אז על אף מחסור חמור בשלג יחסית
-
למה שקורה בדצמבר בקולורדו בכלל ובוייל בפרט, האתר פתוח בכרבע ממנו, שזה לא מעט (73 מסלולים בדרגות קושי מגוונות). החלקים האחוריים של האתר עדיין סגורים וזה מבאס, כי כייף ללכת לאיבוד בשממה הלבנה של ה back bowls. אבל לאור קורות האומיקרון, אי אפשר להתלונן אלא רק להוקיר תודה על כך שאני גולשת. רמת השלג גבוהה מאד, אבל כולם מחכים לסופת השלגים של מחר שאמורה להמטיר כ 30 ס"מ שלג. כיוון שלא גלשתי ממש הרבה בשנתיים האחרונות ולמרות שאני ס"ה בכושר, הימים הראשונים קשים והשרירים מתוחים מאד. מצד שני, יש לי ג'קוזי פרטי בחדר השינה שמאד מסייע להרגיע את השרירים בסוף היום. אני ישנה בארמון עם סלון, מטבח מצוייד היטב ואפילו 2 אחים (fireplace, כמובן). הארמון הוא השרתון מאונטיין ויסטה באייבון. 4 לילות פה עולים כמו לילה באוגוסט באילת. -
פוסט זה נמחק! -
הפתיע אותי (לטובה) שהמלון כה נגיש. האם אלו מחירי תחילת העונה? תמיד ארה"ב הרתיעה אותי בשל עלות גבוהה של סקיפס לעומת אירופה.
-
הסקי פס עלה לי השנה כ 600 דולר לכלל העונה, כשבמקרה הטוב אגלוש כ 14 יום מתוכו. מדובר בלוקאל פס שמאפשר גלישה בלתי מוגבלת באתרים רבים ו 10 ימים בוייל וביבר קריק או וויסטלר בלקומב. על המלון אני משלמת 2500 שח ל 4 לילות. מחיר מצויין, שסגרתי עוד בספטמבר האופטימית. למען הסר ספק מדובר בחופשה יקרה בהחלט.
-
מפתיע לטובה נושא הסקי פס, להשוואה 6 ימים במערב אירופה הם סביב 300-320€ הרי.
תמיד ראיתי מחירים מטורפים בארה"ב. איך הסקי פס יצא זול כל כך? הוא כולל סופי שבוע?
אם הטירוף השולט כאן רגעית יהפוך את כל אירופה לאדומה, לא ישארו הרבה ברירות
-
כרגע כבר אי אפשר לרכוש את הפס, הוא דורש הערכות טרום עונה ותכנון מקדים. השנה האריכו את האפשרות לרכוש אותו גם לאחר פתיחת האתר עד תחילת דצמבר. אם קונים את הפס המקומי כמוני, חוסכים עוד כ 200 דולר. בפס המלא ניתן לגלוש כל הזמן בכל מקום. במקומי רוב האתרים ללא הגבלה ובחלק יש הגבלת חגים (קריסמס, פסחא, לדוג'). מאחר ואני גולשת בארהב במקסימום 14 יום בשנים רגילות, זה שווה לי וברקנרידג' שהוא אתר ללא הגבלה הוא אתר מופתי גם כן.
יש לקחת בחשבון שהטיסה יקרה, השכרת הרכב לא זולה כשהולכים על suv (חייבים פה, הנהיגה יכולה להיות מפחיידה אם יש סופות ויש לא מעט). הדבר הזול היחידי פה הוא הדלק.
-
זהו קראתי ,הבנתי שסקי בארה”ב כייפי ואת נהנת מאוד. השתכנעתי ומחיר הדלק עשה זאת, אני מגיע לחופשת סקי בארה”ב

תמשיכי להנות מהחיים
-

בכל מקרה, אתמול התחוללה סופת שלגים נאה שלא הפסיקה כמעט כל היום. פתחו חלק מהמסלולים ב game creek bowl וזו היתה הפתעה נחמדה.
הבנתי שהם יכולים כבר לפתוח את ה blue sky basin שזה המקום הכי נידח ומהמם באתר אבל הבעיה היא הדרך לשם. ולכן בעתיד כנראה יכינו catwalk לשם, אבל לא בעונה הזו.
השלג מאד מאד איכותי. כמובן שהייתי שמחה שלפחות חצי אתר יהיה פתוח, אבל זה מה שיש. גם רבע מאתר זה הרבה יותר משום אתר בכלל.
אני מנצלת כל דקה, אבל גם נהנית מאד מהכמעט שעה הפסקה בתחנת המיד וייל. אתמול ניהלתי שיחה עם השףשהתנצל על בעיות בשרשרת האספקה שגורמות להיצע מזון נמוך בהר. פשוט ביקשתי צ'ילי צמחוני ואין. אז הוא הגיע והתנצל אישית והסביר לי למה חסרים כל כך הרבה דברים.
בבוקר אתמול התחוללה סופת רוחות שצילמתי מהחדר. אם היא לא היתה נרגעת ועוברת מזרחה, לא היו פותחים מעליות. זה שיבש את הטיסות בשדה התעופה ובוטלו לא מעט. מהירות הרוח הגיעה ל 100 מייל לשעה ועדיין היו הבלחים של זה עלההר. היה קר מאד.