פילאטוס, ריגי או סטוס
-
-
-
-
-
-
תודה! נשמע שהיה/יש לכם טיול מהמם!!
התמונות נהדרות!
לגבי אושיננסי - עד כמה האגם רחוק מהרכבל? יש דרך לראות אותו בלי הליכה מרובה? והאם ניסיתם את מגלשות ההרים שם?
בשבת-ראשון יש את ה national day השוויצרי אז בטח יהיו חגיגות, למרות שבווליום נמוך יחסית בגלל הקורונה.
תמשיכי להינות ולשתף

-
האגם נמצא במרחק של רק חצי שעה הליכה מהרכבל.
בהלוך בעיקר ירידה, לא קשה, בחזור בעיקר עליה ( טיפה מעייף).
יש שם גם קצת מתקנים מתוקים לילדים, כמו בכל מקום בשוויץ, וגם קטפנו בגדה השמאלית המון אוכמניות ותותים וזו היתה פשוט הפתעה מתוקה

-
לא ראיתי שם מגלשות הרים, והאמת שבתור זוג מבוגרים האטרקציה העיקרית בשבילנו זה הטבע, אנחנו נפעמים מכל מה שרואים ופחות מחפשים אטרקציות.
אכן לא צפויות המון חגיגות גם בגלל הקורונה וגם בגלל מזג האוויר שלא צפוי להיות משהו ביום ראשון.
אנחנו זורמים

-
-
-
מתי אתם נוסעים?
-
ברגעים אלה ממש

-
תודה על התמונות המדהימות!
לאביבית, אני לא יודעת איך זה בימי קורונה, אבל כשאנחנו היינו, היתה אפשרות לנסוע בשאטל מהרכבל אל האגם. נדמה לי שהשאטל יצא כל חצי שעה. כשפונים ימינה מהיציאה מהרכבל, היה שם שעון איפשהו שהראה את השעה הבאה ליציאת השאטל. השאטל כמובן בתשלום לא זול.
מגלשות ההרים היו בכיוון שמאלה מהיציאה מהרכבל. הילדים שלי עשו אותם. הם מהסוג הפשוט. הבעיה היתה שלא היה סדרן שהקפיד להוציא את הקרונות במרווחים המתאימים אז ההתנגשויות הרסו את החוויה.
-
נכון, גם עכשיו יש שאטל למתקשים בהליכה תמורת 8 פרנק
-
-
מעולה. טוב לדעת שהשאטל קיים למקרה הצורך
-
תמונות מקסימות!! כיף שאתם נהנים...
-
אז מה עשיתם בסוף היום ואיך היה? ספרי ספרי...
-
החלטנו על פילאטוס מטעמי קירבה ולא הצטערנו!
חוויה מדהימה בעלייה וגם המקום עצמו עם תצפיות לנוף מדהים של אגם ארבעת הימות ואגמים נוספים- פשוט מראה מרהיב!
את האחרים נשמור לביקור הבא, כבר יש לי הרבה השלמות

-
יצא לנו להיות עכשיו בשלושתם. אמנם לא בימים של ראות אופטימלית אבל יכולה לומר שמשלושתם נשקף נוף אגמים יפיפה והעליה אליהם חוויתית ומרשימה.
עם ילדים וילדים ברוחם פילאטוס מנצח בגלל כל האטרקציות השוות - מגלשות הרים של קילומטר וחצי כמעט, גליידר, פארק חבלים משולב אומגות. כיף אדיר!!
מבחינת הנופים, בעייני סטוס היפה מכולם ואחריו ריגי.


