ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול קיץ ילוסטון גליישר פארק והרי הרוקי הקנדיים

פורום צפון אמריקה
    הרי הרוקי סיאטל ונקובר מערב ארהב ילוסטון הרי הרוקי הקנדיים סולט לייק סיטי ג'קסון ג'ספר
    9
    16
    461
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Sarit tetroshvili
      Sarit tetroshvili נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם אנו מתכננים טיול בחודשים יולי אוגוסט אשר יכלול את ילוסטון - גליישר פארק והרי הרוקי הקנדיים. הרכב זוג פלוס 2 (שנה ושלוש) אציין שזאת הפעם השנייה בהרי הרוקי הקנדיים ופעם ראשונה ביתר המסלול. לינה מתוכננת בבתי מלון ומוטלים אשמח לתובנות / הערות לגבי המסלול וחלוקת הימים וכן הצעות לינה באזור גליישר פארק ילוסטון ווטרטון. תודה מראש

מסלול שלד על פי מקומות לינה -

26/7 טיסה סולט לייק ולינה במקום 

27/7 ג’קסון לינה 

28/29/30-7 ווסט ילוסון

31/7 נסיעה לגליישר לינה הלנה 

1/2-8 לינה וייטפיש האם מומלץ לעבור לצד המזרחי? או שזה בסדר שנישאר בוויטפיש?  

3/4-8 לינה בצד המזרחי בראונינג

5/8 לינה בווטרטון טיול בשמורה אשמח להמלצות לינה 

6/7-8 לינה באנף

8/9-8 לינה לייק לואיז

10/11/12-8 לינה גספר

13/8 נסיעה לכיוון ונקובר לינה ויסלר

14/15-8 לינה ונקובר

16/17-8 לינה סיאטל 

karnielr dhz 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

באנף ולייק לואיז יחסית קרוב. אולי הייתי חושב להשאיר לינות באותו מקום- ופחות פיצולים ואריזות, במיוחד עם פעוטות. אני הרבה מאוד פעמים ישנתי ביוהו ועשיתי את הסיבובים של לייק לואיז ואפילו באנף כטיול יומי.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • karnielr
          karnielr @Sarit tetroshvili נערך לאחרונה על ידי

@sarit-tetroshvili

מסכימה עם התשובה הקודמת, אין צורך לפצל לינה בין באנף ולייק לואיז. עם ילדה בת שנה עדיף כמה שפחות פיצולי לינה, כל שינוי בגיל הזה מקשה על ההרדמות, התאבון, שיתוף הפעולה. בגדול, המסלול נראה בסדר גמור, לדעתי ועל סמך ביקוריי במקומות האלו הזמן שהקדשתם לכל יעד הוא לא קצר מדי.

מוני תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • מוני
            מוני @karnielr נערך לאחרונה על ידי

@karnielr

שלום

זה בסדר לדעתי להתמקם בויטפיש בעליה מהלנה לכיוון הצד המזרחי גליישר

במידה ותחליטו סופית להתמקם בה ממליץ על הבסט ווסטרן .

לגבי לינה בווטרטון אני לא יכול להמליץ על המקום הלינה שלנו בה,

למרות שללילה אחד שרדנו.

גם אני כקודמתי חושב שהחלוקה סבירה בהתאם להרכב הרך בגילאים שלכם

מוני

• dhz
              dhz @Sarit tetroshvili נערך לאחרונה על ידי dhz

@sarit-tetroshvili

ראשית, אני ממליץ להוסיף עוד יום בילוסטון. לפי מה שאני רואה, כרגע יש לכם יומיים עד יומיים וחצי בפארק (תלוי מתי יוצאים לכוון הלנה). זאת בהנחה שה- 28/7 יקדש בחלקו הגדול לפארק גרנד טטון.

שנית, לגבי לינה בגליישר - ממליץ לחלק לינות בין שני הצדדים, כפי שתכננת

שלישית, אני לנתי בווטרטון ב- Bear Mountain Motel, שלא היה משהו. אבל היה מדובר בלילה אחד, אז לא נורא.

