שרשור הגיגים נבואות וזבל- כל מה שממש חייבים לשחרר כאן
-
נשאר לנו להכתיר מלך או נשיא לכל החיים.
ללמוד ממדינות מופת כמו סין וצפון קוריאה.
להחליף את העם ולהחיל משטר מעמדות על האוכלוסייה.
ונאסור ביקורת על המדינה. על אי העברת תקציב ואי יציבות שלטונית, תחבורה ציבורית זולה על מקרטעת, שחיתות, פרעות בערי ישראל ביהודים, טילים ובלוני תבערה, הפשיעה בנגב. נתאלם מהכל ונגיד שהכל טוב הרי אנשים חיים בחובות לבנק כדי לשמור על רמת חיים דל מעמד בינוני וחולמים על דירה. ואם רע זה האזרחים אשמים ויש לשלול את זכויותיהם כי אנחנו לא יכולים לאכוף חוקים. אז נירה בכולם או משו.
קולות כאלו ההורים שלי שמעו בצעירותם משלטונות גן העדן הסוציאליסטי.
אני מזועזע.
אפשר לאהוב את המדינה, רצוי.
כמו שרצוי לבקר אותה. אזרח טוב הוא זה הנותן ביקורת ורוצה לשפר
ולא זה הסוגד לה בעיוורון.
מיציתי.
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
כאן נמחקו כמה וכמה תגובות פוגעניות ,לגופו של גולש וכלל לא לנושא הדיון (אם יש כאן נושא בכלל).
יאללה מספיק כבר.
-
לא נעים לי שאתה משתפת במחשבה הבאה לאחר שחזרתי מטיול מקסים באוסטריה, אך אם הממשלה מזהה שמקורה של ההידרדרות הנוכחית לקראת סגר רביעי הוא בשדה תעופה ובטיסות הנכנסות, אז שתצא במבצע למימון/סבסוד מלונות/צימרים כאן בארץ. אנשים טסים לא רק כי חו”ל פחות חמה, יותר נקיה, ונותנת חוויה של ניתוק. אנשים טסים כי פה עולה 900 שקל ללילה בצימר דלוח. הוזלה ל90 שקלים ללילה תעשה הבדל גדול בשדה התעופה. -
בתי מלון וצימרים זה עסק פרטי.
כל עוד מישהוא מוכן לשלם אז בעל הבית יכול לגבות כל מחיר שבא לו.
ועובדה בתי המלון והצימרים מלאים.
לכולם פה במדינה יש כסף והרבה. אבל אוהבים לבכות שאין.
הממשלה תספסד מלונות ? באיזו מדינה זה קיים ?
ברור שלא. יש דברים יותר חשובים לעשות עם הכסף.
לחזק את מערכי המגזר הציבורי לדוגמא ולהוסיף תקנים ושכר ראוי לנותני השרותים הציבוריים.
בזכותם יש לנו פה חיים טובים .
אפשר להשית אולי יותר מיסים על בתי עסק פרטיים מעל רווח מסויים כולל בתי מלון ומפעלים וחנויות וכד.
ושלא יבכו העצמאים יש להם מספיק בטחון כלכלי . אני יודע זאת כי במקרה זוגתי היא במגזר הפרטי והמצב שם גן עדן.
-
מצטרף רק עכשיו אחרי שקראתי את כל הקשור.
המסקנה שלי היא המסקנה הרגילה במדינתנו - לכולנו יש דעה, ומספר הדעות שנסמכות בעיקר על דעות אחרות ופחות על עובדות כמעט כמספר הכותבים (טיפה יותר
). אז לא אוסיף עוד אחת. רק כמה עובדות:
חזרתי אחרי 7 שבועות בארה''ב (3 מוקדי טיול).
1. תוצאות הבדיקה בנתב''ג הגיעה תוך 24 שעות לאתר קופ''ח (התור היה מיגע - קרוב לשעה, אבל חבר אמר לי שבהונג קונג התור נמשך כמה שעות(!), וצפוף מדי לטעמי).
2. ברחבי נ.י. יש ניידות של חברות פרטיות בשירות המדינה. יושבים בודקים חסרי מעש ומחכים לנבדקים שיגיעו לבדיקות חינם. תוצאה מובטחת תוך 24 שעות.
3. ברחובות של 3 הערים (נ.י., בוסטון, לאס וגאס) החיים מתנהלים כרגיל תוך הקפדה (של מפעילי המקום) על מסיכות במקומות סגורים.
4. בתחבצ הקפדה יתירה של הנוסעים עצמם על עצמם ועל אחרים.
5. לשם השוואה מצב החיסונים במקומות בהם הייתי:
מסצ'וסטס - 71/62 (חיסון שני/ראשון בהתאמה),
ניו יורק 60/55, נוודה 50/42.
ישראל 62/57.
-
מצבנו לא רע למול המעצמה מספר 1 בעילם.
-
אלה ההנחיות החדשות:
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
בגרף התחלואה העולמי ניתן לראות שוב מגמת עליה רצופה לכיוון 500000 מאומתים וזאת אחרי שכבר ירר לאזור 250000 מאומתים יומי.
