ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אנגליה

פורום אירופה
    אנגליה
    9
    24
    3317
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Niv Druker_4155712
      Niv Druker_4155712 נערך לאחרונה על ידי

שלום, מישהו במקרה יודע האם עניין של בדיקת היום השני אמור להתבטל בקרוב באנגליה? אני אמור לטוס בתחילת נובמבר. מחוסן חיסון שלישי.
      imeshy2 שקד Roco מייק1 4 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • imeshy2
        imeshy2 @Niv Druker_4155712 נערך לאחרונה על ידי

@Niv-Druker_4155712

לא נראה שזה הכיוון.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • שקד
          שקד @Niv Druker_4155712 נערך לאחרונה על ידי

@Niv-Druker_4155712

יכול להיות שעד נובמבר יאפשרו לעשות אותה כבדיקת אנטיגן מהירה ולא כ-PCR אבל כרגע היא לא צפויה להתבטל. מנגד, זה דבר שלוקח 10 דקות ועולה 60£ אז לא הייתי עושה מזה סיפור יותר מדי גדול במערכת השיקולים שלי.

udi_cn תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • udi_cn
            udi_cn @שקד נערך לאחרונה על ידי

@שקד

אבל אומרים שבדיקת PCR עולה 150 פאונד לא?

מייק1 שקד 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • מייק1
              מייק1 @udi_cn נערך לאחרונה על ידי

@udi_cn

מאד תלוי היכן, הזול ביותר זה הזמנה מראש של ערכה הביתה, ביצוע הבדיקה לבד, ומסירת הערכה ב- DROPBOX של  החברה (ייתכן ויש החזרה בדואר, לחברה אחרת)

בדיקה זו עולה 60 GBP, אכן אם אתה עושה בדיקה ונדרש תשובה באותו יום, המחיר יכול להיות  150 GBP.

מצורף לינק עם חברות שעושות בדיקה

https://www.projectscreen.co.uk/virgin/

• שקד
                שקד @udi_cn נערך לאחרונה על ידי שקד

@udi_cn

אני לא נודעת מי זה ״אומרים״. יש חברות שונות ויש מוצרים שונים. בשביל בדיקת יום 2 אני לא רואה שום סיבה לא ללכת עם הספק הכי זול שיש, ולו רק שיש לך איך למסור את הבדיקה – בתיבה ייעודית או בדואר. נתנו קודם קישור לבדיקה בעלות 60£, זו אחת שעולה 48£ ומחזירים אותה בתיבת דואר שיש בכל מקום. מאחר שאין דרישה להתבודד עד התוצאות או כל דבר אחר, אז לדעתי אין ממש סיבה להעדיף איזה ספק מיוחד. גם בבדיקות לפני טיסה (fit to fly) יש הרבה ספקים ואין חובה לבחור כזה שגובה 150£. לאותה חברה שהזכרתי יש גם ערכה של בדיקת טרום טיסה בעלות של 69£, כך שב-117£ אתה סוגר את שתי הבדיקות. אני לא אומרת שהעלות היא זניחה ושלא מרגישים בכלל את ההוצאה, בטח לא אם מדובר בכמה נפשות, אבל בסה״כ העלות היא פחות או יותר עלות של לילה במלון זול.

udi_cn תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                • udi_cn
                  udi_cn @שקד נערך לאחרונה על ידי udi_cn

@שקד

היי שוב אם אני מגיע ללונדון בראשון בערב ויש לי טיסת חזור בחמישי בבוקר לישראל כמה בדיקות עליי לבצע ומתי?
                  שאלה נוספת איך זה עובד עם התיבה ואיך אני מקבל את התשובה לבדיקה שעשיתי?
                  תודה לעונים

שקד תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • שקד
                    שקד @udi_cn נערך לאחרונה על ידי

@udi_cn

נתחיל בחלק היותר פשוט: את התוצאות אתה מקבל במייל. אתה מזמין ערכת יום 2 שתישלח בדואר או בדואר או בדואר שליחים, ואת זה אתה חייב לעשות עוד לפני הטיסה, כי בזמן הכניסה למדינה אתה עשוי להתבקש להראות שקנית ערכה כזו, ובכל מקרה היא חובה בשביל להכנס. כשהערכה מגיעה אליך אתה פותח אותה ורושם אותה באתר הייעודי לפי הנחיות שתקבל עם הערכה או במייל שתקבל אחרי הרכישה. אתה תצטרך לתת פרטים אישיים שלך פלוס ברקוד שנמצא על הערכה הספציפית שאצלך. שם אתה גם נותן כתובת מייל שאליה תקבל את התוצאות.

