הי,
ישנו ב- Murphey's Motel והיה נחמד מאוד. מאוד נוח שזה ב- Lee Vinning ובסמיכות לכביש.
הם מקבלים הזמנות רק טלפונית אם אינני טועה, ניתן למצוא אותם בגוגל, אך לא בבוקניג וכיו’ב.
הי,
ישנו ב- Murphey's Motel והיה נחמד מאוד. מאוד נוח שזה ב- Lee Vinning ובסמיכות לכביש.
הם מקבלים הזמנות רק טלפונית אם אינני טועה, ניתן למצוא אותם בגוגל, אך לא בבוקניג וכיו’ב.
גם לדעתי טיול בצפון החוף המערבי יהיה מתאים, כאשר בגדול הקו המנחה יכול להיות מסיאטל דרומה עד לסן פרנסיסקו. ביקור בשמורות עם פסגות מושלגות בוושינגטון (ריינר) ואפילו אורגון (למשל קרייטר לייק, שכבר בטח יהיה מושלג בתקופה זו, אולם, ייתכן כי חלק מכבישי הפארק כבר יהיו סגורים), לאורך החופים המדהימים של אורגון, המשך בצפון קליפורניה, דרך שמורת הרדווד והחלק הצפוני והיפהפה של כביש 1 בקליפורניה.
במערב מדינת וושינגטון לא הייתי, אבל בהחלט בתכניות שלי. ממליצה בחום רב על אורגון וצפון קליפורניה.
נוית.
הי.
מנסיוני הלא רב בטיולים לארה”ב, יש לי כמה נקודות להמלצה:
אהלן,
תהנו.
אהלן,
את אוגוסט 2019 בילינו בניו אינגלנד. מזג האוויר היה חד משמעית נוח יותר מאשר בישראל.
מלבד יומיים בבוסטון (חם אך נסבל) לא בילינו כלל בתוך ערים, אלא רק בטבע. ולא הגענו דרומה מקונטיקט. בערבים לבשנו עליונית.
היה פחות צונן מצפון-מערב ארה"ב (סן פרנסיסקו- חופי אורגון), אך פחות חם מלוס אנג'לס בקיץ- שם ביקרנו ב- 2016.
נוית
תודה. האם מתאים לחודש מאי? ראיתי באתר שלהם שמומלץ מאמצע יוני
תודה שגב, נתת לי חומר קריאה מדהים.
דרום אורגון, קרייטר ורדווד היינו, אני ארצה בהחלט לחזור בהזדמנות אחרת של טיול ארוך יותר.
הי.
אשמח להתייעץ על תאריך קצת רחוק… אבל כיף לחלום.
נראה כי אם כל מצב הקוביד יחלוף או יהפך סביר עד שנה הבאה, אני אגיע לפורטלנד במאי 2022 לכנס של מספר ימים מטעם העבודה. אני ארצה לשלב עוד טיול רכוב של כשבוע בסביבה הקרובה באופן סביר
(אורגון וושינגטון).
באורגון הייתי בעבר בקרייטר, בחופים הדרומיים ובבנד, אז אעדיף להתמקד בחלק הצפוני ואולי קצת וושינגטון. לא ארצה לטוס לעיר אחרת, אלא לצאת מפורטלנד ולחזור אליה.
אשמח לשמוע רעיונות לטיול רכוב כזה לזוג מבוגרים, לא שומרים שבת, מתגלגל אפשרי וקמפינג אפשרי.
תודה
הי גיל,
אנחנו חזרנו מטיול בצפון מזרח עם ילדים שארך 22 ימים. אולי אספיק מתישהו לכתוב כאן סיכום טיול, היו לי את אותם הלבטים שלך לפני הטיול ובסוף אנחנו החלטנו לוותר על ניו יורק וניאגרה. טיילנו מעגלי מבוסטון וחזרה, כנראה אחד המרווחים שנכתבו כאן...
- אקדיה היה תענוג. ועיירות החוף בדרך מהממות.
- לטעמי הטיול שאתה מציע הוא לא איטי במיוחד ואם אתה מעיד עליכם שחשוב לכם לקחת את הזמן, אז בכלל… אני מרגישה שעל אף שאנחנו ריווחנו, עדיין לא הספקנו הכל. לדוגמא: בדרך 112 בהרים הלבנים בילינו ב- lower falls יותר משעתיים, בעונת הסתו רק עוברים שם מביטים וממשיכים… באטיטש הילדים התגלשו יום שלם… מוזיאון שלבורן לקח לנו כמעט יום שלם..
פשוט הבנתי שבהרכבנו צריך לבחור…
ורק רציתי להוסיף שאמנם לא טיילנו בשלכת באזור, אבל הרווחנו רחצות בנהרות, בריכות, אגמים (היה קר...) ואת האפשרות לעשות קמפינג בטמפרטורות נוחות.
אנחנו ישנו ברסילומר בפסיפיק גרוב והיה מאוד נחמד. החדרים מעט סיזיפים (ללא טלוויזיה למשל), אבל היה מחיר טוב והמחיר מעל החוף מהמם. מאוד מומלץ להציץ בחוף של אסילומר.