מסכים לגבי חלוקת הלינה בין באנף ללייק לואיז. מדובר במקומות שמרחק הנסיעה ביניהם הוא 45 - 60 דקות. אין צורך לחלק את הלינה. אוסיף כי ניתן גם ללון ב- Canmore במקום בבאנף. היא מרוחקת 15 דקות נסיעה מבאנף, וזו עיר קטנה "אמיתית" ולא עירת תיירות כמו באנף. בכל מקרה, מחירי הלינות בשתי הערים גבוהים.

בנסיעה לכוון ונקובר, צריך להוסיף עוד יום ולינה בדרך בין ג'ספר וויסטלר. יומיים הם מעט מדי ויש גם מה לראות בדרך (לפחות על כביש 99).

Sarit tetroshvili תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • Sarit Tetroshvili_4166221
                Sarit Tetroshvili_4166221 נערך לאחרונה על ידי

פוסט זה נמחק!
                • Sarit tetroshvili
                  Sarit tetroshvili @dhz נערך לאחרונה על ידי

כנראה יש לנו אופציה ללון 4 לילות בmany glacier hotel
                  האם עדיף מאשר לינות מפוצלות ?
                  תודה
                  @dhz

dhz pninit1234 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • dhz
                    dhz @Sarit tetroshvili נערך לאחרונה על ידי

@sarit-tetroshvili

לא. many glacier hotel מצוין לביקור באיזור Many Glacier ואולי גם בחלק המזרחי של כביש GTTS, אבל לדעתי הוא פחות טוב לביקור בחלק המערבי של ה- GTTS. יצא לי ללון במלון הזה לילה אחד, שבמקרה היה הלילה האחרון שהוא היה פתוח בעונה. החדר היה נחמד, אם כי כל המלון הוא ישן. הפעלת האמבטיה בחדר דרשה "קורס" 😊

המלון לא כולל ארוחת בוקר, אבל יש בו מסעדה וגם חנות חטיפים. גם הלובי יפה וגדול. אם יש לכם נוף לאגם, אז בכלל...

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                    • pninit1234
                      pninit1234 @Sarit tetroshvili נערך לאחרונה על ידי

@sarit-tetroshvili

לגבי גליישר -

בראונינג זה מיקום בעיני הרבה הרבה פחות אטרקטיבי ממאני גליישר...

אי אפשר ללון במאני גליישר יומיים במקום בראונינג?

מאני גליישר 4 ימים מתאים יותר להרכב משפחתי אחר שעושה מסלולים ארוכים.

וויטפיש לצד המערבי זה אפשרי כמובן ומקובל אבל צריך לקחת בחשבון שיש נסיעה לא ככ מועטה עד למקומות המעניינים בפארק עצמו (שלא לדבר על עומסים בדרך)

dhz תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                      • Hofmanim
                        Hofmanim נערך לאחרונה על ידי

אנחנו ממש עושים את אותו מסלול ובאותם זמנים כמעט 🙂

שאלה אחרת.. יש המשך לטיול אחרי סיאטל? כי הימים האחרונים נראים כמו ריצה ואתם עם ילדים ממש קטנים (גם אנחנו...) השאלה אם לא עדיף לסיים אפילו בקלגרי ולרווח את שאר הטיול ? מעידה על עצמי שברגע ששמתי את כל הנקודות על המפה ואת הזמנים באקסל והוספתי עוד 30 אחוז (קראוון) נניח אתם תוסיפו עוד 20% אז הנסיעות ממש ארוכות וגוזלות חלק גדול מהימים ... שלא נדבר על הילדים שגורמים לעצירות נוספות 🙂

ביומיים הראשונים יש לכם לא מעט נהיגה ומעט זמן לטייל... בילוסטון חסר יום ואז שוב אתם כבר נוסעים לנסיעה ארוכה לגליישר.. בסוף הטיול ב13-14 אתם רק תהיו בדרכים בין הרוקיז לונקובר..ואז נשאר לכם 3 ימים? אתם טסים ב18 או 17?

