ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

תפסנו את אגם אוהרה! ואיזה כיף שהפורום חזר (:

פורום צפון אמריקה
    קנדה הרי הרוקי קרוואן
    7
    14
    690
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Hofmanim
      Hofmanim נערך לאחרונה על ידי

אז הטיול קראוון הראשון שלנו מתקדם בצעדי ענק ( מערב ארצות- הברית מסולט לייק סיטי > ילוסטון>גליישר > רוקיז קנדיים > אולימפיק)

הזמנות הסייטים לקראוון היו די בלתי נסבלות..להיות בהיכון כל יום בשעה 17 ולהתפלל שלא יחטף הכל..וכל פעם פותחים את אותו יום חצי שנה קדימה (מה זהההה?)

בילוסטון וגליישר היה הכי קשה! למרות שניסיתי אפילו לתפוס שבוע קדימה כל יום נכשלתי והכל נתפס...ילוסטון הצלחנו בסוף עקב ביטול (מישהו פה זרק טיפ להסתכל בלילות בשעות הפוכות ואכן היה ביטול אחד בודד בדיוק לתאריך שלנו!) בגליישר אנחנו עדיין בבעיה..גם בפרטים אין מקום כבר בחלקם.

לענייננו...אגם אוהרה בידינו! יותר נכון קמפינג באגם אוהרה 🙈

הזמנות האוטובוס עברו לשיטת הגרלה שתיפתח באפריל אם הבנתי נכון...

ואנחנו החלטנו לקחת סיכון ולנסות להזמין את הקמפינג בו גם מקבלים כרטיס לאוטובוס 🙂

ואז ב3.2 זה קרה, 2 מחשבים היו בהיכון מהשעה 15:00 ובשעה 16:30 האתר נעלם וחזר בתצורת שעון המתנה לפתיחה המיוחלת.

אסור לצאת מהדפדפן ומי שיוצא לא ישמר התור שלו...

בשעה 17:00 בדיוק זה קרה! מחשב 1 קיבל את התור 5800++ ומחשב 2 קיבל 22!!!!!

ברגע שראיתי 22 ידעתי שאוהרה שלנו.

אממה.....רשום שניתן מקסימום 4 באוהל...ופה השאלה שלי..

הקטן שלי יהיה בן 9 חודשים...לדעתכם הוא נחשב?

לנסות בכל זאת?

אני יודעת שלגבי האוטובוס המקומות שמורים רק מגיל 6 ומעלה.

אז רשמתי שגדול בן 6 כדי שיקבל מקום (הוא בן 5 וקצת..)..הסנדוויצית בת שנתיים וקצת והקטן 9 חודשים יהיו עלינו (רשום שמתחת לגיל 5 הם על ההורים..)

השאלה שלי היא לגבי הקמפינג בלילה...אכפת להם אם נהיה 5 ולא 4? הוא תינוק..והאוהל הוא אותו אוהל מבחינת מידות..

מה דעתכם?

yona777 ayeletback 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
      • yona777
        yona777 @Hofmanim נערך לאחרונה על ידי

@hofmanim

הייתי שולח להם מייל עם השאלה. חבל לקחת סיכון עם אמריקאים. אם זה תקנות בטיחות לא יתפשרו בשום אופן.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • rinisco
          rinisco נערך לאחרונה על ידי

שותפה לרגשות שלך לגבי הזמנת הסייטים באתרים השונים... ממש ישבתי עם בטן מכווצת... הפעם סגרתי בקמפינגים של קנדה בשעה 14:00 בדיוק, והייתי מספר 8300. לא חשבתי שהמקום שאנחנו נוסעים אליו יהיה כזה מבוקש(נובה סקוטיה) (בטח לא כמו הטירוף של הרוקים הקנדיים) מי היה מאמין שאקח את הקמפ האחרון לאותו הלילה? הזוי...

Hofmanim תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • Hofmanim
            Hofmanim @rinisco נערך לאחרונה על ידי

@rinisco

איזה כיף שהצלחת!! ועוד ממקום כזה מכובד...

באגם אוהרה אחרי שעוד עשיתי את ההזמנה ועברו 40 דק נוספות עדיין לא הגיע התור של המחשב השני....אז באמת צריך המון מזל 🙂

מאותה סיבה בדיוק לא סומכת על ההגרלה של האוטובוס..

את אומרת ששווה לנסות רינת? להגיע עם התינוק ולקוות שלא יספרו אותו? באמת לא ברורה לי ההנחיה ל4 באוהל..מה עושות משפחות עם 3 ילדים 😞

• ayeletback
              ayeletback @Hofmanim נערך לאחרונה על ידי ayeletback

@hofmanim

הקנדים הם היצורים הכי מרובעים שאני מכירה.

היית צריך לראות את האוטובוס החצי ריק נוסע לאוהרה ולא עוצר לאנשים שלכו 11 קמ משמימים ברגל....

שלח להם מייל ותברר.

( את המסלולים הממש יםים באוהרה קשה עד בלתי אפשרי לעשות עם ילדים כל כך קטנים , אבל גם סיבוב סביב האגם הוא ממש יפה.

