ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

איסוף עצמי וולמארט

פורום צפון אמריקה
    קרוואן
    7
    10
    424
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Hofmanim
      Hofmanim נערך לאחרונה על ידי

היי

מישהו ניסה להזמין מהארץ או בנחיתה במלון איסוף מוולמארט? מנסה לייעל את היום בו נאסוף את הקראוון.

נהיה עם 3 ילדים ואני זוכרת שגם בתור זוג התברברנו שם לא מעט ..אם נוכל להכין סל בבית בנחת ורק לאסוף זה יהיה מדהים! השאלה אם יתפוס כרטיס אשראי ישראלי?

רוני סופר תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • רוני סופר
        רוני סופר @Hofmanim נערך לאחרונה על ידי

@hofmanim

משיטוט קל באתר וולמרט נראה שאת יכולה לבחור את המקום היום והשעה לאיסוף הקניות. אבל נסיון אמיתי אין לי.

כל עוד כרטיס האשראי הוא בינלאומי הוא טוב לקניה בוולמרט כמו שהוא טוב בקניה באמזון או בגיהוץ בכל מקום בעולם.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • hil
          hil נערך לאחרונה על ידי

הזמנתי בוולמארט, גם לאיסוף בחנות, וגם לשליחה במלון מזמן לא בקרתי באתר, אבל על כל מוצר היה כתוב לאן והאם אפשר לשלוח זה רעיון טוב, עקרונית, כי הרבה מהמלאי לא נמצא בסניפים. במקרה הכי גרוע, קבלתם, בדקתם במקום, ואם לא רוצים מחזירים. לגבי כרטיס אשראי ישראלי, אם הוא לסליקה מקומית בלבד, זה לא יעבוד. אם הוא פתוח לחו"ל, אין סיבה שזה לא יעבוד

• אנשיםטובים
            אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

השתמשתי באפשרות מספר פעמים (אם כי לא בשלוש שנים האחרונות) לא הייתה לי שום בעיה עם כרטיס האשראי שלי אני מאד אוהב את השיטה מכמה סיבות:

איסוף מחנות להבדיל ממשלוח למלון הוא עם מעקב ו"מבוטח". במובן זה שהמסירה היא לנו ביד, ולא למלון. אומנם באופן אישי מעולם לא אבדה לי חבילה במלון, אבל זה בהחלט קרה לחברים שלי. יותר מזה, אם משום מה לא הגעתי לאסוף - כי היה לי שינוי בתוכניות, או כי משום מה המשלוח אחר והגיע אחרי שעזבתי את האיזור - ההזמנה תבוטל ללא בעיות. להבדיל מחבילה שכבר הגיע למלון וצריך עכשיו שיאספו אותה חזרה. מורכב הרבה יותר (ניתן לביצוע, אבל מורכב).

אפשר לבטל או להחזיר במקום. אם משהו מהפריטים לא מתאים לכם - פשוט תחזירו במקום, או במהלך הימים הקרובים. לא קרה אסון.

אפשר לעשות השלמות במקום. את הדברים הבסיסיים מזמינים מראש. אבל יחד עם האיסוף אנחנו יכולים לשוטט בחנות על פי מצב הכח והצרכים שלנו ולקנות עוד דברים. מפרטי מזון, דרך טואלטיקה ועד קניות.

עבור הצטיידות ראשונית (כל דבר, מאוכל ועד כיריים לקמפימג) - הזמנה מראש מבטיחה לי (עד כמה שאפשר) שזה יחכה לי, במידה, בצבע ובמחיר שבחרתי. כשמגיעיפ למקום תמיד יש סיכוי שלא יהיה מה שרוצים ונאלת להתפשר על משהו כי "חייבים את זה".

עבור שופינג ולא הצטיידות ראשונית - זה מאפשר לחסוך זמן בטיול, אולי להבטיח שיחכה לי לקראת סוף הטיול בלי צורך לסחוב איתי כל הדרך ובלי לחשוש שברגע האחרון לא יהיה, ושוב, עם כל הגמישות של ביטול / החזרה בחנות בזמן האיסוף (כמובן על פי מדיניות ההחזרה הרלוונטית לפריט)

ועוד בונוס נחמד במקרה שהטיול כולל כמה מדינות בארה"ב - מאפשר לי לכוון את השופינג לדינה עם פחות מיסים, בלי לבזבז שם זמן. למשל למי שנוסע מניו יורק לוושינגטון, סטייה לוולמארט בדלאוור (ללא מיסים) זה עיקוף קטנטן.

אגב, ככל הידוע לי אפשר גם להזמין מוולמארט בקנדה שיחכה שם בסופר. בלי קשר למחיר יש דברים שמחזיקים בוולמארט קנדה ולא בארה"ב

• Hofmanim
              Hofmanim נערך לאחרונה על ידי

תודה לכולכם ממש שכנעתם אותי! אני באמת אכין בבית סל בנחת ורק נאסוף שנגיע ! תודה

rinisco תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • rinisco
                rinisco @Hofmanim נערך לאחרונה על ידי

@hofmanim

רעיון גאוני!!!

rona.n תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • limi14
                  limi14 נערך לאחרונה על ידי

השירות הזה נפלא ומומלץ מאוד!

שימי לב שבדוכן הפיק אפ את יכולה לוותר על חלק מהקניות ולקבל זיכוי מיידי.

אחרי הלקיחה, אם רוצים להחזיר, זה כבר בחנות עצמה, בשירות הלקוחות

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                  • limi14
                    limi14 נערך לאחרונה על ידי

השירות הזה נפלא ומומלץ מאוד!

שימי לב שבדוכן הפיק אפ את יכולה לוותר על חלק מהקניות ולקבל זיכוי מיידי.

אחרי הלקיחה, אם רוצים להחזיר, זה כבר בחנות עצמה, בשירות הלקוחות

• rona.n
                      rona.n @rinisco נערך לאחרונה על ידי

@rinisco באמת רעיון גאוני.

רינת, תעבירי את הרשימה שלך אחרי שאת מבצעת את ההזמנה 🙂

rinisco תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                      • rinisco
                        rinisco @rona.n נערך לאחרונה על ידי

@rona-n

חחח

את נוסעת לפני - נראה לי שאת תעבירי אלי את הרשימה שלך😊