אנחנו עושים טיול זהה + אולימפיק ויש לנו עוד שבועיים נוספים ...ועדיין יש ימים שמרגישים לי מלאים מדי לגבי לינה תנסו כמה שאפשר בתוך הפארקים לצמצם נסיעות. בסופו של דבר אתם מכירים את ההרכב המשפחתי שלכם ואת הנפשות הפועלות אם הקצב מתאים לכם אז לכו על זה..

• Hofmanim
                          Hofmanim נערך לאחרונה על ידי

אגב אם הטיסות לא הוזמנו אז בטיול הקודם שלנו לאותו אזור נחתנו בבוזמן ולא בסולט לייק סיטי וזה גם חסך יום שלם. השכרת הרכב הייתה זהה במחיר אם לא זולה יותר.

• Sarit tetroshvili

HOFMAN@
                            איזה יופי אשמח אם תשלחי אליי את שלד הטיול שלכם כדי שאוכל ללמוד. טיילנו בהרי הרוקי הקנדיים לפני שלוש שנים ועשינו מעגלי מקלגרי. הפעם אני רוצה לבקר גם בוונקובר. איפה אתם לנים בילוסטון ובגלישר? לשמחתי הופתעתי לגלות שבגליישר יש עדיין מקומות לינה בתוך הפארק ואילו בילוסטון אין לכן כנראה נלון 2 לילות בלייק מקדונלד ו2 במאני גליישר. אבדוק את עניין הטיסה לבוזמן. הטיול שלנו מתחיל בלוס אנגלס ומסתיים בניו יורק

• Sarit tetroshvili

HOFMAN@
                              איזה יופי אשמח אם תשלחי אליי את שלד הטיול שלכם כדי שאוכל ללמוד. טיילנו בהרי הרוקי הקנדיים לפני שלוש שנים ועשינו מעגלי מקלגרי. הפעם אני רוצה לבקר גם בוונקובר. איפה אתם לנים בילוסטון ובגלישר? לשמחתי הופתעתי לגלות שבגליישר יש עדיין מקומות לינה בתוך הפארק ואילו בילוסטון אין לכן כנראה נלון 2 לילות בלייק מקדונלד ו2 במאני גליישר. אבדוק את עניין הטיסה לבוזמן. הטיול שלנו מתחיל בלוס אנגלס ומסתיים בניו יורק

Hofmanim תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                              • dhz
                                dhz @pninit1234 נערך לאחרונה על ידי

@pninit1234 אין כל ספק מלון Many Glacier הוא מצוין כאשר מטיילים ב- Many Glacier. גם הנוף שם יפה בהרבה מאשר ב- Browning. החיסרון הוא שזה פתרון יקר יותר, לעומת Browning, שהוא פתרון סביר עבור Going to the Sun המזרחי.

• mayank
                                  mayank נערך לאחרונה על ידי

הערה קטנה - אם אתם לנים ב-26/7 בסולט לייק סיטי, אני ממליץ שהלינה בארבעת הימים הבאים תהייה באזור ילוסטון. אין בעיה ואפילו מומלץ לבלות את ה-27/7 בג'קסון ובגרנד טיטון (אם תספיקו), אבל מבחינת לינה הייתי ממליץ לכם ללון באזור גרנד טיטון (כדי שתוכלו להתחיל בחלק הדרומי של ילוסטון מוקדם ב-28/7) או אפילו בווסט ילוסטון.

28-30/7 בווסט ילוסטון זה מעולה וישאיר לכם מספיק זמן לילוסטון בהנחה שהפקקים וההמתנה לחניה לא ייגרמו לעיכובים משמעותיים.

• Hofmanim
                                    Hofmanim @Sarit tetroshvili נערך לאחרונה על ידי

@sarit-tetroshvili

היי

סורי פספסתי..אשלח בפרטי .

• 1 / 1
                                    • פוסט ראשון
                                      פוסט אחרון