לגבי אלו בדיקות לעשות ומתי – אם אתה נוחת ביום ראשון בערב אז יום 2 שלך הוא יום שלישי. אתה צריך להבדק ביום ראשון עם הנחיתה, ביום שני או ביום שלישי. אם תבדק בשני או בשלישי, אז לכאורה הבדיקה הזו תוכל לשמש אותך גם עבור בדיקה שלפני טיסה חזרה. לכאורה. אם היא תגיע בזמן. הבעיה היא שלא בטוח שהיא תגיע בזמן. נכון כתבתי לך שיש מוצרים שונים? אז בדיקת יום 2 היא בדיקה לא דחופה ואין לה דדליין מבחינת המעבדה. המעבדה יכולה לקחת את הזמן ולבדוק אותה גם אחרי כמה ימים, וזה תקין מבחינת כולם. אם חשוב לך לעשות את מירב המאמצים לעשות רק בדיקה אחת ולא 2 אז אני לא הייתי הולכת על הערכות שנשלחות בדואר אלא מוצאת מעבדה שאני יכולה לבוא אליה ולתת את הדוגמה שם. הקישור שאני צירפתי, של Testing for all – האם אומרים שהם מכוונים ללהחזיר תשובות תוך 48 שעות מאז שהדוגמה הגיעה למעבדה. אם עשית בדיקה בראשון בערב או בשני מוקדם בבוקר, סביר להניח. שהדוגמה תגיע למעבדה ביום שלישי, אולי אפילו רביעי. במצב כזה לא בטוח שאתה מספיק. אתה צריך מישהו שיסכים לקחת ממך דוגמה ביום שני וגם להחזיר תשובה תוך 48 שעות. לחילופין, אתה יכול לעשות שתי בדיקות, אחת עבור יום 2 ואחת טרום טיסה, ויש מצב שזה אפילו יהיה זול יותר מאשר אחת שנעשית במקום. 

מייק1 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                    • udi_cn
                      udi_cn נערך לאחרונה על ידי

תודה לך נראה לי שלצערי אוותר על לונדון פשוט יותר מדי סרבול
                      מוציא את החשק מלטוס...
                      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
                      • Roco
                        Roco @Niv Druker_4155712 נערך לאחרונה על ידי

@Niv-Druker_4155712

כנראה שכן מ4. לאוקטובר.

יש שרשור אנגליה לונדון עם כל הקישורים לאתר ממשלת בריטניה, שמתעדכן כל הזמן באונליין. מה שכתוב שם זה מה שקובע.

נסיעה טובה. 

aljaje שקד 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                        • מייק1
                          מייק1 @שקד נערך לאחרונה על ידי

@שקד

בטופס ה-LOCATOR  שממלאים לפני הטיסה חייבים לרשוםפ את קוד הבדיקה של יום 2 שנרכשה מראש, לא ניתן “לחרטט”  הוא איך שהו בודק את הקוד.

ללא טופס LOCATOR  לא ניתן לעלות לטיסה.

אכן, אם תתזמן נכון תוכל לעשות את הבדיקה של יום -2 שהוא יהיה גם 72 שעות לפני הטיסה, רובם מבטיחים תשובה עד מחרת ב- 22:00 , למשל חברת Express test שאיתה עשינו.

• aljaje
                            aljaje @Roco נערך לאחרונה על ידי

@Roco

היום הארבעה באוקטובר, שינו את תנאי הכניסה.

• שקד
                              שקד @Roco נערך לאחרונה על ידי

@Roco

לא. מה ש*אולי* ישתנה מסוף אוקטובר זה שיהיה אפשר לעשות בדיקה מהירה במקום PCR וזה יוזיל עלויות. אין כוונה כרגע לוותר על הבדיקה אחרי הנחיתה.

אכן צריך להזמין את הבדיקה מראש ולתת אותה בטופס ה-PLF. ממני ביקשו גם להראות את הקבלה של קניית הערכה ולא הסתפקו בברקוד שבטופס. בדיקות יום 2 (ויום 8, למי שהיה צריך) – לפעמים לוקח זמן עד שמקבלים תשובה, במיוחד אם נופל סופ״ש באמצע.  בכל מקרה גם אם יש התחייבות למועד מסירת תוצאות, הוא נקבע מהזמן שהבדיקה הגיעה למעבדה. מן הסתם הם לא יכולים לקחת אחריות על עיכובים של הדואר או על זה שיש יום ראשון באמצע והדואר לא עובד, או על זה ששמת את הבדיקה בתיבת האיסוף אחרי שכבר רוקנו את התיבה היום. יצא לי להתקל בכמה מקרים (כולל שלי) שבהם הבדיקות האלה לקחו בכיף גם 4-5 ימים. אם זה קריטי אז צריך לבחור חברה שמתחייבת לספק את זה, רצוי כזו שמסירת הדוגמה היא לא בדואר.

צחצח המטייל תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                              • צחצח המטייל
                                צחצח המטייל @שקד נערך לאחרונה על ידי

@שקד

גם לדעתי מורכב מדי

יש מספיק מקומות מעניינים ושווים ליסוע ביותר פשטות

• מייק1
                                  מייק1 @Niv Druker_4155712 נערך לאחרונה על ידי

עבור מחוסנים מלא , מ- 04/10 להבנתי את בדיקת PCR  יום ב’  מחליף בדיקה רגילה (שאפשר לקבל שם בחינם) ומסוף אוקטובר לא נדרשת בדיקה לפני טיסה.

ראה ב- https://www.gov.uk/government/news/new-system-for-international-travel

• שקד
                                    שקד @מייק1 נערך לאחרונה על ידי

@מייק1

לא. השינוי הנוכחי הוא שאין יותר מדינות כתומות, יש ירוקות ואדומות בלבד. מי שמגיע ממדינה לא אדומה והוא מחוסן – צריך רק בדיקת יום 2 כמו שהיה במדינות ירוקות עד עכשיו. מי שלא מחוסן – הנוהל הוא מה שהיה למגיעים ממדינות כתומות: בידוד 10 ימים ושתי בדיקות. אפשר לראות את ההנחיות כאן. 

אם יהיה אפשר להחליף בדיקות PCR בבדיקות מהירות אלה לא יהיו הבדיקות שמחולקות בחינם אלא בדיקות בתשלום. בדיוק כמו שמי שטס וצריך לעשות בדיקה מהירה לא יכול להשתמש בבדיקות החינמיות אלא נדרש לעשות בדיקה בתשלום. הרעיון מאוחרי זה הוא שבדיקות שמחולקות בחינם נועדו כדי לצמצם התפרצויות על ידי איתור מוקדם, וזה אינטרס של המדינה ושל האזרחים. לעומת זאת, בדיקות למי שרוצה לטוס הן עניינו הפרטי ולא צריכות לביא על חשבון משלם המיסים. כמו שאי אפשר לטוס עם בדיקה חינמית, אבפילו אם מבצעים אותה בשדה לעיני הבודקים, ככה אי אפשר יהיה להשתמש בבדיקות האלה כבדיקות שאחרי נחיתה. אפשר למצוא רמזים לזה בתיאורהבדיקה כ״זולה יותר״ לעומת PCR . אם היו מתכוונים שהבדיקות בחינם אז זה מה שהיו כותבים.

Roco תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                    • Roco
                                      Roco @שקד נערך לאחרונה על ידי Roco

@שקד

בצער רב, נראה שבריטניה שוקעת לחורף קשה ואסוני, אין התקדמות וירידה ברמת בתחלואה, המומנטום כנראה עבר ליציאה מהגל הנוכחי, החורף מגיע אמנם מעט באחור השנה בבריטניה,  ואיתו הקור ההדבקות מחלות וירליות, דלקות ריאות ושאר  בעיות נשימה, שישקיעי את בריטניה בתחלואה קשה.  

מצער מאוד.

לא יעזרו כל המגבלות על הנכנסים הלא מחוסנים כי הם מיעוט, רב הלא מחוסנים גם לא ממהרים לבוא למדינה ברמת תחלואה בעיקר הדבקה! כמו בבריטניה.

המחוסנים שיגיעו, שעליהם כביכול בנו את התוכנית החדשה, רק תחמיר את המצב. כי כולם מבינים שהדבקה גבוהה מביאה בהכרח לפגיעה גם במחוסנים בעיקר מבוגרים ובעלי מחלות רקע.

שוב, ניתן יהיה לראות את המודל הבריטי שהלך בכוון נכון של פתיחה מלאה, כמודל שהלך רחוק מדי אבל באופן הלא נכון, לעומת ישראל שגם פתחה אבל דחפה את הבוסטר חזק מאוד במקביל, בריטניה יותרה תק7עה עם רמת תחלואה עצומה, ללא גורם ממתן.

וכאן יש מסקנה יתידית מעניינת, 

התוצאה תיהיה, מעניינת מאוד, שעל ידי המודל החדש הבריטי, יוכח שעקרון ההפרדה בין לא מחוסנים למחוסנים, או עקרון העדפת המחוסנים בהורדת מגבלות לנכנסים מחוסנים, יקרוס לחלוטין. העולם יגיע למסקנה שהיתה מובנת מן ההתחלה, זה וירוס שעיקר התחלואה ה-שה היא מבוגרים ובעלי מחלות רקע גלויות או סמויות.

ברור לי שכרגע הדעה שהצגתי תקצור ביקורת קשה, אבל

לאחר השלב הזה שיקח כמה חודשים טובים, למעשה כל תשתית החשיבה של עקרון העדפת המחוסנים תגיע לסופה. והעולם יחזור לנקודת ההתחלה, זה וירוס קשה, אבל מוגבל על ידי החיסון, ובעיקר מסוכן לאוכלוסיות המועדות למחלה קשה ומוות, המבוגרים ומוחלשי מערכת חיסון ומחלות רקע, וכשהן מחוסנות,  זה מתחיל להעלם בעיקר מחלה -שה ומוות, לבריטניה יש עוד הרבה עבודה בנושא.

בסוף ישארו רק המסיכות, ישארו גם בטיסות וטוב שכך גם נגד שפעת דלקת ראות וכו'.

סוף פסוק.

זה כמו שכשהתחיל עידן הטיסות כולם היו באפקט ההקאה, היו מחלקים שקית הקאה לנוסעים.

כיום משהו שמקיא בטיסה? לא, גם לא אלה שתקעו 2 לאפות עם חמוצים חצי שעה לפני הטיסה.

שום דבר באמת לא השתנה לא המטוסים מעופם ולא שום דבר טכני.

המוח האנושי נרגע מהשפעת האפקט המדומה שדחפו לנוסעים לראש- שאנשים מקיאים בטיסה.

תפיסת ההמון והחיקוי. יש הרבה מה לקרוא על כך.

שעור חשוב, בפסיכוזת ההמונים ואפקט ההשפעה הנפשי על המציאות.

ימים יגידו.

• שקד
                                        שקד @Roco נערך לאחרונה על ידי

@Roco

תקשיב, אין לי שום עניין להכנס לפרשנויות והתפלפלויות על מדיניות בריאות. רק חייבת להגיד לך שיש עוד בערך חודש וחצי או חודשיים עד שיגיע החורף. בינתיים יש סתיו, הוא הגיע מתי שבד״כ מגיע הסתיו והוא נראה כמו כל סתיו ממוצע אחר. בלילה כבר קריר אבל רוב העצים עוד ירוקים, כמו שבד״כ קורה בשבוע הראשון של אוקטובר. אין שום בסיס לטיעונים על חורף שהגיע או חורף שהתעכב.

Roco תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 4
                                        • Roco
                                          Roco @שקד נערך לאחרונה על ידי

@שקד

שמח בשבילכם שהסתיו נעים ולא קר, ציינתי שהשנה הוא חם מתמיד. 19 מעלות באוקטובר זה ממש קיץ.

ימים יגידו, אני מעריך שבריטניה פיספסה את המומנטום ליציאה  הגל הזה, ויקח זמן רב להורדת התחלואה ההדבקות והחולים קשה והמתים, בעצמך ציינת שבריטניה במצב רע.

• קרן_3400936
                                            קרן_3400936 נערך לאחרונה על ידי

אוי חברים התבלבלתי לגמרי. הבת שלי טסה לפריז ומשם היא רוצה לנסוע ברכבת ללונדון. היא טסה עוד שבוע תהייה שבוע בפריז ואז כשבועים נוספים בחונדון. מה עליה לעשות? האם ביא נכנסת לבידוד בלונדון. הבנתי מהשרשור הזה שעליה לעשות בדיקה ביום השני שעולה כמאה פאונד פלוס מינוס. אבל לא הבנתי יותר מזה.
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון