קמפינג משפחות באתר האוהלים הממוזגים בחמת גדר
-
היינו 3 משפחות ב 3 אוהלים והחוויה הייתה מזעזעת בעיקר בגלל תודעת שרות גרועה:
1. שרותים רחוקים מאתר האוהלים.
2. רמת ניקיון שרותים נמוכה, לא ניתן לנעול דלתות, מים לא יורדים ועוד…
3. המקלחות רחוקות מהאוהלים הממוזגים, כ- 7 דקות הליכה ןקצת חשוך בלילה.
4. המחיר יקר - 990 שח ללילה לאוהל שיכול להכיל עד 5 אנשים.
5. חיכינו 15 דקות שתבוא עגלה נגגרת למכונית גולף להסעת הציוד לאוהל. ובחזור חצי שעה, למרות שהאתר היה ריק ביום העזיבה שלנו.
6. מתחם המנגלים הוא למעשה גריל צר וארוך באורך 4 מטרים ללא רשתות, מטונף מפחם ואפר שלא נוקו חודשים.
7. אין מטבח שם ולא מכניסים גזיות וקומקום חשמלי (את זה לא סיפרו כשביצענו ההזמנה), אז תשכחו מקפה, או חביתה בבוקר, אלא אם תדליקו הגריל גם בבוקר.
8. אחרי השעה 18, המקום נסגר כמו כלא. יצאת שניה לאוטו, חזרת מטיול, יצאת למסעדה באזור.... חכה כ-5 דקות עד חצי שעה שיבואו לפתוח לך השערים וזאת לאר שהתקשרת לטלפון החרום ובהנחה שעהו לך לטלפון.
בקיצור, חוויה מזעזעת מבחינתי. אני מטייל הרבה ומוביל קבוצת מטיילים, לנתי בחאנים רבים בארץ, אבל אף פעם לא הרגשתי כלכך רע כמו בחמת גדר.
-
בזמן הקורונה אתר חמת גדר עבר משבר כלכלי קשה עד סף פשיטת רגל. בזמן ששמורות הטבע נפתחו לביקורים, האתר (שמפעילים אותו חברי קיבוצים באזור ולא שייך למדינה) נתור סגור. אפשר לקוות שהתופעות האלה הן שאריות של המשבר ומקווה שהם יתאוששו.
-
היה להם מספיק זמן כדי להתקין מנעולים בשירותים ולנקות באתר ולהסביר לעובדים שבחל”ת איך לתת שירות יוצר מועיל למבקרים(מה שכנראה לא עשו במשך שנים), זאת לא הוצאה אסטרונומית בהתחשב בכך שהרוויחו סכומים נאים במשך השנים(וגם לא משלמים הרבה על דמי החכירה.
*לא אכנס לנושא תנאי המחיה של הקופים באתר.
-
נראה שמדובר בתופעה גורפת ולא יחודית דווקא לחמת גדר.
איכשהו דווקא בזמן שהאתר סגור לא מעט מקומות נופש ישראלים לא הצליחו לבצע תיקונים מינימלים, אבל בכל זאת היה להם זמן לעדכן מחירים (כלפי מעלה).
@Moti_3551146 אמר:
4. המחיר יקר - 990 שח ללילה לאוהל שיכול להכיל עד 5 אנשים.
יכול להבין את האכזבה במרבית הפוסט שלך, אבל לא ידעתם מה המחיר לפני שהגעתם?
לא רוצים אוהל ב 1000 שקלים ללילה? יכול להבין אתכם, אבל הרי לא הופתעתם, יכולתם פשוט לא להזמין.
-
אין בעיה למצוא צימרים בסביבות אלף שח ללילה. אני בעצמי ישנתי, נקיים, מיקום טוב וכל ה facilities.
אם כבר אוהל אז ממליץ על יער האיילים
-
מה הקשר למה שהאדון כתב?
-
לצערי הרב, כבר מספר שנים התחושה שלי שבארץ יקר בצורה מוגזמת והתמורה ירודה. אני אוהבת את הארץ ואוהבת לטייל בה. אבל משתדלת לטייל רק טיולים חד יומיים. גם הצימרים יקרים ולרוב לא נקיים ולא מתוחזקים. זה היה כך גם לפני הקורונה.
טיולים עם לינה אני עושה בחו"ל. שם משפחה משלמת 100 אירו על צימר מעולה בדר"כ עם א. בוקר.הצימרים מתוחזקים ואם זה באוסטריה למשל אז מבריק ומצוחצח.
חבל שפה זה לא כך...תמיד אני מתפלאה מההבדל בעלות/תמורה.
גם תיירים (לא צליינים) כבר מעדיפים מדינות אחרות כמו יוון/קפריסין. חבל. הפסד שלנו