אוסטריה - תמונות טריות
-
אני מתכוון מה קורה בדרך כלל . סופות שלג במקום הזה היו גם ביולי לפני כמה שנים וגם אז הוא טרי ודנדש -
אין “בדרך כלל”. באוסטריה במקומות הגבוהים סופות שלגים וחסימות כבישים יכולות להתרחש גם בקיץ. עוד יותר שכיח להתקל במצב של ערפל שמגביל מאד את הראות, ואז כל הנסיעה למקום הגבוה לא שווה את השקעת הזמן והמאמץ, שלא לדבר על סיכוני הנהיגה.
-
יש כלל ויש יוצא מן הכלל. סופת שלג באיזור גרוסגלוקנר ביולי אוגוסט זה לא דבר נפוץ, נקודה. ואני לא מתכוון לפתיתי שלג בודדים אלא לסופה גדולה והיערמות של חצי מטר שלג. ערפל לא רלוונטי לדיון כי לא דיברנו עליו אבל אם כבר הזכרת אותו אז אכן הוא בעייתי לצפות בנוף באיזור המדובר ובאיזורים אחרים. -
אני מקווה שלא יקרה אצלי המקרה הבודד של שלג באוקטובר במעברים
זה הורס את חווית נהיגת האקסטרים.
-
עוד אטרקציה לחובבי האקסטרים באוסטריה זאת נהיגת האקסטרים במעברים הגבוהים הדגש לסיבובי הראש סיכה החדים .
כמובן שזה אפשרי גם במדינות האחרות באלפים.
כביש הגרוס הוא מהקלים יותר והבטוחים יותר.
-
אני דווקא התכוונתי לנדירות סופות השלג ביולי אוגוסט. אוקטובר?? נראה לי כבר בהיתכנות גבוהה יותר. אז אתה עף שם בסיבובים עם איזו מרצדס? זו הכוונה? זה לא מסוכן? -
מסוכן ? בהחלט .
לנהג לא מנוסה סכנה אמיתית.
אבל עברנו סכנות גדולות יותר בחיים בשביל אחרים.
אבל זו חוויה מדהימה במיוחד שיש לי פחד גבהים.
לחצות את אוסטריה ולא לעבור את המעברים זה כמו לא לא לבקר בשוויץ ביונגפראוי או בצרפת במונבלאן ועוד.
אבל שלא ישמע פה שאני מעודד כל אחד לעשות זאת . מי שלא עבר הכשרות מיוחדות בנהיגה שלא יבצע זאת.
-
מסכים לגבי נושא המעברים. מלבד הנוף המדהים גם האוירה שונה, האקלים, חיות הבר, הצמחים והפרחים היחודיים.בכל מקרה, שמור על עצמך !
-
פתחתי לרגע את החסימה הנפלאה כדי לראות מה הוא כתב, שגרם לך להגיב לו כך.
לא הופתעתי.
אני רוצה לראות אותו דוהר בגרוסגלוקנר עם המוני רוכבי האופניים והמוני רוכבי אופנוע בכביש דו סיטרי.
הכי מעניין לראות אותו דוהר בכביש הגישה אל אדלשפיצה, שבחלקים רבים ממנו אפילו מכונית אחת עוברת בקושי בגלל קירות השלג.
אל דאגה, סגרתי בחזרה את החסימה...
-
אין צורך במסיכות בחוץ. בפנים יש צורך במסיכה מסוג FFP2 -
פוסט זה נמחק! -
מעניין במה הפריעה תגובתו התמימה של נעם ש, שגרמה למחיקתה האוטומטית.
וזאת תגובתו:
נעם ש פרסם תגובה ל:אוסטריה - תמונות טריות
תמיד מענין לראות ולקרוא על הטיולים שלכם באוסטריה. אני מנסה להבין את המסלול אותו עשיתם מאחר ולא פרטת. בחלק מהמקומות אנחנו מתכננים להיות בחודש הבא, מקווה שגם לנו יהיה מזג אויר טוב כמו שנראה בתמונות שלך . תודה על השיתוף.
תשפטו בעצמכם...
-
למה צריך לדהור ?
יש מכוניות היום.
כבר לא צריך סוסים ועגלות.
למרות שבפעם האחרונה שחרשתי את הגרוס עקפתי כמה "עגלות" . חחחחח
-
“...Doch immer kläfft es hinterher
Und bellt aus allen Kräften.
So will der Spitz aus unserm Stall
Uns immerfort begleiten,
Und seines Bellens lauter Schall
Beweist nur, daß wir reiten." -
-
תמונות יפות הייתי שם לפני כמה שנים אוסטריה מהממת -
אתה לא צריך להעלות כל כך הרבה תמונות חוץ מזה אני הייתי במקומות האלה וצילמתי תמונות יותר יפות,אז בבקשה אל תשוויץ אפשר לחשוב לא רוצה לתת פרטים חחחח
-
צודק בהחלט אני כבר צילמתי תמונות יותר יפות -
-
אולי…… כי הכותב בעצמו מחק את תגובתו?
היא נכתבה /או נמחקה לפני 11 שעות כלומר בשעה 22.00 הלילה.
היות ובחרת להפוך את העניין לדיון ציבורי
גם התשובה ניתנת כאן.
אגב, התלבטתי לגבי מחיקה כבר אתמול בבוקר- בעיקרון הייתי מוחקת את כל השרשור שלאחר התמונות שלך מהטיול,
אבל היות והערתך לגולשים מקוממת -בחרתי להשאיר את השרשור על כל ספיחיו,נביחות הכלב והשאר.