כניסת מחלימים לאיטליה ותו ירוק
-
שלום,
אולי מישהו מבין את ההנחיות לגבי מחלימים?
אני החלמתי בפברואר. עבר חצי שנה אבל מבחינת ישראל יש לי תו ירוק.
האם באיטליה יכירו בתו הירוק?
אם אני אעשה חיסון עכשיו זה יוכר באיטליה?
תודה
-
כדאי לעשות חיסון #3 בכל מקרה ללא קשר לאיטליה. לפי התו הירוק החדש “החלמה” תופסת 6 חודשים (או 5?) .
לכן חיסון נוסף יכול להיות טוב עבורך.
לגבי אירופה – עדיין אין באף מדינה, עד כמה שידוע לי, התייחסות לזמן שעבר מאז החיסון ו/או החלמה. חיסון/החלמה תקפים בינתים ללא תוקף. מאוד יכול להיות שזה ישתנה לכשיבינו גם במדינות אחרות שמנת החיסון השנייה אינה תקפה לזמן רב.
-
אני אעשה בלי קשר (זה כאילו חיסון ראשון)
אבל לפי מה שקראתי, באטיליה התו הירוק למחוסנים הוא עד חצי שנה אחרי שמחלימים..
-
*למחלימים
-
העדכון האיטלקי- תקף עד 25.10.2021
מחוסנים אחרי 2 מנות ולפחות 14 יום מחיסון שני- עם תעודת חיסון תקפה---יכולים להיכנס
מחלימים עם תעודת מחלים בתוקף
לא מחוסנים---כניסה אחרי PCR של 48 שעות לפני הנחיתה
ללא תו ירוק (שמשמעו- תעודת מתחסן ,תעודת מחלים, או בדיקת קורונה של 48 שעות)- לא ניתן להיכנס לתחבורה ציבורית, מסעדות ,מוזיאונים.
ילד עד גיל 6 בנלווה להוריו פטור מהכול
ילד בגיל 6-12 חייב תו ירוק
ילד מעל גיל 12- כמו בוגר
-
זה אומר שילדים בין 6-12 צריכים לעבור בדיקות לפני פעילויות?
-
אתה לא צריך להעמיד פנים של מופתע

גם אצלנו, לא?
בכל אופן בכל מיני אתרים ששוטטתי בהם-ההנחיות מופיעות במסגרת תנאי הכניסה לפארק וכו.
ככה באיטליה ועוד…..
-
רק אוסיף שלמשל בצרפת אם ההורים מחוסנים הילדים יכולים להיכנס ללא תו ירוק לכל המקומות.
לא בכל ההמדינות אותו הדבר.
בשוויץ אני חושב שגם ילדים לא נדרשים לשום בדיקה.
-
יונית, התעודת מחלים בתוקף, של מי? בישראל היא בתוקף עד שנה אחרי ההחלמה...אבל באיטליה? , האם חצי שנה? או מה שרשום על התעודה?
תודה
-
באופן ברור למדי--ההגדרה של מחלים זה עד 180 יום מתוקף תעודת ההחלמה (אגב ברוב אירופה)
ההגדרה של מחוסן- 2 חיסונים החל מ14 יום אחרי החיסון השני ו……………………..לא ראיתי מגבלת זמן .
-
פוסט זה נמחק! -
Certificate of recovery, valid for 180 days from the date of the first positive swab test
#סליחה, נוקדנות

-