התלבטות לגבי קרוואן C30 קרוז אמריקה לחגים
-
מתכננים טיול מניו יורק לניו אנגלנד וניאגרה פאלס ל 14 יום מראש השנה ועד אמצע אוקטובר (ועוד כמה ימים ניו יורק). זוג + שתי נערות. מסתבר שאין כבר קרוואן נפתח כמו שרצינו ויש רק C30 של קרוז אמריקה. אני קצת מתבאסת ולא בטוחה האם הקרוואן מספיק נוח ומפחדת שיהיה ישן. האורך פחות מפריע לנו כי עשינו כבר טיול של 7 שבועות בקרוואן מעולה שהיה לו סלייד אאוט wanderer 31 (היינו אז חמישה). מי שמכיר, עד כמה ה C30 נורא? האופציות האחרות היא לוותר על קרוואן ולקחת אוטו ומלונות או R29-31 אבל לפחות ימים ואנחנו חוששים שנפסיד את שיא השלכת. אשמח לתובנות ועצות
-
שלום
מהו התאריך המיועד לנחיתה בניו יורק?
יש חשיבות לתאריך שכן כדאי להגיע למוקדי השלכת
בניו המפשייר ,וורמונט ,לקראת סוף השבוע הראשון של אוקטובר
מוני
-
@מוני בוקר טוב. נוחתים ב 26/9 מתכננים לקחת את הקרוואן יומיים שלושה אח״כ ולצאת לטייל. עוד לא התחלנו ממש לבנות מסלול. רוצים קודם לסגור קראוון. עוד אתייעץ לגבי המסלול :).
-
היי,
נתחיל בזה שאני ממש ממש בעד קרוואנים.
בדקתם בשלושת החברות הישראליות זמינות קרוואן? (בנדנה, מוטורהום, ראלי קרוואנים).
אפשרות נוספת לנסות לחפש ישירות דרך סוכן אמריקאי
ואפשרות שלישית - שלא מתאימה לכל אחד(מודה שלי היא לא מתאימה) אבל יש ישראלים שעשו אותה - לשכור אצל אנשים פרטים(כמו AIRBNB), שם הזמינות גבוהה(צריך לקרוא את האותיות הקטנות מבחינת ביטוחים).
מישהו פעם המליץ על שתי החברות האלה- (גילוי נאות- אין לי חצי מושג איך זה מתנהל).
RVezyoutdoorsy rv rentals
עוד כמה הארות-
אם טיילתם בקרוואן אתם יודעים שצריך את היום הראשון והיום האחרון (לפחות את חלקם) להקדיש לארגון וסידור, לקיחה והחזרה, ולוקח זמן עד שנכנסים לקצב של טיול כזה. האם אלו 14 ימים נטו בקרוואן או פחות? אם זה פחות הייתי שוקלת אוטו ומלון.
בעונת השלכת רצוי להזמין קמפינג מראש, ויש לקחת בחשבון שבורמונט אחרי קולומבוס דיי אנחנו לא מצאנו קמפ פתוח.
*לא נסענו אף פעם עם C30 בלי סליידים של קרוז אמריקה(בעיקר שמעתי עליהם דברים לא טובים- בדיוק כמו שציינת- שהרכבים ישנים וזה אולי אומר תקלות) אבל - יש הרבה משפחות שעושות את זה והם מרוצים(בן דוד שלנו עם אשתו +3 בנות נסעו במקביל אלינו עם קרוואן בדיוק כזה והיו ממש מרוצים).
אני חושבת שההחלטה צריכה להיות שיקול של- עד כמה חשוב לכם לנסוע בקרוואן גם אם הוא יהיה פחות איכותי.
-
@rinisco תודה על התשובה המושקעת. לצערי אין באף חברה, כנראה לא חידשו צי אחרי הקורונה. אנחנו נהיה 14 יום נטו. תודה על הטיפ לגבי קולומבוס דיי.נראה שנתפלל שנקבל קראוון טוב
-
נסו לבדוק אפשרות לקראוון גדול יותר (או קטן יותר). יש בעיה אמיתית השנה בזמינות הקראוונים, ובמיוחד אלה שהם סביב גודל 30.
-
אנחנו הזמנו מחברה בשם outdoorsy. מדובר למעשה על קראוונים של אנשים פרטיים שמשכירים אותם שהם לא בשימוש. גם outdoorsy וגם rvshare.com מומלצות. צריך קצת עבודת חיפוש ואפשר לחפש לפי גדלים, שנים, אורכים שונים כמובן באזור שבו אתם רוצים לשכור. שימו לב לתנאי הביטול השונים בין החברות והקראוונים השונים ולתנאי הביטוח. אני אישית מעדיף תמיד לשלם יותר על הביטוח הכי מקיף.
-
אנחנו הזמנו מחברה בשם outdoorsy. מדובר למעשה על קראוונים של אנשים פרטיים שמשכירים אותם שהם לא בשימוש. גם outdoorsy וגם rvshare.com מומלצות. צריך קצת עבודת חיפוש ואפשר לחפש לפי גדלים, שנים, אורכים שונים כמובן באזור שבו אתם רוצים לשכור. שימו לב לתנאי הביטול השונים בין החברות והקראוונים השונים ולתנאי הביטוח. אני אישית מעדיף תמיד לשלם יותר על הביטוח הכי מקיף.
-
אתם לא צריכים לחשוש מאורך הקרוואן - 30 זה אחלה, גם אם הוא לא נפתח.
אבל אתם כן צריכים לחשוש מקרוואן של קרוז אמריקה!
הם לא מתחייבים לקוואנים חדשים, ומנסיון רב, קרוואן שהוא בן יותר משנה, נחשב כבר לישן ויכול להיות ממש מבאס.
-