מה שאולי מרמז על תחילתו של גל שלישי ?
אם לא היה אכפת לי אז הייתי ממליץ למי שרוצה לנסוע לחול בחודשים הקרובים אז סעו מיד ועכשיו לפני שיהיה מאוחר. אבל זה יהיה חסר אחריות מצידי לכתוב את זה מסיבה אחת של המלצה שלי כביכול לסכן חייכם או חיי אחרים או לפחות לגרום להפצת מחלה מסוכנת.
סיבה נובפת שזה ממש לא נכון היות והמחלה כבר קיימת בעולם ומתפשטת שוב ואין זמן להספיק לפני ש.... .
ההמלצה הנבונה והאחראית ביותר שאני יעול להעלות על הדעת שלי ושל כל אגם אחראי אחר זה לעצור את המונית לנתבג ולבצע פרסה.
לעת הזו זהו הצעד הנבון היותר לשמור על עצמכם וחיי משפחותיכם לכבד את החוק והזולת ולהתאזר בסבלנות לתקופה אחרת.
-
לכבד את החוק והזולת חייבים.
לא ראיתי שום חוק שאוסר באופן גורף על נסיעות לחו"ל.
יש מדינות אדומות, בדיקות , בידודים, ובתוך הגזרה הזאת ותוך כדי ציות לחוק שכל אחד יעשה את ההחלטות שלו.
-
נו ומה בדיוק נראה לך שהישראלים עושים, טסים ועכשיו.
בעצם, אתמול ושלשום.
בתחילה דובאי-סלבס במובן של מי שרוצה להיות ראשון, ואז ראו שהחיסון עובד, נוצר מומנטום, ובא התאבון עם הקיץ, ואז בנט אמר יהיו אולי מגבלות חדשות, מה שלא רק שמנע מישראלים לטוס, אלא גרם בדיוק לתגובה הפוכה, אחרינו המבול אולי נתקע בארץ עוד שנה בגלל הדלתא.
אז טסים ליוון ואירופה בלי הכרה. רק בלי רעש וצלצולים.
הדבר היחיד שמצלצל, זה תיקתוק התיק תק, והאינסטגראם.
שם פתאום מגלים שכולם מטיילים.
שיהיה לכולם בריאות והנאה.
וכמובן גם למי ששר -אנחנו נשארים בארץ-20 אלף למלון באילת ל3 לילות, גם חופשה נעימה.
-
ומה עם להמליץ לאנשים לא ללכת לבתים מלון בארץ?
כרגע הייתי במוזיאון בתל אביב היו המוני אנשים, תורים. מה עם המלצה לא ללכת למוזיאונים?
ההמלצה הכי טובה זה להישאר בבית או לצאת להסתובב בחוץ ולא במקומות סגורים אבל לא רואה את המנהיג פה שמכריז את זה, קל לתלות את האשמה בחול כאילו שם הסיכון ופה כשהוירוס מתפשט עבר כביכול אין סיכון.
גם שנה שעברה כשהיה עשר אלף מאומתים בקיץ לא ראיתי את המנהיגים פה ממליצים לא ללכת למקומות בארץ.
לא נזכיר שהטיסות לאילת יוצאות מטרמינל אחד ומתערבבים עם אלה שמגיעים מהמדינות הכי אדומות. כביכול על המצח רשום אילת אז זה בסדר אפילו שאתה באותו שדה תעופה עם אחד שחוזר מהודו
-
הרבה מהמטיילים לחו"ל, אומרים את דבריך בגרסת לייט, אם לצאת ונפוש אז בטח לא בצפיפות בבתי המלון בארץ. השיכוי להדבק במקום טבע או שאינו צפוף, בחו"ל נמוך יותר.
אני אישית שההדבקות קשורה להרבה מרכיבים מעבר לחשיפה לנגיף.
זה קשור למערכת החיסון ורמת הדלקתיות בגוף, זו המסקנה שהגעתי אליה מתוך קריאה של אדם פשוט.
אותי יש פקטורים נוספים איני יודע.
בכל מקרה זו חידה ללא םתרון, למה אדם אחד נדבק ואחרים לא.
אני שמעתי על מקרה על אדם שהיה ברכב אחד בעבודה 5 ימים עם חולה קורונה צמוד ולא נדבק!!!.
קשה להבין.
-
הבנו כבר שהבטן הרכה היא נתבג .
לקח 3 פעמים להבין את זה ועדיין אנשים לא הפנימו.
טסים לחול נגיד נגיד נגיד רק למדינות ירוקות נגיד ושם מתערבבים עם כל העולם ולהקתו במקרה הטוב. במקרה הפחות ממשיכים למדינות ירקרקות ושם מביאים איתם מתנות בחזרה לארץ .
חייבים לסגור את נתבג .
מה שיקרא כנראה בקרוב לאור רשימת המדינות בסיכון שרק גודלת מיום ליום.
-
נתבג לא ייסגר, למי שעלול להילחץ מדברי הבל אלו.
נתבג לא היה סגור בשיר המגיםה, ולכן חא יהיה סגור גם בעת הזו