ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לאן טיול משפחתי ליומיים וחצי מחוץ לפריז

פורום אירופה
    פריז עמק הלואר
    6
    9
    199
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • 4000tal
      4000tal נערך לאחרונה על ידי

שלום,

אנו משפחה של זוג פלוס 3 בנות (17, 13, 9).

נגיע באוגוסט הקרוב לפריז.

רובנו כבר היינו בפריז ורצינו עם הנחיתה ב 10 בבוקר לקחת רכב

ליומיים וחצי (2 לילות) ולנסוע לטייל מחוץ לפריז, אחר כך נחזור ונעשה את פריז

״הרגיל״ ודיסנילנד.

נהיה מעוניינים במקום שיש גם שילוב ״אטרקציות״ ולא למשל יומיים וחתי רק טירות.

קראנו על עמק הלואר. אם לשם, השאלה לאן בדיוק ואיך לחלק והאם באמת יש מה לעשות חוץ מטירות.

ממה שקראנו מבינים שנסיעה לשם תיקח לנו סביב 2.5-3 שעות, אכן כך? או שיש לאן לנסוע גם בטווח של 1.5-2 שעות נסיעה (לפחות ביום הראשון)

יש עוד מקומות מעניינים שניתן לנסוע בטווח של שעתיים מפריז?

תודה,

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ldude
        ldude נערך לאחרונה על ידי

נורמנדי, חבל ברטאן , החופים בהם נחתו בנות הברית.

יונית תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • drporat
          drporat נערך לאחרונה על ידי

מחזק. הטירות של עמק הלואר די משעממות ילדים ויהיה ממש חם. נורמנדי יפהפיה ויש שם גם את האחוזה הפרחונית של מונה בGiverny. ובמקביל פארק Sequoia Adventures

• יונית
            יונית @ldude נערך לאחרונה על ידי

@ldude

זה לא בטווח של שעתיים מפריז.

• drporat

יוצאים בבוקר מפריז ומגיעים תוך שעה וחצי לGiverny .טיול קצר וקסום בבית וגם בגן הפרחים של Monet עם הגשר היפני שהונצח בכה הרבה מציוריו. משם ממשיכים צפונה בתוך נורמנדי ותוך שעה וחצי מגיעים לHonfleur ולאוקינוס האטלנטי. מטיילים בעיירה ואוכלים צהריים קרוב לים. ואז אפשר להגיע תוך 50 דקות לEtretat (מקום קסום שהונצח לאחרונה בלופין בנטפליקס) או לחתוך לכיון ההפוך למוזיאונים/בונקרים של D day וחוף אומהה. למחרת עדיין נורמנדי, מבקרים בMont San Michel

יונית תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • יונית
                יונית @drporat נערך לאחרונה על ידי

@drporat

ובסוף מקבלים גם סיכת "סיום מסלול סיירת"?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                • drporat

לא בסביבה הדינמית שלי. אבל מה אני יכול להגיד אם סך 4 שעות נהיגה ביום אחד,לא ברצף אלא ב3 מקטעים שונים כשבכל עצירה אנו משוטטים מעל לשעתיים בכל מקום קטן נחשב למשהו יוצא דופן?ברור לי שיש אנשים שזקוקים לאיטיות. כשאזדקן ואצא לפנסיה אלך בקצב אחר וכולם יאלצו לחכות לי עד שאחזור לאוטובוס ההסעות. בקיץ השמש שוקעת אחרי 20, היה לנו מספיק זמן בכל טיול ליהנות מבלי לקבל כומתת סיום.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                  • אנשיםטובים
                    אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

לגבי הטיול המוצע לנורמדי - אני מזדהה עם יונית. בעיניי זו טירונות ולא טיול. אבל זו דעה אישית כמובן.

בכללי - אני מאמין שבכל מקום אפשר לבלות יומיים שלושה. בסופו של דבר בכל מקום (כמעט) אפשר למצוא: עיירה עם מרכז נחמד לשוטט בה, ועם קצת מזל אולי גם יום שוק. אולי מרכז תיירותי לעיירה, ואולי דווקא מרכז עם חנויות לשופינג. אטרקציה אקטיבית כזו או אחרת (פארק חבלים, ראפטינג, קארטינג וכדומה). נהר / אגם שאפשר לשוט בו. בין עם בספינה או בסירה קטנה פרטית. מוזיאון כזה או אחר (אומנות / תחבורה / צבא / שעונים / גן חיות וכדומה). טירה / ארמון / מבצר / או מבנה מרשים אחר לבקר בו.

ברור שיש מקומות שיש בהם הרבה יותר, וליותר משבוע. אבל אפילו במקומות "קטנים" יש יומיים נחמדים.

לגבי לואר - הייתי לפני כמה שנים (עם ילדים טיפה יותר קטנים). בסביבות ה-5 ימים נטו ביקרנו בסף הכל בשתי טירות. היינו במוזיאון של לאונרדו דה וינצי, שוטטנו בעיירה, היינו בגן חיות, עשינו כמה שעות של שופינג, היינו בפארק חבלים ובפארק של הופעות. ויתרנו על מבוך ועל דברים אחרים.

בלי קשר ללואר - בהחלט יתכן ששווה להשקיע יותר ימים בפאריז, ו/או אולי לנצל את הימים לשולי פריז (דיסני, ורסאי ועוד) במקום בתחבורה ציבורית

• ayeletback
                      ayeletback נערך לאחרונה על ידי

אנחנו עשינו דבר כזה לנורמנדי. לקחנו רכבת לשם ואת הרכב שכרנו בתחנת הרכבת. זה היה מזמן והטיול זכור לי לטובה עד היום, ממש לא טירונות אלא עונג

• 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון