קיצור הבידוד ל- 7 ימים
-
-
-
-
לטוס עם הילדים, ולהגיע בדיוק לפני החגים ולהשאר בבית חג אחד, רק לדאוג שביום השביעי יש מקום לעשות בדיקה שניה

-
-
כאן נמחקה תגובה שלא תרמה מאומה חוץ מציטוט ח”כ אקוניס ויציאתו נגד שרת החינוך.
לא רלוונטי לדיון.
-
-
כאן נמחקו מספר שורות שאינן לגופו של נושא.
אפשר לקרוא ולשמוע בשבוע האחרון את מדיניות רה”מ בנושא שלא לטוס בכלל.
-
הם מוזמנים לקבוע הגבלות אם יש להם בעיה.
בכל מקרה המצב בשוויץ יותר טוב משלנו כרגע אז לא רואה הבדל בין להשאר פה בסוף אוגוסט ולהצטופף עם כולם באילת לבין לטוס לבקתה שקטה בטבע.
ועוד לעשות 4 בדיקות בדרך…….ובידוד..
-
-
נכון מאוד, פה הכל עמוס צפוץ בהרגשת מסיבת סיום העונה, מי אמר שפה בטוח יותר מאתר נופש מגינה כמו שוויץ סלובניה או צ'כיה?
-
מסכים,
אם האופציות היו בידוד עצמי מרצון בבית או נסיעה לחו”ל ברור שבידוד עצמי בבית בטוח יותר, אבל אילו אינן האופציות.
נכון לכרגע הסיכוי של ילד להדבק בקורונה בקייטנה בבית ספר בבנימינה פרדס חנה או מודיעין הרבה יותר גבוה מאשר טיול טבע בשוויץ ובטח בשוודיה.
האינטרס לא רק של הילד והוריו אלא גם של המדינה לשלוח אותו לסביבה עם סיכויי הדבקות נמוכים יותר.
המדיניות של שבוע בידוד – בכפוף לבדיקת PCR שלילית נראית לי כנכונה ומאוזנת, בתנאי כמובן שבניגוד לעבר הבידוד באותו שבוע יאכף כמו שצריך.
-
זה מאפשר עדיין חופשה באוזבקיסטן אצל משפחת זוגתי בקיץ במידה ונעבור וועדת חריגים. רק חבל ששבוע שלם במקום עבודה אשהה בבידוד.
אחלה פיתרון לילדים עם הורים אם לא כל המדינות יהיו באזהרת קורונה חמורה.
בכלל אני מאוד אשמח אם הממשלה לא תפעל לנעילת המדינה אלא באמת תנסה לייצר מדיניות של חיים לצד הנגיף.
תשנה סטטוסים של מדינות על פי קריטוריונים הגיוניים ולא היסטורים
(הרי עכשיו יש 4 – ירוקה (לא קיים), אדומה עם אזהרת מסע, אדומה עם אזהרת מסע חמורה ואדומה שאסור לנסוע)
אם המדינה תתנהל בשקיפות ותפעל ל”חיים לצד הנגעף” ולא “היסטריה מוחלטת” כמו שמרגיש לי כרגע
אז אפשר לחיות ככה במצב הקיים.
וגם מסכים – הסיכוי להידבק ביוון קטן יותר מבמקום עבודה.
ומי שרוצה לטוס רק הזמנה באותו השבוע ולבדוק מצב תחלואה באותה מדינה.
היכן יש קפיצה והיכן יש יציבות.
ותעשו את זה עכשיו.
-
ההצהרה על קיצור הבידוד, יחד עם הדרישה לטוס לחו"ל, בדיוק בתקופת הקיץ שהרבה מדינות מקבלות ישראלים עדין, כשהעתיד לא וודאי בכלל, וההגבלות בפתח, כשגלי הסגר הקודמים הם זכרון טרי- עד טראומתי לאחדים, הרי שכל בעל הגיון בריא יגיד, זה בדיוק הזמן לטוס לחו"ל, אם אכן הוא כבר עבר את מחסום הפחד הראשוני מהדבקות-בסגנון אני מחוסן.
-
-
https://news.walla.co.il/item/3448897
“מדינה הנלחמת באזרחיה סופה להפסיד במלחמה נגד האויב”. -
רק דבר אחד שבהחלט אני בעד, לצמצם את הטיסות למדינות אדומות, ועוד יותר טיסות ממדינות אדומות לישראל.
כי ישראלים מבינים דברים כפשוטם, לאן שיש טיסות זה אומר כדאי לטוס.
-
-
כן המדינות ברמת סיכון גבוהה מאוד.
אבל רוב אירופה לא אדומה,
התמונה מאתר הרשמי של האיחוד האירופאי.
שים לב, ספרד פורטוגל, יוון-אתונה כרתים רודוס וקפריסין בבעיה, וגם הולנד ובלגיה.

והנה בהקבלה יעדי הטיסה המבוקשים ביותר כרגע:
פראג ראשונה!
אנשים עם הראש על הכתפיים- פראג ירוקה.

-
כאן נמחקה התנבאות עתידית.