...
-
נקודות השיא מבחינתנו באורגון היו:
- חופי אורגון
- פארק אולימפיק
- הר רנייאר – שווה לבדוק במאי מה אפשרי לראות ומה מזג האוויר
- קרייטר לייק – גם כאן במאי ייתכן שהכבישים סגורים
מצרף את הפוסטים המתארים את החוויות שלנו מאורגון הנפלאה (כחלק מטיול ארוך)
אגב – אם מדרימים אפשר גם לשלב את פארק עצי הרדווד שבצפון קליפורניה
-
ממש ליד פורטלנד ישנו איזור עשיר במפלים רבים.
מפורסמים יותר ופחות.
נסיעה קצרה מפורטלנד והליכה לא רצינית ( תלוי במפל ).
אני מצרפת לכם את סיפור הטיול שלנו מהאיזור.
הוא מתחיל באיזור פורטלנג ואורגון.
https://community.lametayel.co.il/topic/150318/%D7%9E%D7%A1%D7%A2-%D7%9C%D7%90%D7%A8%D7%A5-%D7%94%D7%9E%D7%A4%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%A7%D7%A8%D7%97%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%94%D7%97%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%92%D7%95%D7%9F-%D7%95%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%A0%D7%92%D7%98%D7%95%D7%9F-%D7%95%D7%92%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%A9%D7%A8-%D7%95%D7%95%D7%90%D7%95%D7%95%D7%95%D7%95%D7%95%D7%95%D7%95?page=1 -
שגב אתה מטייל השנה?
-
-
תודה שגב, נתת לי חומר קריאה מדהים.
דרום אורגון, קרייטר ורדווד היינו, אני ארצה בהחלט לחזור בהזדמנות אחרת של טיול ארוך יותר.
-
-
כן היינו ביולי.
ממש בתחילתו.
התמונות הללו צולמו במצלמת אייפון 7 שהיה לי אז... -
NORTH CASCADE NATIONAL PARK
אפשר סיבוב דרך סט. הלן ולחזור על הקולומביה עם גיחה למפל מולטונומה -
תודה. האם מתאים לחודש מאי? ראיתי באתר שלהם שמומלץ מאמצע יוני
-
חודש מאי הוא חודש מעבר . פחות צפוי מבחינת מזג האוויר. השנה מאי היה יחסית יבש באזור, אבל זה חא אומר שככה יהיה בשנה הבאה. מה שידגיש את הצורך בגמישות בבחירת הימים והפעילויות.
-
הייתי שם פעמיים שלוש – מאי יכול להיות סבבה. נדמה לי שפעם היינו באפריל עם שאריות של שלג יפיפיות...