הכצעקתה? ״ מעבר בין מדינות בארצות הברית בזמן הקורונה״
-
אצלנו בקליפורניה (איזור עמק הסיליקון) המשיכו ללכת עם מסכות במקומות סגורים גם כשזה לא היה חובה אלא המלצה בלבד. עניין של משמעת, ושל אוכלוסיה גדולה ממוצא אסייתי שלא נבהלת ממסכות ולא חושבת שזה פוגע לה בחרויות אלא מאמינה שזה מגן לה על הבריאות. אפשר לראות פה ילדים מגיל פיצפון (2-3) עם מסכות מלאות על הפנים (לא על הסנטר). ואחוזי החיסון גבוהים יחסית למדינות אחרות בארה”ב.
באיזורים כפריים יותר (ורפובליקנים יותר) של קליפורניה ראינו פחות עוטי מסכות, אז כן, יש פוליטיקה של חיסונים ושל מסכות. שזה עצוב מאד בעיני.
-
אכן היינו בגליישר למשך מס’ ימים- אפשר לשאול בכייף. אני עובדת מהבית כרגע בזמן הבידוד, אז מאד משתדלת לא לישון בשעות היום, וגם כי זה עוזר להתגבר על הג’ט לג.
-
אשמח אם תספרי קצת על סגנון הטיול שלכם בגליישר ועל חוויות המלצות וטיפים שם.
כנ”ל לגבי גרנד טיטון שבו טיילנו לפני עידן עם ילדים קטנים וכנ״ל לגבי אולימפיק אם הייתם בו.
הכי מעניין אותי גליישר…
אפשר פה או שאפתח שרשור אחר בקרוב כי הערב קניתי כרטיסים
-
התחלתי עם פוסט גליישר- חלק א’ בבלוג שלי שם אני מפרטת על היומיים וחצי המאד פוריים שהיינו בפארק. גרנד טיטון ואולימפיק היינו לפני שנים. הפעם היינו בילוסטון ומשם המשכנו ליוטה. https://www.lametayel.co.il/posts/jv5nej.בימים הקרובים אפרט את חלק ב- המדבר על הטרק שעשינו ביום השני. ס”ה היה מקסים, אבל הילוסטון הוא באמת גולת הכותרת של הטיול שלנו- אני ממש אוהבת את הפארק הזה. לטעמי הפארק הלאומי היפה בעולם (לא כולל אנטארקטיקה או סבלברד כי מדובר בעולמות תוכן שונים מדיי ובאמת שאין מה להשוות).
אם יש שאלות נוספות- בשמחה.
המלצה נוספת= אם תחליטו לישון בפארק עצמו (ורצוי שכך) כדאי שתזמינו מקום עכשיו. אנחנו ישנו במוטל מעפן ב east glacier, שקיבל ציון סביר בבוקינג אבל היה יקר להחריד ביחס לתמורה שקיבלנו.
-
תודה לך
כמה זמן ארכה לכם הנסיעה מסיאטל לקאליספל?
800 קמ זה לא צחוק למרות שפעם פעם עשיתי גם 1100 ברוקיס.
לפני שנה נהגתי זכרון-אילת-זכרון בסדאן ליסינג פשוט.
-
אתה מכיר את Lobster Lady?🦞
-
כתשע שעות עם עצירה מתוכננת בכל הרוסים, הוולמארטים של ספוקיין. עזר מאד בחלוקת הזמן.
-
תודה
-