כניסה למסעדות/קפה/מוזיאונים בצרפת בדגש על פריס - התו הירוק הישראלי
-
היי,
יש לי תעודת התחסנות רשמית ( 3 חיסונים) ישראלית. האם זה יהיה מספיק על מנת להיכנס למקומות שונים בצרפת ובעיקר פריז ?
הכוונה שלי בעיקר למסעדות/בתי קפה ומוקדי תיירות (כגון אופרה לטיול במבנה, מוזיאונים שונים)
מישהו נתקל בבעיה או שיש לו המלצה ?
בברכה,
רביד
-
נכון לעכשיו זה לא יספיק לך.
כל עוד הקורא קודים הצרפתי לא יודע ל”קרוא” את הקוד הישראלי.
כנראה שמהקוד החדש (3.10) הקורא הצרפתי ידע לקרוא אותו
אבל אתה יכול לנסות להמיר את הקוד הישראלי לקוד צרפתי-יש תהליך מסודר ואז כשיש לך את ההמרה לצרפתי, אין בעיה בכניסה.
-
-
באתר הרמזור כבר כתוב שתהיה בעיה עם הנפקת תעודת חיסון (עם QR אירופי, לא תו ירוק) בצחילת השבוע. מבטיחים שהמשך השבוע זה יתוקן.אמרו לי שאפשר לקבל תעודה כזאת בקופת חולים, לא בדקתי.
-
- "עקב העומסים הצפויים ב-3.10.2021, ייתכנו שיבושים בהפקת התעודות. במקרה זה, מומלץ לנסות שוב במועד מאוחר יותר."
*אם אתה בקופ”ח כללית, נדמה לי שאפשר להנפיק דרך האתר, יש גם עמדות הנפקה בכמה סניפים של סופר פארם, במכבי מפנים לאתר הרמזור.
*נסה ב-00:00.
-
חברים שלי במכבי קיבלו את תעודת החיסון ע”י טלפון למשרד. -
ממה ששמעתי מחברים שקנו כרטיס, התו הירוק הישראלי לא תופס בכלל, ותישאר בחוץ. יש אפשרות להוציא תו ירוק צרפתי לתייר, אבל צריך להתחיל את ההליך בארץ מראש.
-
@aljaje אמר:
*אם אתה בקופ”ח כללית, נדמה לי שאפשר להנפיק דרך האתר, יש גם עמדות הנפקה בכמה סניפים של סופר פארם, במכבי מפנים לאתר הרמזור.
אני רוצה להבין אן הבנתי נכון. התו הירוק החדש קריא גם באירופה עצמה? ז”א ברגע שאנפיק תו חדש בשבוע הקרוב אוכל להגיע לאתונה והתו הזה יהיה קריא גם בכניסה לטברנה אתונאית?
-
לחן”ל צריך תעודת מתחסן, בינתיים הקוד בתעודה שהורדה גם עכשיו לא קריא(רק הקוד שבתו הירוק).
Langsam, langsam...!
-
(לפי מיטב הבנתי עד כה)
- כניסה למדינה זרה-צריך תעודת מתחסן עם מספר החיסון ומספר דרכון ושם בלועזית.
- כניסה לאתרים במדינה זרה (בתי קפה,מוזיאונים וכו)- הקוד שעל התו הירוק החדש (3.10) אמור להיות קריא לטובת המכשירים האירופאים.
-
2.לא. התו הירוק מיועד רק לשימוש בארץ(זה גם מה שכתוב באתר).
אם תסרקי את הקוד החדש, תראי שמוצגים שם רק מס’ ת.ז. ועוד מס’ כלשהו.
*תעודות החיסון עם הקוד החדש כנראה יצאו רק אחרי יום רביעי.
-
-
"רק לי זה יצא כל כך פצפון?” – הקוד? יחסית קטן יותר מנקודת הישן בתעודת המתחסן, אבל קריא.
-
רק מלקרוא את כל ההוראות ותוספות והשינויים המיגרנה תופחת ! לגבי מי שרוצה לבקר בארץ בכלל יוצא החשק מרוב שינויים תקלות טעויות ושינויים… צריך דוקטורט , או להשאר בבית
️
רחוב כפרי צרפתי … נחמד שבזמנו יצרו שם כלי נחושת …
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!