פריז - שאלות
-
הזמנתי טיסה לפריז עם חברת אייר פראנס לעוד שבועיים.
יש כמה דברים שלא הבנתי ואשמח לסיוע.
אני מחוסן 3 פעמים (חיסון אחרון לפני 7 חודש) ומחלים (לפני חודש).
לפי הבנתי: יש למלא טופס dPLF וטופס éOS בטרם הטיסה.
- האם אני חייב לעשות בדיקת אנטיגן 48 שעות לפני הטיסה או שיש לי פטור מזה? הייתי בודק באתר ממשלתי אבל אני מאותגר שפות.
- הטפסים שעלי למלא לפני הטיסה יש מרווח זמן כלשהו למילוי שלהם? כלומר - יש למלא אותם החל מ\ עד ל שעות X לפני הטיסה או שזה לא משנה?
- בתאר איסתא במהלך ההזמנה היה רשום הדבר הבא:
חובה על כל הנוסעים להנפיק טופס אישור נסיעות בינלאומי עם הפרטים המבוקשים בלינק המצורף טרם הטיסה*
נוסעים שלא ימלאו את הטופס צפויים לקנסות ואף לסירוב כניסה לגבולות צרפת! קישור לטופס: www.interieur.gouv.fr/Actualites/L-actu-du-Ministere/Attestation-de-deplacement-et-de-voyageמישהו יכול להבהיר מה זה הקישור הזה? האם זה סתם הסבר קורונה שמפנה לטפסים המוזכרים למעלה או טופס שלושי נוסף שעלי למלא?
ודבר אחרון, האם מישהו מכיר מלון לא יקר בשכונה נעימה. מצידי 4-5 ק"מ מהמרכז רק שיהיה ליד תחנת מטרו.
תודה רבה רבה גדולה לעונים.
זו אמורה להיות החופשה מעבר ל 72 שעות ובכלל מעבר ל 4 יממות מאז מאי 2019 ואשמח שהיא תצליח.
אחרי שהקורונה התחילה הצטערתי שדחיתי את פריז לזמן אחר כי חשבתי שיש עוד הרבה זמן והזדמנויות לטוס.
כי טסתי המון לגיחות קצרות.
אז כולי תקווה שהציפיות שלי יתממשו ולכן מבקש קצת עזרה ממכם.
תודה לעונים.
-
אם אתה מחוסן שלש פעמים, אין משמעות להחלמה בכלל (לא סופרים)
לפני הטיסה לצרפת למלא את טופס הצהרת הבריאות הצרפתי (אגב, לרוב לא מבקשים) בטווח 48 השעות לפני הטיסה.
מסיכה לשדה התעופה ולטיסה כמובן.
בנחיתה- הצגת אישור מחוסן ממשרד הבריאות אתר רמזור (אישור שהופק אחרי 2.3.2022) תוריד פשוט חדש.
כדי לבדוק אם הכל תקין יש אפליקציה צרפתית שאתה יכול לבדוק אצלה שהכול תקין (ירוק -עובר, אדום-לא עובר).
בחזור--- לא צריך בדיקה לפני המראה.
יש למלא טופס כניסה לישראל (לפני הטיסה)
בנתב"ג בדיקות קורונה (אלא אם אישור ההחלמה שלך לפני חודש פוטרת אותך, לדעתי כן).
-
מצטרפת לשאלות... מה שמה של האפליקציה? תודה.
-
@יונית שאלה לגבי חניות בפריז- האם יש להירשם אליהם מראש? (ראיתי בכמה אתרים שזה צוין ולכן מוודאה). תודה
-
חשבתי שצירפתי אותה קודם, אבל האתר עושה מה שבא לו -עכשיו מוכן לצרף ,קודם כנראה שלא.
-
בחניה בתוך העיר במעגלים הפנימיים צריך להזמין מראש
בפורט דה (שערי העיר, פורט סן דני, פורט דה אורליאן וכו) פחות.
-
בעניין המלון - 4-5 ק"מ מהמרכז מוציא אותך מהעיר, או ממקם אותך בשכונות פריפריאליות שהן או פחות נחמדות, או רחוקות יחסית. גם עם מטרו קרוב, חבל לדעתי "לבזבז" חצי שעה נסיעה לכל כיוון כשרוצים לבקר באתרים מרכזיים. אם אתה לא רוצה לישון ממש במרכז, אפשר למצוא מקומות סבירים בשכונות שהן "המעגל השני" ולא ממש מרכז העיר - הרובע התשיעי, העשירי (עדיף לא בצמוד לתחנות רכבת), הרובע ה-11, ה-12, ה-14, ה-17. מהרובעים 13, 15, 7, 8 הייתי נמנעת - הם קצת חסרי חיים לדעתי. אני מציעה לך לבדוק בגוגל מאפס מה המרחק מהמלון הרלוונטי לנוטרדאם או ללובר, כדי לקבל אינדיקציה, אם מדובר ביותר מ-15-20 דקות אתה רחוק מדי.
-
בנתיים הזמנתי עם אפשרות ביטול לשבוע הקרוב את מלון
LE FABE ברובע ארבע עשר.
ללובר במטרו זה 15-20 דקות כך שאני מניח שזה סביר.
בגלל שזה 9 לילות ההוצאה על מלון קרוב יותר תיהיה גדולה מדי.
תודה על העצות.
-
לפני הטיסה לצרפת למלא את טופס הצהרת הבריאות הצרפתי (אגב, לרוב לא מבקשים) בטווח 48 השעות לפני הטיסה.
תודה רבה יונית על העזרה.
שאלה קטנה לשם הבהרה.
כשרשמת 48 שעות התכוונת בתוך 48 שעות (כלומר 30 שעות לפני ההמראה זה בסדר)?
-
יעד מעניין, נסיעה טובה.
-
-
@לוטסיה
בנתיים הזמנתי עם אפשרות ביטול לשבוע הקרוב את מלון
LE FABE ברובע ארבע עשר.
https://www.guestreservations.com/le-fabe-hotel-paris/booking?gclid=EAIaIQobChMIoJ6buNuy9gIVAZ_VCh1jKQ44EAAYAiAAEgIuA_D_BwE
ללובר במטרו זה 15-20 דקות כך שאני מניח שזה סביר.
בגלל שזה 9 לילות ההוצאה על מלון קרוב יותר תיהיה גדולה מדי.
תודה על העצות.בשמחה! אם אתה ברובע לא מתוייר, ולהרבה זמן יחסית, הייתי ממליצה לנסות גם להנות מהשכונה - למצוא את בית הקפה, הביסטרו, השוק המקומי ופחות לרוץ למקומות ה"מומלצים" עם השמות שחוזרים על עצמם בפרומים של המטיילים. עם כמה מילים בצרפתית, או לפחות עם "בונז'ור" ו"מרסי" וחיוך זה ערך מוסף נהדר לטיול