הגבלות טיסה ומדינות אדומות - עדכונים
-
יש לך איזה לינק או משהו לגבי ה 15 לאוגוסט?
כי אם יסתבר שזהו מידע מבוסס הם יוכלו לטוס, הם ממילא אמורים לחזור לפני כן, ה 11 לאוגוסט מונע מהם לטוס.
-
-
תמסרי ל”ד”ר” הנכבד שההחלטה בנוגע למדינות אושרה, קבינט הקונה יודיע על הכנסת עוד מדינות לרשימת המדינות שממנה השבים יצטרכו להכנס לבידוד.
*עניתי לו כבר ביום שלישי, אך הוא חסם אותי ועדיין בטוח שצרפת בגרמניה יצאו מהרשימה, למרות שההחלטה אושרה ואין צורך להמתין לאישור קבינט הקורונה.
צנזורה אהובתו.
-
פוסט זה נמחק! -
אז ככה- בכל האתרים הרשמיים-משרד הבריאות וכו מופיע 11.8 כתאריך ההחלה.
סיכום קבינט הקורונה מ3.8 הוא מעורפל במובן של רשימת המדינות- אבל לא נראה כי יש כוונה “לצמצם” אלא להרחיב.
אלא אם יקרה נס, והתקנה לא תאושר במלואה (נדמה לי שגם הכנסת אמורה לאשר)--- אז הספקולציות על 15.8 -לא רלוונטיות.
לדעתי המידע על 15.8 הוא של עיתונאים ופרשנים- ואני יכולה להבין את תהליך החשיבה- אם התקנות יחולו מ8.8 אז תמיד נותנים כמה ימי חסד לאלו ששוהים בחו”ל. לראיה המדינה דיברה על מדינות בסיכון מ6.8 והוחלט לדחות ל11.8---- כל השאר פרשנים מסוגים שונים, לא הודעת ממשלה.
לא הייתי בונה על זה.
-
בשורה התחתונה, אם השינוי יהיה רק ב 15 לחודש (ולא כפי שפורסם – ב 11) לא רלוונטי להם אילו מדינות חדשות ידרשו בידוד כי הם יחזרו לפני כן.
אני אחפש גם כן, ותודה מראש על הטירחה
-
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
בולגריה אזהרת מסע חמורה!!!- בולגריה מדינה ירוקה הבריטים ממשיכים להדגיש זאת...ירוקהההה.
לממשלה בולגריה מסוכנת.
זה לדעתי מספיק בשביל להבין שלא שיקולים אפדימיולגיים בעניין.
-
השיקול לגבי בולגריה, אני מניחה, ראיתי הבוקר נתונים איפושהו- כמות המאומתים ב10 ימים אחרונים שבילו בבולגריה קודם.
לא רק אחוז המאומתים בתוך המדינה קובע.
מאוחר יותר ,אולי, אצליח למצוא את הטבלאות של הפרמטרים כי מאד התעניינתי-אבל...לא זוכרת איפה ראיתי .
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
"לקראת החמרה בנהלי היציאה והכניסה לישראל: משרד הבריאות מודיע שביום א, ה8.8 תתפרסם טבלת מדינות מעודכנת שתיכנס לתוקף ביום א׳ ה15.8.
המדינות שמופיעות ברשימה הנוכחית בצהוב (מעבר לאלה שבעיקר רלוונטיות לרובנו ל׳ארץ עיר׳) עשויות לעבור לטור הכתום, כלומר בידוד לכולם בחזור” – עדכון אחרון(נכון לרגע זה).