• rinisco
                rinisco נערך לאחרונה על ידי

בדיוק כמו שכתבו לך איילת ויונה- שלחו מייל. עד שהשגרתם כרטיסים, חבל שפתאום יחליטו שלא מעלים אתכם... הקנדיים לא מעגלים פינות. בזמנו, אנחנו לא הצלחנו להשיג כרטיסים לאגם אוהרה, אז יש לי תירוץ לחזור לרוקים הקנדיים בעתיד

• Hofmanim
                  Hofmanim @ayeletback נערך לאחרונה על ידי

@ayeletback

ברצינות? זה ממש מאכזב

ואיך האוטובוס ריק? ממש מפתיע בהתחשב בביקוש שיש סביבו.

האמת קוסם לנו השקט ופחות המסלולים ..למרות שאם באמת נישן שם לא רואה בעיה שאני אשאר עם הקטנים סביב האגם והחצי יעשה סיבוב למעלה או להפך 🙂

טוב כנראה שאין מנוס ואשלח להם מייל..למרות שמרגיש לי יותר הגיוני שאצליח במקום מאשר ככה...ומזל שהזמנו גם לילה גיבוי באדם לואיז .

ayeletback Hofmanim 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • ayeletback
                    ayeletback @Hofmanim נערך לאחרונה על ידי ayeletback

זה באמת היה יותר ממוזר
                    היינו שם בתחילת אוגוסט, די עונת שיא והאוטובוס היה חצי ריק.

לעשות לבד מסלול שם...אפשר כמובן אם אתם יחסית מאוד עצמאים. אני קצת הייתי חוששת ( אני טיילתי שם עם חברות בזמנו ולא רק עם הילדים )
                    הבעיה שם שבגלל מגבלות ההגעה זה מקום די נטוש ויש מבחר עצום של מסלולים.
                    אנחנו עשינו מסלול לאדם אופטידו ( או משהו דומה ) שהיה איזה 10 קמ לקח 3/4 יום והיה די נטוש.
                    במשך היום פגשנו אנשים בודדים
                    מצד שני אני חושבת שהוא היה אחד מ 3 המסלולים הכי יפים שעשיתי בחיים , כנראה מס 1

• גדליהו מהגרעין
                      גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

הסיבה שהאוטובוס נוסע חצי ריק היא שיש רק שני אוטובוסים, ומה יקרה אם כל נוסעי היום ( ואפילו כמה מהקמפינג) יחליטו כולם לעלות על האוטובוס האחרון באותו יום? אין להם עוד אוטובוס להוציא משם. לגבי הלינות קמפינג- אני לא בטוח, אבל לדעתי יש אוטובוסים שעולים רק לקמפינג בצהריים- אחרי הצהריים. בשעות הללו כבר לא עולים לטיולי היום, ולכן אני לא חושב שזה ממש קשור בהגרלה גם כשעושים קמפינג- אבל תבדקי אותי כי אני לא בטוח בזה. אני לא חושב שיעשו לכם בעיות עם תינוק, או שממש יספרו אתכם באתר הקמפינג. אבל גם אני הייתי כותב למנוע הפתעות מיותרות.

• Hofmanim
                        Hofmanim @גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

@גדליהו-מהגרעין

תודה גדליהו!

התכוונתי שהלכנו על הקמפינג שיחסית "בטוח" מאשר לקוות לעלות בהגרלה.

שלחתי להם מייל ונחכה לתשובה..ובכל מקרה נופיע ונקווה לטוב 🙂

גדליהו מהגרעין תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                        • גדליהו מהגרעין
                          גדליהו מהגרעין @Hofmanim נערך לאחרונה על ידי

מאחל לכם מזג אוויר טוב! אני עם אוהרה הבנתי שזה לא נועד להיות. בשנה אחת זכינו- וביום שהיינו היה גשם חזק ( כן, בקיץ), עדיין עשינו מסלול אחד שתכננו והיה בסדר, אבל אף אחד לא רצה לעשות את המסלול השני. בפעם השנייה שהגעתי מרוב שריפות- בדיוק ביום שהייתי היה עשן באוויר. אז עשיתי את המסלול העליון המקיף מעל אוהרה שלא עשיתי בפעם הראשונה, אבל לא נחשפתי לצבעים מדהימים. אבל עדיין היה מסלול יפה עם נוף לא רע..בהזדמנות אני אעלה פה תמונות של בריטיש קולומביה ועשן בלהבות...

ayeletback תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                          • rona.n
                            rona.n נערך לאחרונה על ידי

הלחצת עם הכותרת שלך. חשבתי שפיספסתי את הרישום להגרלה 🙂 איזה כייף שהפורום חזר ואפשר לקרוא וללמוד מהמנוסים. השארתי בתכנון יום ריק לאגם אוהרה ונראה אם ניזכה בהגרלה או שניזכה ליום רגוע בלייק לואיז...

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                            • ayeletback
                              ayeletback @גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

@גדליהו-מהגרעין

זה רק אומר שאין שום ברירה אלא לחזור בשלישית.

• Hofmanim
                                Hofmanim @Hofmanim נערך לאחרונה על ידי

@hofmanim

מעדכנת למקרה שמישהו אי פעם יחפש מידע בנושא.

ילד מתחת לגיל שנה לא נחשב בספירה שלהם אז למרות שההגבלה היא 4 אנשים לאוהל הם מאשרים 5 (וכנראה גם יותר אם היו עוד ילדים מתחת לגיל זה...🙄 )

בכל מקרה צריך לשלוח להם מייל כדי שהם יעדכנו את "אחראי האוטובוס" לדבריה 🙂

• 1 / 1
                                • פוסט ראשון
                                  פוסט אחרון