שוייץ-צרפת
-
שלום לכולם, מעוניינת להזמין טיסה לז'נבה ולצאת מהצד הצרפתי לכיוון שאמוני (לחזור מאותה דרך).
אנחנו 6 מבוגרים. כולם מחוסנים. מדובר על חודש אוגוסט, סוף אוגוסט.
יש לי ככ הרבה שאלות, וכל הסיפור עם הקורונה מסבך ומלחיץ...
איך זה עובד מבחינת הקורונה? אישורים? מילוי טפסים מראש - האם צריך גם לשוייץ וגם לצרפת?
בידוד אני מבינה שלא צריך.
האם האתרים בצרפת (דגש על אגווי די מידי) פתוחים כרגיל? ובכלל מה מצב הקורונה שם?
בדיקות בחזור - איפה עושים?
בנוסף, קראתי היכנשהו שבעתיד (מתי?) יהיה צורך במעין ויזה/אישור מעבר למדינות שנגן? איך זה אמור לעבוד?
אשמח לכל מידע....
-
-
יש אתר מעולה בשם " פרנקופילים", יש שם המון מידע על מצב קורונה, נקודות בדיקה וכו'
-
תודה רבה! -
שלום לכולם, מעוניינת להזמין טיסה לז'נבה ולצאת מהצד הצרפתי לכיוון שאמוני (לחזור מאותה דרך).
אנחנו 6 מבוגרים. כולם מחוסנים. מדובר על חודש אוגוסט, סוף אוגוסט.
נכון לעכשיו צרפת פתוחה לכל המדינות
שוויץ-לא בהכרח פתוחה לצרפת
למרות שבחבל הוט סבואה- אין בעיה להיכנס לשוויץ
איטליה פתוחה להוט סבואה עם בדיקת קורונה בכניסה אולי(עוד לא ברור)
למה נכון לעכשיו? כי אין שום קשר בין הנתונים והמצב היום לסוף אוגוסט. מי יודע מה יהיה
יש לי ככ הרבה שאלות, וכל הסיפור עם הקורונה מסבך ומלחיץ…
מאד מסובך.
לא רק זאת אלא שחבל ללמוד את החוקים היום כי ב1.7.2021 הולך להיות שינוי (מקווה הקלות ) במרבית אירופה.
איך זה עובד מבחינת הקורונה? אישורים? מילוי טפסים מראש - האם צריך גם לשוייץ וגם לצרפת?
בידוד אני מבינה שלא צריך.
בידוד לא צריך.
כן צריך למלא טפסים מראש לפי יעד הנחיתה וההמראה.
(נכון להיום)
האם האתרים בצרפת (דגש על אגווי די מידי) פתוחים כרגיל? ובכלל מה מצב הקורונה שם?
היה די כתום עד לפני שבועיים, היום החלק הזה של צרפת הוא מהפחות מסוכנים בצרפת. האם זה יהיה תקף למדידה של שבוע הבא?-לא.
בדיקות בחזור - איפה עושים?
לפי מיקום הלינה שלכם למצוא בדיקות PCR (לא מקוצרות, לא אנטיגן-לא תופס לטיסה חזור) חפשו בשמוני או אנסי (אולי אקס לה באן) או בסלנאש (כי יש בית חולים גדול, אולי יעזור) תשאלו את המלון/מארחים/לשכת התיירות. כדאי לדעת לפני שמגיעים לשם.
בנוסף, קראתי היכנשהו שבעתיד (מתי?) יהיה צורך במעין ויזה/אישור מעבר למדינות שנגן? איך זה אמור לעבוד?
עדיין לא. יש לנו מספיק ניירת כעת. רק ב2022.
אשמח לכל מידע....
-
תודה רבה יונית. את אלופה!!