ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מקסיקו עם ילדים קטנים

פורום מרכז אמריקה
    מקסיקו תכנון טיול
    3
    4
    769
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • vered*
      vered* נערך לאחרונה על ידי

שלום

אנחנו רוצים לעשות טיול במקסיקו וקוסטה ריקה עם 4 ילדים קטנים. חשבנו על 3 שבועות בכל מדינה

לקוסטה ריקה יש לי תכנון אבל במקסיקו מתלבטת מה לעשות. אנחנו אוהבים איים/חופים קטנים סטייל קופנגן או ריילי ביץ (סליחה על ההשוואה אבל זה מה שמכירה). נראה לי שקנקון ופלאיה גדולות מדי.

לאן כדאי להגיע? 

meravshe גדליהו מהגרעין 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • meravshe
        meravshe @vered* נערך לאחרונה על ידי

@vered

לפי הבנתי מקסיקו מדינה אדומה.. אסור לנסוע לפחות כרגע

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • גדליהו מהגרעין
          גדליהו מהגרעין @vered* נערך לאחרונה על ידי

@vered

אני אתעלם כרגע ממצב הקורונה- כי גם לא נתתם תאריך יעד לנסיעה.

קודם כל מכסיקו זה לא תאילנד- זו אולי תפיסה רווחת אצל מטיילים רבים , שמחפשים אותו דבר- אז זו לא אותה תרבות, לא אותם מחירים , לא אותה אווירה בחופים וכו’… אם אתם מחפשים את תאילנד במכסיקו – צפויה אכזבה כנראה.. ולכן כדאי לגשת לכל נסיעה לשם כאל עצמאית ועם עניין במקום.

קנקון ופלאיה זה מרכזי התיירות הגדולים יותר על החוף- יש לכם את טולום השקטה יותר, אתם יכולים לצאתלאיסלה מוחרס אם רוצים אי. במקום בפלאיה, אפשר להתמקם בקוזומל הסמוך ( אי צמוד לפלאיה, מעבורת קצרה). הולבוש גם הפכה להיות יעד אטרקטיבי למי שמחפשים על אותה רצועת חוף משהו שאינו קנקון או פלאיה.

בעיקרון יש עוד כמה קהילות קטנות על החוף בין פלאיה/קנקון לטולום, יש בהן כמה רצועות חוף לבנות. אבל חלק שייך למלונות ( אלא אם מתמקמים בהם) וחלק יש שוניות ממש מקו החוף…

vered* תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • vered*
            vered* @גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

@גדליהו-מהגרעין

אנחנו מתכננים לנסוע באזור מרץ-אפריל. תודה על החידוד שמקסיקו זה לא תאילנד, זה באמת הרושם שהיה לי, אשנה את הדיסקט. אנחנו צריכים להיות גם בניו יורק בביקור משפחתי ולכן הפעם ניסע למקסיקו. אבדוק לגבי היעדים הקטנים יותר שציינת.  תודה 🙂

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון