ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

רכבת מנמל התעופה ניוארק לוושינגטון הבירה

פורום צפון אמריקה
    וושינגטון הבירה ניוארק ניו גרזי ניו יורק
    5
    9
    548
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Doron_3653007
      Doron_3653007 נערך לאחרונה על ידי

נוחתת בניוארק  בדצמבר ומעוניינת להגיע ברכבת לוושינגטון הבירה 

כמה שאלות :

1. הבנתי שמשמעותית הזמנה מראש של הכרטיסים זולה יותר אבל למיטב הבנתי הרכבות באיזור זה מתבטלות בתדירות גבוה במיוחד בתקופות החורף, כמה זה סיכון שכדאי לקחת?  .
      2. והכי חשוב – אני מגיעה עם מוצ’ילה , קראתי באתר שלהם לגביי תנאי הכבודה שמותרים ברכבת , הבנתי שמותר לאדם לסחוב 2 תיקים איתו ,  אך המידות שכתובות באתר קטנות יותר מהמוצ’ילה , מישהו פעם עלה עם מוצ’ילה על הרכבת ?
      3. , האם הסיכון היחיד הוא שאוסיף תשלום על המוצ’ילה או שיש סיכוי שלא יאפשרו לי להכניס את המוצ’ילה לרכבת ??  תודה !
      אנשיםטובים דוקטור דו ליטל all taken reuben13 4 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אנשיםטובים
        אנשיםטובים @Doron_3653007 נערך לאחרונה על ידי

@Doron_3653007 אמר:

נוחתת בניוארק  בדצמבר ומעוניינת להגיע ברכבת לוושינגטון הבירה  כמה שאלות :
        הבנתי שמשמעותית הזמנה מראש של הכרטיסים זולה יותר אבל למיטב הבנתי הרכבות באיזור זה מתבטלות בתדירות גבוה במיוחד בתקופות החורף, כמה זה סיכון שכדאי לקחת?  .

אין לי מושג. אני גם מזכיר שדצמבר זו רק תחילת עונת החורף האמיתי. בכל מקרה – מה בעצם הסיכון? אני מניח שאם הרכבת תבוטל תקבלי החזר.

אבל הבעיה היותר חמורה – אם תהיה סופה שתגרום לרכבת לא לנסוע – לא יותר סביר ששדה התעופה בניו ארק יסגר ולא תוכלי לנחות?

ונניח שתוכלי לנחות ולא תהיה רכבת. עזבי את ה ה-100 דולר של הכרטיס – איך תתמודדי עכשיו עם התוכניות שלך? מן הסתם יש לך מקום לינה מוזמן בוושינגטון, ואין לך מקום לינה בניו יורק. צריך לשנות את כל התוכניות ולהתארגן, והעלות של זה עשויה להיות גבוהה הרבה יותר ממחיר הכרטיס. בייחוד אם שילמת רק 40 דולר בהזמנה מראש

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • דוקטור דו ליטל
          דוקטור דו ליטל @Doron_3653007 נערך לאחרונה על ידי

@Doron_3653007 אמר:

הבנתי שמשמעותית הזמנה מראש של הכרטיסים זולה יותר

נכון, המחיר יכול להיות 37$ לעומת מחיר גבוה פ 4 או 5 ברכישה ברגע האחרון.

@Doron_3653007 אמר:

אבל למיטב הבנתי הרכבות באיזור זה מתבטלות בתדירות גבוה במיוחד בתקופות החורף

לא מכיר תופעה כזו, אולי במזג אוויר מאוד קיצוני.

בד”כ במזג אוויר קיצוני טיסות יתבטלו לפני רכבות כך שיש לך דאגה גדולה יותר.

@Doron_3653007 אמר:

כמה זה סיכון שכדאי לקחת

כל אחד וחישובי הסיכון שלו.

כרטיס במחלקת תיירים עם אפשרות ביטול ללא קנס עולה מעל 200$, במקרה כזה אני מציע לבדוק אופציית ביטול בכרטיס בעסקים שצריך לעלות 90-100$.

בגדול הנסיעה לא מאוד ארוכה, אני הייתי הולך על האופציה של כרטיס במחלקת תיירים ב 37$ ולוקח את הצ’אנס, אבל אני לא את.

@Doron_3653007 אמר:

האם הסיכון היחיד הוא שאוסיף תשלום על המוצ’ילה או שיש סיכוי שלא יאפשרו לי להכניס את המוצ’ילה לרכבת ??  תודה !

מידות התיקים המותרות הם Up to 50 lbs. and 28 x 22 x 14 inches, די גדול, בטוח ששלך יותר גדולה?

ככל שאני זוכר ב EWR אין שרותי checked baggage ואני לא יודע כמה בודקים בפועל אם תיקים עוברים את המידות.

בתנאים האלה יכול להיות שטיסת המשך ל DC תתאים לך יותר מהרכבת.

Doron_3653007 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • Doron_3653007
            Doron_3653007 @דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

@דוקטור-דו-ליטל

תודה על התגובה ! , 

אם אין שירותי בדיקה של הכבודה האם לא כדאי לי כן לעלות על הרכבת ? הבנתי מאחי שגר בוושינגטון שהקו מניו יורק לוושינגטון נוטה להתבטל לעיתים קרובות .

אנשיםטובים דוקטור דו ליטל 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • אנשיםטובים
              אנשיםטובים @Doron_3653007 נערך לאחרונה על ידי

@Doron_3653007 אמר:

בנתי מאחי שגר בוושינגטון שהקו מניו יורק לוושינגטון נוטה להתבטל לעיתים קרובות .

לא עדיף להתייעץ עם אחיך והחברים שלו? שבטח יש להם יותר נסיון וידע?

• דוקטור דו ליטל
                דוקטור דו ליטל @Doron_3653007 נערך לאחרונה על ידי

@Doron_3653007 אמר:

אם אין שירותי בדיקה של הכבודה האם לא כדאי לי כן לעלות על הרכבת ?

לא אמרתי שאין, אמרתי שכשאני נסעתי (כמה פעמים) אף אחד לא בדק

@Doron_3653007 אמר:

הבנתי מאחי שגר בוושינגטון שהקו מניו יורק לוושינגטון נוטה להתבטל לעיתים קרובות .

מהדהד את אנשים, רוב הסיכויים שהוא יודע הרבה יותר טוב ממני

• all taken
                  all taken @Doron_3653007 נערך לאחרונה על ידי all taken

@Doron_3653007לקחנו רכבת בכיוון ההפוך מדיסי לניו יורק, הינו עם מזוודה פלוס טרולי ותיק  גב לכל אחת ולא היו שום בעיות (שמנו באיזור של המזוודות) לא מאמינה שמישהו יסתכל על גודל התיק (כל עוד לא מטורף)

אם רכבת תתבטל – יעבירו אותך לאחרת – לא יקחו כסף ולא יתנו שירות, זה לא עולם שלישי 🙃

ואכן – מחירים עולים לרכבות, זה לא כמו בארץ שהמחיר אחיד לחלוטין….

יש גם אפשרות לביטוח ביטול מכל סיבה (לפחות פעם היה) ואז אם את מבטלת בלי הסברים עד מועד מסויים הכסף חוזר. תעשי את זה אם את דואגת

Doron_3653007 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • reuben13
                    reuben13 @Doron_3653007 נערך לאחרונה על ידי

@Doron_3653007

ב-31 באוקטובר חברת יונייטד מתחילה לטוס מניווארק לוושינגטון כמה פעמים ביום, במטוסים קטנים בני 50 מושבים

ממליץ להיכנס לאתר של יונייטד ולבדוק, לא יודע אם יתאים לך, המחיר משתנה לפי השעות אבל מדובר בערך ב-119 דולר + 35 דולר למזוודה ראשונה (לטרולי לא צריך לשלם)

• Doron_3653007
                      Doron_3653007 @all taken נערך לאחרונה על ידי

@all-taken

תודה ! עזרת לי ממש !

• 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון