ביטוח רכב (אלסקה)
-
מבין הביטוחים שחברת ההשכרה מציעה איזה ביטוח עליי לקחת (בתמונה למטה) ? (התקשרתי מחיר ההשכה לא כולל שום ביטוח)
והאם ה ALI שקול לביטוח צד ג ?
והאם LDW אני יכול לעשות באתר אחר זול כמו: https://www.rentalcover.com/he/ או שחייב בחברת ההשכרה?
תודה

-
מומלץ לקחת את שני הביטוחים האלה
איני יודע איך זה פועל לגבי תביעות דרך החברה החיצונית, החשש שלי שאם הביטוח הוא לא דרך חברת ההשכרה ישירות או דרך סוכנות ההשכרה, אם חלילה תאונה/נזק, קודם אצטרך לשלם לחברת ההשכרה ואח”כ לבקש החזר מהחברה המבטחת
לא יודע לאיזה חברת השכרה פנית, אבל רוב סוכנויות השכרת הרכב הידועות בארץ מכלילות את שני הביטוחים האלה בהצעות המחיר שלהן
-
תודה, אכן בחברה חיצונית אתה משלם לחברת ההשכה ואז מקבל החזר (אין לי בעיה עם זה)
בארץ ובאף אתר לא הציעו רכבים לאלסקה אלא היה ניתן למצוא דרך החברות עצמן
מדובר בAVIS
ההבלים ממש גדולים בערך פי 3 (עבור הביטוחים) ואני יודע שיש הרבה שמבטחים דרך חברה שלישית
אשמח לתשובות נקודתיות
תודה
אלי
-
את הביטוח צד ג’ אתה כנראה חייב לעשות דרך AVIS עצמם, אני לא מכיר חברה חיצונית שמציעה ביטוח כזה (אם יש, זה כנראה לא יהיה כיסוי בסכום של מיליון דולר כפי שחב’ ההשכרה בארה”ב בדרך כלל מספקות).
את ה-LDW אפשר בעיקרון לעשות דרך RentalCover, אם כי אין לי אישית ניסיון איתם. יש ביקורות מעורבות ברשת – יכול להיות שזה יהיה בסדר, אבל כדאי קודם לוודא מול הסניף המקומי של AVIS האם בעת ההשכרה הם מבקשים הוכחה לקיום ביטוח חיצוני, ואם כן, האם הם מקבלים את הביטוח של RentalCover כלגיטימי. כי יש אנשים שכותבים שהיו להם בעיות עם זה.
-
תודה,
האם AIL (כפי מופיע אצל AVIS) זה ההכוונה לביטוח צד ג?
Cover My Liability (ALI)
ALI protects you from any claims that others may make against you, as a result of an accident. Subject to policy limits.
-
כן.
-