לאן לנסוע ממילאנו ל-4 ימי גלישה בסוף דצמבר?
-
תבררי מה מצב השלג ב"שביל החלב". אם כבר שביל החלב, חבל שלא הזמנתם טיסה לטורינו וחוסכים שעה לכיוון. לא זוכר את הדרכים לאתר, אבל הוא גם אפשרות לא רעה, אם מצב השלג שם טוב.
הנסיעה לשמפולוק לא קשה במיוחד. נסעתי לשם לא מעט ליום סקי, ללא צמיגי חורף. הכביש תמיד מפולס משלג.
הדרך ההררית לצ'רבינה ארוכה יותר ואם את משווה רק את הצד האיטלקי למונטרוזה, מונטרוזה לוקחת בגדול.
-
תודה
-
הדרך לשמפולוק הררית בהחלט. מצד שני, זה לא כל כך נורא, מניסיון. תבדקי את רמת השלג בקורמאיור. שם יש נהיגה על אוטוסטרדה ואז מעליות להר.
הן צ'רביניה, לה טוויל, מונטהרוזה הם אתרים עם כבישי הרים מפותלים. פילה וקורמאיור הם היחידים שאין התפתלויות והם ממש ליד האוטוסטרדה.
-
תודה.
ב- courmayeur המצב נראה הרבה יותר טוב מ- pila.
כרגע בכל האתרים שעל הפרק יש מלונות בודדים פנויים, אבל בכל מקרה נחכה עוד כמה ימים ונראה אז מה יהיו האופציות וגם מה תחזית מזג האוויר (לעניין נהיגה בשלג).
-
לא בטוח שהצלחתי להסביר טוב.
האתר באיטליה, גישה מאוד קלה, בתנאי שאין סופה, והקישוריות לשוויץ נעשית בגלישה. מבחינתך זה כאילו אותו אתר, רק שחלקו באיטליה וחלק בשוויץ. מאוד פשוט וקל...…
לשיקולך, במידה ותרצי הבהרות או הסברים מפורטים יותר, בשמחה!
-
תודה. אני יודעת שצרבניה וצ’רמט מקושרת בגלישה, אבל אין לי כוונה לעבור מדינה גם בגלישה – צריך להצהיר בכניסה לארץ באיזה מדינות היינו ואני לא רוצה להוסיף מדינה, שמי יודע מה תהיה הגדרתה כשנחזור.
חוץ מזה להבנתי הדרך לצ’רביניה איננה עונה על הדרישות שלי. אני מבינה שלהרבה אנשים אין בעיה לנהוג בשלג בדרכים הרריות, אבל לנו זה לא מתאים.
-
עידכונים – יום שישי 17/12.
כללית – מחר יום גלישה אחרון (מתוך 5, 4 במונטהרוזה, 1 בפילה – היום) ביצענו היום באאוסטה את בדיקת ה pcr.
פילה – לא חסר שלג, מה שכן טרם פתחו את החלק הגבוה של האתר (לדעתי מתוך עצלנות). האתר ״הפתוח״ קל מאוד לגלישה …..
מונטה רוסה – כמעט הכל פתוח. האתר תלול בהרבה לעומת פילה וצרביניה. אדום בפילה זה כחול קליל במונטה רוזה.
לישון – אך ורק בעמק גרסוני (פשוט זה מחלק את האתר לשני חלקים שווים).
אם לא רוצים לנהוג בהרים – רלבנטים פילה וקורמאייר ששניהם יחסית אתרים קטנים (של יום אחד).
בהנאה
-
תודה רבה.
אומנם לא צפוי שם שלג השבוע, אבל אני מניחה שיפתחו יותר מסלולים לקראת חופשת הכריסטמס.
-
זה מה שאמרו לנו במסעדה …..