וינה או בודפשט לסופש זוגי ארוך - מה עדיף?
-
מתכננים לנסוע רביעי עד ראשון
ראשית מבחינת מה לראות בעיר
שנית הכוונה היא מבחינת מה פתוח נכון להיום
מסעדות/חנויות/טיולים בעיר עצמה?
-
הייתי בשתיהן וביררתי כעת עם חברה טובה שגרה בוינה, לדבריה הכל פתוח אך בכניסה מבקשים להציג תעודת התחסנות.
שני היעדים ראויים, ענין של העדפה אישית מה קודם.
מדובר בתקופה קצרה שיהיה מה לעשות בכל אחת מהן. לו זה היה שבוע, וינה בעיניי נכונה יותר בגלל המוזיאונים והסביבה. אבל לא כולם בקטע של מוזיאונים ובודפשט תהיה נגישה יותר לשופינג.
אם המחיר מכריע, בדוק מחירים לטיסה ולינה. וכמובן בדוק תחזית מזג אוויר. כל בחירה תהיה טובה וטעימה
-
הייתה כתבה בטלוויזיה לפני מספר ימים ובין היתר גם בודפשט כיכבה בה. בעיקרון רק בחללים סגורים צריך לעטות מסיכות,אבל חוץ מזה אין הגבלות. ממה שהבנתי המצב בוינה די דומה. מבחינת השאלה איזו עיר עדיפה: במהלך השנים היו הרבה דיונים בנושא. שתיהן ערים יפות וכיפיות. אני אישית יותר נוטה לבודפשט אבל זה לא חד משמעי.
-
הייתי 3 פעמים בשתיהן
בבודפשט לפני שבוע
בבודפשט אין מגבלות בכלל. כמעט לא עוטים גם מסיכות.
בודפשט עיר יותר מעניינת ויותר שווה מבחינת מחיר.
הכוונה שבבודפשט אפשר לקחת מלון 5 כוכבים במחיר שווה לכל נפש וגם המסעדות זולות יותר
-
@drporat אמר:
אך בכניסה מבקשים להציג תעודת התחסנות.
כדאי לבדוק אם מדובר בתעודת התחסנות מקומית או שגם מה שיש בישראל תופס.
-
ברגע שהם מקבלים ישראלים מחוסנים, הגיוני שהמסמך הרשמי בו מופיע מס' דרכון, תאריכי חיסון ושם בלועזית יהיה מספק.
נעזוב היגיון בצד, כל מי שחזר מצרפת/גרמניה/אוסטריה בשבועות האחרונים אישרו את זה.
-
שתיהן מוצלחות
אם הייתי “מדביק תווית” עליהן, הייתי אומר שוינה יותר אומנותית ובודפשט פחות מעונבת.
לתחושתי יש יותר מה לעשות בבודפשט (בהנחה שאתם חובבי אומנות ממוצעים). אבל בהחלט ששתיהן שוות סופ”ש ארוך
-
היי
בודפשט הרבה יותר גדולה ומגוונת באתרים , כנ”ל באפשרויות של הטיולים בסביבתה
ניתן לצאת מבודפשט ליום טיול לוינה ( וינה קטנה ובהחלט הזמן יספיק)