טיול מתגלגל -אריזה למשפחה
-
התכוונתי לציוד שכל אחד מביא לעצמו, לא לאוכל מהסופר וצידנית או ציוד כללי שבזה את צודקת, זה לא כל אחד לעצמו. כוונתי היא שאם למשל שניים מהילדים ממונים על תיק משותף של בגדים וציוד אישי, הרי שבעיניי זה באחריותם – שהם יחליטו אם להעלות לחדר או לא, ואם זה משקל רב מדי (עבורם או לדעת חברת התעופה) אז הם צריכים לחשוב איך להצטמצם.
בצידנית זה די ברור: יש צידנית לדברים שצריך לשים במקרר, ולכן אין ברירה אלא להעלות לחדר שבו יש מקרר. קניות מהסופר, אם לא היינו צריכים אותן לאותו יום והם לא זקוקים למקרר, השארנו ברכב.
-
פנינית אהובה- הפיתרון נקרא קרוואן…

-
ריני הרגת אותי

-
@pninit1234 עשינו כבר מספר טיולים מתגלגלים כהשארוך שביניהם היה בן חודשיים וכלל מעל 30 מעברים
ככה כתבתי בבלוג לגבי זה
הערה ארגונית: פיצול הלינות המרובה בטיול דרש התארגנות אחרת לעומת טיולי כוכב – מכיוון שזה הטיול המשפחתי השלישי שלנו בארצות הברית אנחינו די מתורגלים בכך, ובטיול הזה הגענו אולי לשיא בארגון. 4 מזוודות ו-2 טרולי באו איתנו מהארץ.
לשהיות קצרות (של לילה אחד במלון) העלנו רק מזוודה אחת וטרולי אחד שכללו את כל מה שנדרש ללילה (בגדים לשינה ובגדים בשביל היום למחרת שאורגנו ב Packing Box), והיו היחידים שעלו במקרה של שהיית לילה אחד.
מזוודה שנייה שכללה בגדים לכביסות עלתה איתנו לחדר בעיקר בימי כביסות או בלינות ארוכות.
מזוודה שלישית היתה ארון הבגדים הנקיים משם העברנו למזוודה הראשית בגדים לכל יום דרך Packing Box, ורביעית כללה בעיקר דברים שלא ממש צריך.
הטרולי השני נשאר כמעט תמיד באוטו והכיל בעיקר בגדי חורף וגשם. בנוסף עלו איתנו לחדר הצידנית (במיוחד אם היה מקרר בחדר) ותיק בריכה (אם במלון היתה כזו). בדרך הזו הצ'ק אין ואאוט לא לקחו יותר מעשר דקות במלונות שישנו בהם לילה אחד (כמה בלאגן כבר אפשר לעשות בלילה אחד?)
-
מסכים,
אצלנו אם מישהו חייב דווקא את הגרביים הכחולות שנמצאות במזוודה הגדולה או סתם שכח לשים זוג תחתונים להחלפה בתיק שעולה למלון – שיתכבד ויביא בעצמו את הפריט החסר או את כל המזוודה.
לא מתכוון לסחוב את כל המזוודות למלון בכל לילה.
בטח שלא מתכוון לסחוב את הכביסה המלוכלכת למעלה ולמטה, הכביסה המלוכלכת יכולה להישאר ברכב.
זה היה בעבר.
היום הנוער מספיק בריא וחזק, אני לא סוחב כמעט כלום.
כשהיו קטנים אני סחבתי הכל, עכשיו התור שלהם לפנק את אבא.
וכנראה שהחינוך עבד, גם להם לא נראה הגיוני להעלות 5 מזוודות לחדר מלון ללינה של לילה בודד.
-
תודה שגב, מאחר שאני לומדת בעל פה את הבלוג שלך שהוא לא רק מופלא ומועיל בתוכן אלא גם מאוד נוח לשימוש, כמובן שהכרתי מה שכתבת שם.
אז לכבוד לי שענית לי ואחפור עוד קצת בטכניקה -
שאלה ראשונה לכמה ימים הבאתם בגדים?
ובהתאם כמה ימי ביגוד היו בכל קוביית אריזה?
האם הקוביות היו אישיות לכל אחד או להיפך לכולם ביחד ליום אחד?
איך בדיוק העברתם ממזוודת הבגדים הנקיים לראשית? עמדתם ליד האוטו והעברתם? האם הכוונה שהעברתם רק אחת לכמה ימים בעצם את כל קוביות האריזה של כולם למוודה הראשית? אז מה ההבדל בין שתי המזוודות האלה?
ואיך בדיוק הכביסה הגיעה למזוודת הכביסה (שאלה קטנונית אבל אני מנסה לצמצם את כמות הפריטים והבלאגן..)
יחד עם להביא צידנית/אוכל/ציוד לבריכה אם רלבנטי
הגענו כבר ללא ככ מעט…
כלומר מה שנשאר באוטו זה מעילים וכדומה, מזוודת הכביסה, ומזוודת ה"בגדים הנקיים" - אני צודקת?
האם בנוסף עליתם לחדר עם תרמילי גב אישיים שבטח גם היו ?
יהיו לנו הרבה מעברים ואני מנסה לשפר ביצועים לעומת הטיול הארוך האחרון בארהב....
המון תודה על הסבלנות